יום שבת, 07.02.2026 שעה 16:04

קביליו יפו דורשת לדחות את פלייאוף העלייה

קבוצת האוהדים שכרה עו"ד ותבקש מההתאחדות לפתוח בחקירה בנוגע ל-1:9 של הפועל קטמון נגד האורתודוכסים. ביפו כבר דרשו לבטל את המחזור

|
אוהדי יפו. דורשים חקירה (יניב גונן)
אוהדי יפו. דורשים חקירה (יניב גונן)

מכבי קביליו יפו מתכוונת לפנות מחר (ראשון) בבוקר להתאחדות לכדורגל בדרישה לפתוח בחקירה בנוגע למשחק בין הפועל קטמון לאורתודוכסים לוד ולדחות את פתיחת משחקי הפלייאוף על העלייה לליגה הלאומית עד לסיום החקירה. ביפו שכרו לשם כך את שירותיו של עו"ד מורן מאירי.

ביפו טוענים שמחזור הסיום של העונה במסגרת ליגה א' דרום, שבסיומו עלתה הפועל קטמון לליגה הלאומית על חשבון היפואים, רק בגלל הפרש שערים, לא היה כשר.

כזכור, קטמון הביסה 1:9 את אורתודוכסים לוד שהגיעה בהרכב חסר, זכו לתלבושות שסופקו ע"י קטמון, בנוסף, ביפו טענו שקטמון דאגה לאכסן את שחקני לוד במלון בירושלים לקראת המשחק. 

יפו מצידה, ניצחה את עירוני כפר יונה 2:3, מה שהשאיר אותה במשחקי המבחן כדי לנסות לעלות מהם לליגה הלאומית.

שחקני קביליו מאוכזבים. יעלו לבסוף ללאומית? (יניב גונן)
שחקני קביליו מאוכזבים. יעלו לבסוף ללאומית? (יניב גונן)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */