מערכת ONE
|

ונגר עם ססק. האיחוד? (רויטרס)
חלון ההעברות העולמי ממשיך לספק כותרות אך היום נתמקד באחת שהחליטה לעשות קצת בלאגן, יותר מהרגיל, וקטפה את מרבית הכותרות באתרי החדשות - ארסנל.
התותחנים, שטענו לאורך כל העונה כי יקציבו 70 מיליון פאונד לרכש עבור ארסן ונגר, עושה רושם כי לעת עתה עומדים בהבטחה שלהם, שכן המנג'ר הצרפתי יורה לכל עבר.
אחרי ההצהרות כי בקבוצה רוצים את וויין רוני, גם מנכ"ל המועדון, איבן גזידיס, נדרש לסוגייה וטען כי למועדון יש כעת את הכוח הכלכלי להבאתו של חלוץ מנצ'סטר יונייטד.
אך ונגר לא משוכנע כי אלופת אנגליה תסכים למכור את רוני למועדון יריב בפרמייר ליג ועובד במקביל על אופציית הבאתו של גונסאלו היגוואין. על פי דיווחים באנגליה, המנג'ר כבר שוחח עם חלוץ ריאל שמוקדם יותר החודש נטען כי סגר את תנאיו ביובנטוס.
יש לציין כי גם דוד וייה מועמד להגיע ובמועדון בטוחים שאחד משלושת החלוצים האלו ישחקו באצטדיון האמירויות בעונה הבאה.
מי שעשוי לחבור אליהם הוא אקס ארסנל, ססק פברגאס, כשעל פי ה'סאן' התותחנים ילחמו עם מנצ'סטר יונייטד על שירותיו ושתיהן מתכוונות להציע 40 מיליון יורו עבורו. ברצלונה, כך עושה רושם, לא תעמוד בדרכו של השחקן אם יבקש לעזוב.
 |
היגוואין. שוחח עם ונגר (רויטרס) |
|
|
וזה לא הכל. אחרי שהציעה 25 מיליון פאונד על מרוואן פלאיני, ארסנל תיכנס לשיחות עם הבלגי הנהדר של אברטון ברגע שזה יסיים את חובתו עם נבחרתו הלאומית במטרה לצרפו גם כן.
לא רק ארסנל מעניינת אתכם? במרכז ההעברות של ONE תוכלו לקרוא על כל הקבוצות