יום שישי, 23.01.2026 שעה 12:20

עמירם הלוי: אני לא בובה של אף אחד, יש לי ניסיון

המועמד לתפקיד יו"ר איגוד הכדורסל הצהיר כי התפטר מכל תפקידיו בעמותת הספורט של עמק יזרעאל. סיעת עוז תפנה ללבנת. הלוי: "אהיה חייב שיתוף פעולה"

|
הלוי.
הלוי. "אהיה חייב איתי שיתוף פעולה"

גוש הפועל בסיעת חמשת המרכזים, אינו חוזר בו מהכוונה למנות ביום ראשון את עמירם הלוי לתפקיד יו"ר איגוד הכדורסל. הלוי אישר היום (חמישי) ל-ONE כי התפטר מכל תפקידיו בעמותת הספורט של עמק יזרעאל, על מנת שיוכל להיות מועמד לתפקיד ללא ניגודי אינטרסים.

סיעת עוז המתנגדת למינויו של הלוי בגלל ניגוד אינטרסים, טוענת שהתפטרותו מהעמותה אינה מוחקת את זיקתו לקבוצות של עמק יזרעאל, ומדובר בהתפטרות למראית עין בלבד.

הלוי מסר ל-ONE: "אני לא מתכוון להיות בובה של אף אחד. יש לי ניסיון רב מאוד בניהול וניהלתי מערכות קצת יותר גדולים מאיגוד הכדורסל. אם אבחר, אעשה מה שאני מאמין, אך אהיה חייב איתי שיתוף פעולה. לבד? לא אוכל להסתדר".

לגבי הטענות של סיעת עוז, הגיב הלוי: "אני הייתי מנהל ולא התעסקתי רק בכדורסל, אלא בכל ענפי הספורט. אם שמעון מזרחי היה מתפטר ממכבי ת"א, אז הוא היה יכול להיות יו"ר האיגוד? יש משהו שאין נגדו ניגודי אינטרסים? אני עשרות שנים פעיל באיגוד הכדורסל ומכיר אותו מכל הצדדים החל מהקט סל".

בסיעת עוז מתכוונים לפנות לשרת הספורט, לימור לבנת, ומצפים ממנה לפעול בכל הקשור לאיגוד הכדורסל, כפי שהיא פועלת בנחישות בכל הקשור לכדורגל הישראלי.

איגוד הכדורסל (חגי ניזרי)
איגוד הכדורסל (חגי ניזרי)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */