יום חמישי, 18.12.2025 שעה 17:09
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

באדיר הודיע על פרישה: עדיין לא מבין את זה

בלם הפ' ת"א היה על סף דמעות בסיום ה-4:2 למכבי: "הייתה לי קריירה אדירה ורגעים מרגשים, גאה בעצמי. כואב לי לסיים עם הפסד בדרבי". צפו בתקציר

|
באדיר בסיום. התרגש (יוסי ציפקיס)
באדיר בסיום. התרגש (יוסי ציפקיס)

הפועל תל אביב הייתה יכולה להחזיר חלק מהכבוד שלה בעונה הזו ולמרות שכבר הוליכה 0:2 במחצית הראשונה ירדה שוב בהפסד בדרבי אחרי 4:2 למכבי תל אביב. בסיום המשחק האכזבה על הפנים של שחקני ואנשי הפועל הייתה גדולה, וניכר כי תחושת חוסר אונים אופפת אותם.

וואליד באדיר הפתיע בסיום וכשהוא על סף דמעות הודיע על פרישה: "ישבתי עם המשפחה שלי והחלטתי שאני תולה את הנעליים, החלטתי סופית לפרוש מכדורגל, אני עוד לא מבין את זה. זה המשחק האחרון שלי בבלומפילד, יש לי עוד משחק מול מכבי חיפה".

"הייתה לי קריירה אדירה, אני גאה בעצמי ורוצה להודות לאוהדים האלה שתמכו בי, למועדון הגדול הזה, לשחקנים ששיחקתי איתם ולמאמנים שאימנו אותי. אני אוהד של הפועל. יש הרבה רגעים מרגשים אבל כואב לי מה שעושה הקבוצה השנייה. רציתי לסיים בטעם טוב אבל הפסדתי בדרבי וזה כואב מאוד. אפשר לאחל לי בריאות וזה הכל".

"רציתי להודות לקהל של הפועל שהיה איתי כל הזמן, לשחקנים ששיחקו איתי, למאמנים שאימנו אותי, להנהלה, לנבחרת ישראל שהיא מס' אחת בשבילי, וכמובן למשפחה ולחברים שלי. הרגשתי שהגיע הזמן, אני כבר לא ילד, אני אתן לילדים האחרים לשחק ואני אסתכל מבחוץ".

לגבי תפקיד במועדון בעונה הבאה אמר באדיר: ”אני עדיין לא יודע, זה לא החלטה שלי מה שיבקשו ממני".

על המשחק עצמו אמר: "זה היה בידיים שלנו, פתחנו טוב מאוד, הובלנו 0:2 אבל החזרנו אותם למשחק. לא יודע אם היה או לא היה פנדל אבל הם חזרו למשחק, השתלטו עליו וניצחו אותנו. חבל בשביל הקהל המדהים שבא איתנו כל הדרך, אבל זה הכדורגל, צריך להסתכל קדימה".

צפו במכבי מפרקת את הפועל 2:4

מאמן הפועל ת"א, פרדי דוד: "אני חושב שבהזדמנויות של דמארי ובן חיים היינו צריכים להכריע את המשחק וידענו שאם לא נעשה את זה יהיה לנו יותר קשה בהמשך. במחצית השנייה נפלנו ממכבי בכל הפרמטרים. יש מומנטום במשחק וצריך לדעת לנצל אותו. ב-0:2 היו לנו 2 הזדמנויות, לא ניצלנו אותן והיינו יכולים לגמור את המשחק. פתחנו את החצי לא טוב אחרי שמכבי חזרו והייתה לנו מחצית שנייה אכזרית לעומת המחצית הראשונה וזה מאוד מאכזב. השחקנים השקיעו ורצו לשמור על התוצאה".

על הפערים בין הקבוצות בעיקר במובן הפיסי אמר: "אני לא רוצה לפגוע באף אחד אבל בעניין של האינטנסיביות אנחנו עדיין רחוקים ממכבי ת"א. אני מקווה בשביל הפועל שבשנה הבאה הם יצמצמו את הפערים האלה".

"עצם העובדה שסיימנו את העונה במקום השלישי מראה שזה לא השפיע עליי. קטונתי מלתת ציונים אבל אני חושב שמקצועית השגנו את המטרה. בסיטואציה הקיימת אני חושב שמקום שלישי זה הישג גדול מאוד להפועל ת"א. אני חושב ששום הפסד לא יכול לקלקל את ההישג של המקום השלישי, זה הישג אדיר להפועל ת"א של העונה”.
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */