מערכת ONE
|

בוראק יילמאז חוגג. בדרך לוויט הארט ליין? (רויטרס)
עם תחילת תקופת מחנות האימונים, הקבוצות ברחבי אירופה ממשיכות להתחמש לקראת העונה הבאה.
אחת ההצעות המעניינות של היום מגיעה מאיסטנבול. ע"פ דיווחים בטורקיה, טוטנהאם הציעה 20 מיליון יורו על חלוצה של גלאטסראיי, בוראק יילמאז.
החלוץ בן ה-27, שסיים במקום השלישי בטבלת מלך השערים של ליגת האלופות עם 8 (בצוותא עם ליונל מסי), מחזיק ע"פ הדיווחים בהצעות גם מאתלטיקו מדריד ופיורנטינה.
עוד בטוטנהאם, באנגליה דווקא טוענים שהחלוץ שיגיע לווייט הארט ליין הוא מריו גומז, שמחזיק בהצעה גם ממנצ'סטר סיטי. אגב, הסיטיזנס הציעו, בצוותא עם ריאל מדריד, הצעה על סך 15 מיליון יורו על קשרה של שאלקה 04, יוליאן דרקסלר.
הקבוצה המסקרנת ביותר באירופה, מונאקו, ממשיכה במסע הרכש שלה והשם האחרון שעלה בהקשר שלה הוא ג'רמי טולאלאן. הקשר הוותיק, ששיחק בעונה החולפת במלאגה, מחזיק בהצעות באתלטיקו מדריד וראן, אך עשוי לבחור במונאקו על מנת להשתתף בפרוייקט המעניין של קלאודיו ראניירי.
 |
דרקסלר חוגג עם אוהדי שאלקה. יחגוג עם סיטי? (רויטרס) |
|
|
קשרה של צ'לסי, מרקו מארין, שמיעט לשחק בעונה האחרונה, הושאל לסביליה הספרדית. הקשר המבטיח אמור לצבור דקות בקבוצה הספרדית, שרוצה לחזור לצמרת ולחזור בשל יותר לסגל של ז'וזה מוריניו.
 |
ג´רום לרואה. מתקמבק (רויטרס) |
|
|
חדשה מעניינת מגיעה מכיוון ז'רום לרואה. הקשר הצרפתי שכיכב בעבר בבית"ר ירושלים, חזר מפרישה וחתם באיסטרה מהליגה השנייה בצרפת. לרואה לא שיחק בשנה האחרונה והחליט לחזור למשחק פעיל על מנת לעלות עם הקבוצה הצנועה לליגה העליונה בצרפת.