יום חמישי, 18.12.2025 שעה 07:00
ליגה לאומית 25-26
3218-3515מכבי פ"ת1
3213-2715מכבי הרצליה2
2515-1815הפועל כפ"ס3
2416-2215הפועל ראשל"צ4
2422-2515הפועל כפר שלם5
2321-2515מ.ס כפר קאסם6
2120-2215הפועל ר"ג7
2018-1915הפועל עכו8
2024-2315עירוני מודיעין9
1921-2115מ.ס קריית ים10
1822-1515הפועל רעננה11
1533-2615מכבי יפו12
1421-1915הפועל חדרה13
1425-1415בני יהודה14
1328-1415הפועל עפולה15
1023-1515הפועל נוף הגליל16

צפו: אנשי א.א. פאחם השתוללו בעקבות הירידה

הבקשה לארכה נדחתה, המנכ"ל בכה: "נשבית את כל הקבוצות הערביות". טיבי: "ניאבק במישור המשפטי". נס ציונה או כפ"ס יהיו בלאומית. צפו באירועים

|
מנכ
מנכ"ל אום אל פאחם, איאב מחמיד (משה חרמון)

סופית  ורשמית: מכבי אום אל פאחם תשחק בעונה הבאה בליגה א'. בתום סאגה ארוכה דחה נשיא בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל, השופט בדימוס אורי גורן, את בקשתה של הקבוצה לעכב את ביצוע ההחלטה ולקיים דיון נוסף בעניינה.

כזכור, הקבוצה לא הגישה את המסמכים התקציביים לבקרה במועד שנקבע ולכן הורו בבקרה התקציבית להוריד את הקבוצה ליגה. לפני פחות משבוע דחה בית הדין העליון של ההתאחדות לכדורגל את ערעורה של אום אל פאחם, ולמרות זאת הצליחו במועדון, בתיווכו של יו"ר ההתאחדות אבי לוזון להשיג ארכה להגשת המסמכים התקצייבים עד ליום שני.

למרות זאת, רשם הנשיא גורן בהחלטתו כי ה"מחדלים של הקבוצה גרמו לרשות לנקוט בהליך בלתי נמנע", ודחה את בקשת המועדון, שיורד באופן סופי לליגה השלישית.

נציגי אום אל פאחם הגיעו למשרדי ההתאחדות והגיבו בזעם, כמו כן גם אוהדים רבים עשו את דרכם באוטובוסים כדי להביע את מחאתם. למקום הוזעקו אנשי יס"מ.

צפו בהשתוללות אנשי אום אל פאחם

מנכ&qout;ל אום אל פאחם, איאב מחמיד (משה חרמון)
מנכ"ל אום אל פאחם, איאב מחמיד (משה חרמון)
 

המנכ"ל, איאב מחמיד: "השגנו ערבות של 700 אלף שקל כמו שביקשו מאיתנו, ועכשיו אנחנו מגיעים למשרדי ההתאחדות ומודיעים לנו שהקבוצה יורדת ליגה, השגנו את הכסף, מחקנו חובות ופתאום באים אנשים שמחליטים שאנחנו יורדים. אנחנו לא נשתוק, אנחנו נילחם, נעשה שביתה של כל הקבוצות הערביות, לא תהיה ליגה".

מנכ&qout;ל אום אל פאחם, איאב מחמיד (משה חרמון)
מנכ"ל אום אל פאחם, איאב מחמיד (משה חרמון)
 

סקציה נס ציונה היא זו שאמורה לתפוס את מקומה של אום אל פאחם בליגה השנייה, אם תוכל להעמיד תקציב מתאים לליגה הלאומית. הפועל כפר סבא היא המועמדת השנייה ותקבל את ההזדמנות מהבקרה אם נס ציונה לא תעמוד בדרישות.

אוהדי א.א. פאחם (משה חרמון)
אוהדי א.א. פאחם (משה חרמון)
 

ח"כ אחמד טיבי שמלווה את קבוצת מכבי אום אל פאחם ומסייע לה בשנים האחרונות הגיב על ההחלטה להורידה ליגה: "ההחלטה להוריד את הקבוצה ליגה בשל ענין פרוצודרלי היא החלטה נוראית, מה עוד שהקבוצה תיקנה את מה שנדרש והשיגה ערבויות כנדרש. זאת החלטה אכזרית ואין ספק שההנהלה אחרי שתלמד לעומק את ההחלטה תמשיך להיאבק בכל דרך אפשרית לרבות במישור המשפט האזרחי כדי לבטל את ההחלטה הזו. אום אל פאחם ראויה לשחק בליגה הלאומית וכך צריך להיות״.

יו"ר סקציה נס, ציונה, קובי כדורי, אמר ל-ONE: "אם בית הדין העליון פסק אז זו החלטה צודקת. ליבי עם ראשי אום אל פאחם, אבל גם אני ב-79' סבלתי מהחלטה דומה כך שלא מדובר בצעד תקדימי. בנס ציונה מאושרים, עברנו עונה קשה ומאתמול בלילה אנחנו עובדים כמו מטורפים כדי להכין ניירת לבקרה ולהביא ערבויות".

"נס ציונה מגובה ע"י ראש העיר וחברי המועצה, כל דבר שיבקשו מאיתנו בבקרה יגובה מבחינה כלכלית ע"י העיריה. כולם נרתמו, והקבוצה באופן חד משמעי תעבור בבקרה”.

ראשי אום אל פאחם (משה חרמון)
אבו רג'א וראשי אום אל פאחם (משה חרמון)
 

“אנחנו נבקש דחייה של הליגה בשבוע-שבועיים. במשך תקופה ארוכה לא עמדנו במקום, לא בליגה א' ולא בלאומית, כך שבלתי אפשרי היה להחתים שחקנים או מאמן וגם ההנהלה התחלפה, אבל אם נקבל כמה ימים, בעזרת ראש העיר וחברי המועצה, נעמיד את הקבוצה כמו שצריך".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */