יום חמישי, 18.12.2025 שעה 23:26
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

לקראת המעבר לחיפה: ראיוס נפרד מחבריו ביוון

הקשר הספרדי עשה עוד צעד בדרך לחתימה כשנפרד מחבריו באסטרס: "הייתה עונה מדהימה". חיפה תשחק מול קייב, גרוזני ודואיסבורג במחנה האימון

|
ראיוס. בדרך למכבי חיפה
ראיוס. בדרך למכבי חיפה

הקשר הספרדי, רובן ראיוס עשה עוד צעד לעבר הצטרפות רשמית למכבי חיפה. הקשר בן ה-26 מאסטרס טריפוליס היוונית בדרכו לארץ והיום (שני) נפרד באופן רשמי מחבריו לקבוצה.  העברתו הסופית של הקשר תתבצע במהלך השבוע כאשר הוא צפוי לנחות בארץ ולחתום באופן רשמי במדי מכבי חיפה.

הקשר צפוי להרוויח כ-300 אלף יורו לעונה וחיפה תשלם על כרטיסו כ-700 אלף יורו. "הייתה עונה מדהימה. עשינו היסטוריה ואני מברך את כולם", כתב ראיוס בחשבון הפייסבוק שלו.

חלוץ נבחרת ישראל, איתי שכטר, יחזור מחר עם הנבחרת לארץ ויחל השבוע באמצעות סוכנו רונן קצב לגבש החלטה סופית היכן לשחק. לשכטר יש מספר לא קטן של אופציות בארץ כולל מכבי חיפה, מכבי והפועל ת"א.

בשורות הירוקים גוברת הערכה שבסופו של תהליך יעדיף שכטר לחתום בכרמל. המטרה בחיפה תהיה לתת לו חוזה ארוך טווח שיבטיח את עתידו של החלוץ. קצב אמור לנחות עד מחר בארץ ולמצות עד תום את המו"מ עם הקבוצות הישראליות.

מי שיכולה לטרוף את הקלפים היא מכבי ת"א שאם תכנס לתמונה תהיה מסוגלת לשלם לשכטר סכום שחיפה והפועל ת"א לא יוכלו לעמוד בו. שכטר סיפר לחבריו בנבחרת שהוא עדיין מתלבט היכן לשחק. החלוץ מודע לכך שמעבר שלו לשורות הצהובים ייראה רע מאוד בעיני אוהדי הפועל שמאוד מעריכים את השחקן.

בסביבתו של שכטר אמרו: "הוא קשור מאוד לפועל ולאוהדיה וברור שבמצב הכספי של הקבוצה יהיה לה קשה לעמוד בדרישות של שכטר ובדמי ההשאלה שצריכים לעבור לקייזרסלאוטרן, כך שמעבר למכבי חיפה יתקבל ביתר סלחנות והעיקר לא למכבי ת"א. השחקן יודע שאוהדי הפועל ת"א ירצו לראות אותו חוזר ללבוש אדום אבל אם זה לא יהיה יקרה, האוהדים של הפועל יעדיפו לראות את שכטר לובש ירוק ולא צהוב".

איתי שכטר (רויטרס)
איתי שכטר. עדיין לא החליט איפה רוצה לשחק (רויטרס)
 

בתוך כך בחיפה אמורים במהלך השבוע הקרוב לסגור את תנאי החוזה של אלעד גבאי. בחיפה לא מתכוונים לוותר על הקשר הקפריסאי דימטריס חריסטופי. למרות הפערים הכספים מול קבוצתו אומוניה ניקוסיה, ההערכה שבסופו של דבר חריסטופי יחתום בחיפה.

כמו כן, היום פורסם לוח המשחקים של הירוקים במחנה האימונים באוסטריה. ב-3 ביולי הם ייפגשו את דינמו קייב, שלושה ימים לאחר מכן את טרק גרוזני מהליגה הרוסית וב-9 ביולי המחנה יינעל מול דואיסבורג מהליגה השנייה בגרמניה.

השוער שפרש, ניר דוידוביץ', נבחר לשאת את הלפיד במכביה הקרובה. נשיא המועדון, יעקב שחר, בירך על ההחלטה: "אנו גאים מאוד שניר ייצג את מועדון כדורגל מכבי חיפה באירוע גדול זה. לרגל שנת המאה של המועדון נבחר ספורטאי למופת וזו גאווה עבורנו כמועדון".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */