שמועות והעברות כמדי יום בחודשי הקיץ ממשיכות להסעיר את כותרות העיתונים ברחבי אירופה.
האם אנחנו עדים למעבר יחסית מפתיע מהכסף הגדול של הקטארים לכסף הגדול של הנסיכים מאיחוד האמיריות? זלאטן איברהימוביץ', על פי דיווחים בממלכה לא מרוצה מהגעתו הצפויה של אדינסון קבאני לפאריס סן ז'רמן וחושק במעבר ליעד אחר. הסיטיזנס מצידם ישמחו לשלם לו משכורת שבועית של 250 אלף פאונד, כדי שיעזור להם לזכות שוב בתואר האליפות הנכסף.
מי שעשוי לעזוב את המדים התכולים ולהצטרף לפרוייקט הנבנה בפיורנטינה הוא המגן הארגנטינאי, פאבלו סאבלטה.
בצד השני של העיר מנצ'סטר, וויין רוני עדיין נחוש בדעתו לעזוב את היונייטד למרות הצהרותיו של דייויד מויס כי יישאר אדום, וכמובן למרות הפציעה עימה חזר מהונג קונג. מי שמאמינה ביכולתה להנחיתו היא צ'לסי שמתעקשת על כך ש-25 מיליון פאונד יספיקו לאחד המעברים החמים אי פעם של כדורגלן בריטי.
הכחולים מלונדון לא עוצרים רק ברוני. מי שעוד נמצא על הכוונת הוא קשרה של נבחרת איטליה ורומא, דניאלה דה רוסי שעליו עשוי רומאן אברמוביץ' לשפוך 11.2 מיליון פאונד.
לכל השמועות, ההעברות ועוד משוק השחקנים העולמי - היכנסו למרכז העברות של ONE
בצד של היונייטד ואחרי שככל הנראה הפסידו לבאיירן מינכן במאבק על טיאגו אלקנטרה, דייויד מויס מכוון לרכש חדש. מדובר באנטוניו קאנדרבה, קשרה הנהדר של לאציו שהרשים בטורניר הקונפדרציות במדי האזורי.
 |
סבאלטה וטבס. יצטרף לעוזבים את הסיטי? (רויטרס) |
|
|
עוד באנגליה, טוטנהאם מחפשת לחזק את ההתקפה אחרי צירופו של פאוליניו הנהדר. היעד המבוקש שלה הוא הבלגי הנפלא של אסטון וילה, כריסטיאן בנטקה. הסכום המדובר: 25 מיליון פאונד. מי שעוזב את הספרס הוא הקשר, טום האדלסטון שמצטרף לסנדרלנד עבור 5 מיליון פאונד.
נוריץ' סיטי שהחתימה את ריקי ואן וולפסווינקל מחזרת אחרי רכש נוסף להתקפה שלה ומדובר באיטלקי, פאביו קואליירלה. החלוץ שערכו ירד לאחר הגעתם של קרלוס טבס ופרננדו יורנטה לגברת הזקנה, עשוי לנחות באנגליה עבור 6 מיליון פאונד.
 |
בארטון בעימות עם טבס. חזור חלילה? (GettyImages) |
|
|
ואילו ג'ואי בארטון הבעייתי צפוי למעבר מפתיע כאשר על פי דיווחים עתיד לשוב למדי קווינס פארק ריינג'רס בליגת המשנה. בארטון שסיים את הקדנציה האחרונה במדי הקבוצה הלונדונית בקול ענות חלושה, ינסה לכפר על כך עם סיוע לחזרה לליגה העילית באנגליה.
קצת דרומה מהממלכה הבריטית. ריאל מדריד שהספיקה לצרף את שני התותחים של נבחרת ספרד הצעירה, איסקו ואסייר יראמנדי, מנסה להמשיך במסע הרכש כשהיא מחזרת אחר כוכב יובנטוס, ארתורו וידאל. למרות שהמעבר לא ממש ריאלי, עבור ריאל לשלם קרוב ל-40 מיליון יורו עבור שחקן זה לא משהו בשמיים.