יום שישי, 30.01.2026 שעה 11:51
ליגת העל Winner 25-26
4621-4520בית"ר ירושלים1
4520-4720הפועל ב"ש2
3625-3920מכבי ת"א3
3525-3720הפועל ת"א4
3221-3820מכבי חיפה5
2727-2420בני סכנין6
2742-3520מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
2040-2520מ.ס אשדוד10
1935-2920עירוני ק"ש11
1935-2620הפועל חיפה12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

הפורטוגלי מרקו פאישאו חתם לעונה בהפועל חיפה

החלוץ בן ה-28 מצטרף מאתניקוס במדיה כבש 15 שערים אשתקד. בעברו שיחק באיראן. אוהדי המחאה לקנדה: "אל תחתום". לאלה האריך חוזהו

|
פאישאו בתקופתו בסקוטלנד. עובר לאדום של חיפה
פאישאו בתקופתו בסקוטלנד. עובר לאדום של חיפה

הפועל חיפה החתימה היום (חמישי) את החלוץ הפורטוגלי, מרקו פאישאו ששיחק אשתקד במדי אתניקוס אכנס וכבש 15 שערים עבר בין היתר בקבוצת הבת של פורטו, בלוגרוניייס הספרדית וגם בהמילטון הסקוטית. כמו כן, עבר פאישאו גם בנאפט טהרן מהליגה האירנית.

בנושא אחר, מגן הפועל ת"א לשעבר, עומרי קנדה, הגיע להבנות כספיות עם הפועל חיפה ואמור לחתום על החוזה בקרוב. קנדה הוא המגן השני שמצטרף לקבוצה אחרי שעמיר נוסבאום סיכם גם הוא את תנאיו. 

בקבוצה יצאו בביקורת קשה על כך שלטענתם אחד מראשי המחאה פנה לקנדה והמליץ למגן לא להגיע לקבוצה. מהמועדון נמסר בתגובה: "ההתנהגות המכוערת הזו לא מפתיעה אותנו. אותו קומץ אוהדים שהפריע לקבוצה בעונה שעברה ממשיך בהתנהגותו. הפועל חיפה מועדון ראוי ומכובד ולא צריך ציונים מקומץ שמפריע לקבוצה". 

ממטה המחאה נמסר בתגובה: "'קומץ האוהדים', כפי שאנשים בהפועל אוהבים לקרוא לאנשי המחאה, הם הסיכוי היחידי להצלת הפועל חיפה ממי שמנהל אותה כיום ומקומץ האנשים שעושי דברו".

"צר לנו על שחקן מוערך כמו עומרי קנדה, שבייאושו ובהיעדר אופציות אחרות בחר להגיע להפועל חיפה במצבה הנוכחי״.

קנדה (איתי ישראל)
קנדה. אוהדי המחאה יטרפדו את העסקה? (איתי ישראל)
 

בתוך כך, חלוץ הפועל חיפה, מהראן ללה, סיכם היום לשלוש שנים נוספות בקבוצה. כבר בסיום העונה הודיע ללה שיש בכוונתו להשאר אם יובטח לו חוזה ארוך טווח. בעלי הקבוצה, יואב כץ, התייחס להחתמה :"ללה סגר לשלוש שנים ואני שמח על כך. אני מקווה שגם רן אבוקרט וגל אראל ייחתמו בקבוצה".

ללה חוגג. ימשיך בק. חיים (עמית מצפה)
ללה חוגג. ימשיך באדום (עמית מצפה)
 

מאמן הקבוצה, שלומי דורה, המריא הבוקר לליטא שם יעקוב אחרי בלם נבחרת ליטא, טאדאש קיאנסקאס, ששיחק בעונה האחרונה בקבוצה הפולנית קורונה קיאלצה. הבלם אמור לשחק ביום שישי מול נבחרת יוון במסגרת מוקדמות המונדיאל. עלות הנסיעה של דורה לליטא עלתה כ-700 דולר אותם אישר כץ.

השבוע התקיימה פגישת עבודה עם מנכ"ל עיירית חיפה, שמואל גנץ וצוות לשכתו כדי לשמוע מקרוב מאנשי הקבוצה על מצב מחלקת הנוער ועל מצב מתחם האימונים בק.חיים.

שלומי דורה. בלם ליטאי על הכוונת (עמית מצפה)
שלומי דורה. בלם ליטאי על הכוונת (עמית מצפה)
 

גנץ הבטיח שישקול את כל הבקשות ויבחן אותן במטרה לסייע למועדון. בישיבה השתתפו סמנכ"ל המועדון, רון פלדהיים, חברת ההנהלה, יהודית זסמנוביץ', הדובר נועם רגב ומנהל ביה"ס לכדורגל, מיכה כהן.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */