יום ראשון, 25.01.2026 שעה 22:26

ישראל תפגוש את ברזיל בחצי גמר מונדיאל האמנים

הנבחרת של עובד קראוס (נבחר למאמן הטורניר) שנחשבת להפתעת הטורניר תפגוש ב-14:00 את הסלסאו למשחק שיכול לעשות עוד היסטוריה

|
מילר,  גנגינה, אושרי כהן, קראוס ואקי אבני חוגגים
מילר, גנגינה, אושרי כהן, קראוס ואקי אבני חוגגים

נבחרת האמנים בכדורגל, תעלה היום (ראשון) למשחק חצי גמר מונדיאל האמנים בשעה 14:00 באצטדיון טורפדו שבמוסקבה מול המועמדת לזכות בגביע וסגנית אלופת העולם, ברזיל.

אחרי שנערכה הגרלת חצאי הגמר ב״גורקי פארק״ שבמרכז מוסקבה ובה שלף כוכב הזמר הרוסי, אלכסנדר שבצ׳נקו לצד שחקן העבר, אלכסיי סמרטין את פתקי ארבעת נבחרות האמנים הטובות בעולם: רוסיה, ברזיל, רומניה והסנסציה של האליפות, ישראל.

במעמד ההגרלה נבחר מאמן הנבחרת הישראלית, עובד קראוס למאמן המצטיין באליפות ע"י מאמני הנבחרות האחרות. התואר הוענק לו על ידי נשיאת הוועדה המארגנת של האליפות, נטשה דוידובה.

במסיבת העיתונאים שנערכה לאחר ההגרלה עם מאמני הקבוצות, החמיא מאמן ברזיל, שחקן העבר ז׳וסימאר, ליריבתו: ״ישראל היא הפתעה גדולה עבןר כולם כאן. מדובר בקבוצה פנטסטית ומאומנת שתענוג לראות את העמידה שלה על המגרש. זה ללא ספק יהיה המשחק הקשה ביותר שלנו באליפות״.

עובד קראוס פירגן לברזיל: ״קיבלנו לכל אורך הדרך הגרלות קשות. הבית המוקדם שלנו היה הקשה ביותר, המשחקים מול אוקראינה וסלובניה גבו מאיתנו מחיר בריאותי של השחקנים. ברזיל היא הנבחרת הטובה באליפות עם שחקנים מעולים וסגל רחב כמו המסורת שלה. נבוא להילחם ולהוכיח שכל מה שעשינו כאן עד כה לא היה מקרי״. בחצי הגמר השני יתמודדו אלופת העולם רוסיה ורומניה.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */