רז אמיר
|

זנדברג. מאושר להישאר בליגת העל (יוסי ציפקיס)
הפועל רמת השרון לא עוצרת וממשיכה במסע ההתחזקות המרשים שלה. אחרי שסיכמה אמש עם הקשר יוסי שבחון, הערב (רביעי) הגיע תורם של מיכאל זנדברג וקובי מוסא לסכם את תנאיהם בקבוצה.
זנדברג, לו זאת התחנה התשיעית בליגת העל, סיכם את תנאיו לעונה אחת. עבור הקשר הוותיק והמעוטר בן ה-33 תהיה זאת הזדמנות להמשיך את דרכו בליגת העל לאחר שאשתקד ירד עם הפועל רמת גן לליגה הלאומית.
הקשר היה מבוקש על ידי בית"ר ירושלים ומאמנו בעונה החולפת, אלי כהן. בסופו של דבר הוחלט ללכת בבירה על דוד רביבו, מה שסלל את דרכו של זנדברג לקבוצה ממורשה והוא יחזק יחד עם שבחון את חוליית הקישור הקדמי, חוליה אותה רצה המאמן, רפי כהן, מאוד לחזק.
עבור המגן\קשר קובי מוסא, מדובר בסיכום תנאיו לשנתיים. מוסא, המוערך מאוד על ידי אנשי המועדון, נתן עונה נהדרת אשתקד והקפיץ את מניותיו בצורה משמעותית. לחבריו אף סיפר כי גם האלופה, מכבי תל אביב, הקבוצה בה גדל, הביעה בו עניין. ברמת השרון שמו למטרה מרכזית להאריך את שהותו של מוסא במועדון והצליחו לעשות זאת בהצלחה.
 |
מוסא. נשאר במורשה למרות התעניינות מהאלופה (יוסי ציפקיס) |
|
|