יום חמישי, 27.03.2025 שעה 00:49
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת אתנה נשים 24-25
421679-194723מכבי בנות אשדוד
411578-184323הפועל ראשל"צ
401830-194823אליצור רמלה
361677-177222הפועל לב י-ם
341688-168523א.ס. רמה"ש
331731-169423מכבי חיפה
301754-171222אליצור חולון
301758-154823בנות בני פ"ת
291718-161823עירוני ר"ג
271979-162523הפועל כפ"ס

אשדוד ניצחה בראשל"צ, רמת גן/חן בהרצליה

כל קבוצות החוץ ניצחו במחזור השני. השחקניות של רבי הביסו 59:81 את ראשון לציון, רמת חן ניצחה 66:80 את העולה החדשה ונתניה גברה 60:71 על פ"ת

|
דניאל אדאמס (יוסי ציפקיס)
דניאל אדאמס (יוסי ציפקיס)

קבוצות החוץ שלטו במחזור השני בליגת העל לנשים, כאשר בכל שלושת המשחקים ששוחקו, הפסידו קבוצות הבית. אליצור נתניה ניצבת בראש הטבלה עם מאזן מושלם (0:2), אחרי ניצחון חוץ בפתח תקווה.  מ.ס. אשדוד התאוששה על חשבונה של ראשון לציון והרצליה ספגה הפסד ביתי ראשון ממכבי רמת חן.

בנות הרצליה 66 – מכבי רמת גן/חן 80
העולה החדשה, שזכתה לכינוי 'ההפתעה' אחרי הניצחון על אשדוד במחזור שעבר, הגיעה לביתה למשחק ראשון העונה וזכתה לתמיכה של כ-400 אוהדים. מכבי רמת חן רצתה להימנע מלהסתבך עם הפסד שני ברציפות והגיעה נחושה להשיג את הניצחון הראשון.

19 כדורים חוזרים בהתקפה קטפו שחקניות רמת חן בשליטה מוחלטת בצבע ונהנו מיום מצוין של קארימה כריסמס מחוץ לקשת (4 מ-5). האורחות לא השאירו להרצליה סיכוי ברבע שלישי שהסתיים 13:29, לזכותן.

הגנות חזקות בפתיחה מנעו סלים קלים משני הצדדים, אך המקומיות היו חדות יותר ועם נקודות מתחת לסל עלו ליתרון מוקדם 8:13. רמת חן שלטה ללא עוררין בכדורים החוזרים ואת הרבע הראשון סיימה עם 9 כ"ח בהתקפה. לצערן, השליטה בצבע לא תורגמה לנקודות עקב החטאות רבות, והרבע הסתיים 13:16 לטובת הרצליה.

שלשה של קריסמס העלתה את רמת חן ליתרון ראשון ברבע השני אחרי דקה וחצי של משחק (18:17). הרבע היה צמוד והיתרון החליף ידיים. רכזת רמת חן, שירי פורת, נפצעה ברגלה וירדה מהפרקט, אך גם בלעדיה שחקניות רמת חן תפקדו מצוין והצליחו לקחת את היתרון אליהן. הדר לוי הצעירה בשלשה חופשית הקפיצה את האורחות עד 29:35, ובהפסקה 31:35.

את המחצית השניה פתחה רמת חן היטב בכדורסל מהיר ומהנה, שתורגמו לריצת 4:19 ואחוזי קליעה מצוינים מכל הטווחים והעלו את האורחות בסגול ליתרון 35:54 ממנו לא חזרה הרצליה.

במשך דקות רבות ברבע השלישי ובתחילת הרביעי שיחקה רמת חן עם 4 ישראליות על המגרש שעשו עבודה נהדרת ואף העלו את הקבוצה ליתרון שך 20 נקודות (44:64 סוף רבע שלישי). הרבע האחרון היה לפרוטוקול בלבד, ושחקניות הרצליה נלחמו על הכבוד אך לא הצליחו למנוע הפסד ראשון העונה.

קלעו לבנות הרצליה: ג'סיקה ברילנד 24 נק' (12 כ"ח), צ'לסי הופקינס 12 נק' (6 אס'), סיירה בראוורד 10 נק' (12 כ"ח), הדר גוטין 8 נק', קרין אגסי 7 נק', אורטל אורן 3 נק', אופיר בנט 2 נק'.

קלעו למכבי רמת גן/חן: אשלי שילדס 24 נק', קרימה כריסמס 20 נק' (15 כ"ח, 4 מ-5 מהשלוש), טוני יאנג 15 נק' (14 כ"ח), רגינה גליידה 11 נק', הדר לוי 6 נק', שירי פורת 4 נק'. לימור פלג ללא נקודות אך 10 אס'.

אלי רבי (שי לוי)
אלי רבי. ניצחון ראשון העונה (שי לוי)
 

הפועל ראשון לציון 59 - מ.ס. אשדוד 81
שחקניות אשדוד הגיעו לראשון לציון אחרי ההפסד במחזור הפתיחה והתפוצצו ברבע הראשון עם 33 נקודות, במטווח של אברמזון מחוץ לקשת.

הזרות של אשדוד פתחו את המשחק עם 0:7 וראשל"צ ענו מהקו וחזרו עד פיגור 3, אלא שאז תמרה יאנג מהצבע וקטיה אברמזון מחוץ לקשת פירקו את האורחות בשלוש דקות וחצי מדהימות. אברמזון עם שלוש שלשות ויאנג עם שש נקודות מהצבע הריצו את אשדוד 4:15. אדאמס הוסיפה שבע נקודות רצופות משלה ויאנג חתמה רבע בו קלעה 12 נקודות אישיות וסיימו את הרבע הראשון ביתרון 33:15, שלמעשה הכריע את המשחק.

ברבע השני אפשר היה לראות ניצוצות של כדורסל מירדן דנן הצעירה ששמרה את ראשון לציון במשחק עם 8 נקודות אישיות. המארחות ניצחו את הרבע ובמחצית היתרון של אשדוד צומצם ל- 36:49.

החזרה של המקומיות היתה זמנית, ואברמזון פתחה את הרבע עם חמש נקודות משלה והחזירה את אשדוד ליתרון 20 נקודות. האורחות ניצחו בגדול גם את הרבע הזה, 10:22 וחזרו הביתה עם ניצחון גדול 59:81.

קלעו להפועל ראשון לציון: שוגר רוג'רס 18 נק', כריסטינה סאנטיאגו 15 נק' , ירדן דנן 13 נק' , טולו אמטולו 6 נק',
שני פרידמן 5 נק' ,יעל אהרונוב 2 נק' (4 אס').

קלעו למ.ס. אשדוד: דניאל אדאמס 23 נק', קטיה אברמזון 18 נק' (5 אס'), טיפני ג'קסון 14 נק' (10 כ"ח), תמרה יאנג 14 נק', רבקה רוס 6 נק' (4 אס'), בר גילינסקי 4 נק', נועה גנור 2 נק'.

הפועל פתח תקווה 60 – אליצור נתניה 71
ניצחון ראשון לנתניה באולם בפתח תקווה. שוב הזרות של נתניה כיכבו הפעם עם 54 נקודות מתוך 71, כששתיים מהן מסיימות עם דאבל-דאבל.

פתח תקווה הצליחה לשמור את עצמה קרובה לנתניה במחצית הראשונה שהסתיימה 33:39 לזכות האורחות, אך ברבע השלישי הגנת נתניה עצרה את הכחולות על שמונה נקודות בלבד, ומכאן פתח תקווה לא הצליחה לחזור. שחקניות נתניה הגדילו את ההפרש עד ליתרון דו ספרתי בסיום.

קלעו לאליצור נתניה: קריסטין פלורס 22 נק' (13 כ"ח), אשלי האוטס 21 נק' (5 אס', 5 כ"ח), ג'זמין האסל 14 נק' (11 כ"ח), מאיה איסרוב 6 נק' (4 אס'), לירז קניג 4 נק', דניאל סנפורד 2 נק'.
קלעו להפועל פ"ת: חואניטה וורד 14 נק', ג'סמין תומאס 13 נק' (13 כ"ח), איילה בלחסן וטיילור ברונר 9 נק' כ"א, קרן נחמה 7 נק', מקיה וולנטיין 5 נק', ליהי דורון 3 נק'.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
אשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
נגןהיורש: ריי בוזגלו עם שער גדול מקצה הרחבה
היורש: ריי בוזגלו עם שער גדול מקצה הרחבה
נגןפרסומת למשקה הסודי של ג'וד בלינגהאם
פרסומת למשקה הסודי של ג'וד בלינגהאם
נגןארלינג הולאנד נתקל בכפיל שלו בשדה התעופה
ארלינג הולאנד נתקל בכפיל שלו בשדה התעופה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */