יום ראשון, 04.01.2026 שעה 23:09
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3919-4017בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2820-3017הפועל ת"א4
2516-3116מכבי חיפה5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1834-2217מ.ס אשדוד11
1329-1917עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

בלבול: זה לא נגמר, אלי כהן: המצב קשה מאוד

מאמן סכנין לאחר ה-0:1 על ר"ג: "יותר משש נקודות". ח"כ טיבי: "סכנין היא הצימוק המתוק של הליגה". מאמן ר"ג: "צריך להמשיך להאמין". צפו בתקציר

|
אלי כהן.
אלי כהן. "המצב שלנו לא נעים" (עמית מצפה)

בני סכנין עשתה צעד חשוב לעבר הישארות בליגת העל עם ניצחון 0:1 על הפועל רמת גן בדוחא משער של יירו בלו במשחק שנדחה משבת בעקבות מזג האוויר. בעקבות ההפסד הפועל רמת גן תקועה עמוק במקום האחרון ועם רגל וחצי בלאומית.

בחדר ההלבשה של סכנין הייתה שמחה גדולה. מנגד, אצל רמת גן, שררה דממה מוחלטת, קומץ אוהדים שליווו את הקבוצה נראו כמי שמשלימים עם הירידה. האוהדים צעקו לעברו של אלי כהן: "תתבייש לך, הורדת אותנו ליגה". 

המאמן המנצח, מרקו בלבול, סיפר על התחושות בסיום: "זה ניצחון גדול, זה יותר משש נקודות. זה לא נגמר. יש עוד שש נקודות בקופה וזה הרבה. כל הכבוד לשחקנים, על איך שהם עלו בחצי השני. הגיע לנו לנצח".

עוד אמר בלבול: "בכדורגל הכל יכול להיות, אני לא בטוח שמי שחושבים שסיים, סיים. עד שאתה לא מבטיח את עצמך באופן תיאורטי ומעשי אתה לא יכול לחייך. המועדון הזה ימשיך להתקיים, זה מועדון שחשוב שיהיה בליגת העל, עם קהל נפלא. יש לו שם טוב ואני גאה להיות מאמן של השחקנים האלה ושל ההנהלה הזו. קנדיל היה מצויין, הוא מוכיח את עצמו כל שנה מחדש".

השוער מחמוד קנדיל שהצטיין במשחק אמר: "אני מאוד מודה לשחקנים שכבשו שער ששווה שלוש נקודות. שמח שעצרתי כמה כדורים שעזרו לניצחון היקר הזה, אבל עכשיו אנחנו ממשיכים הלאה כדי להשיג את המטרה ולהישאר בליגה. לא היה לנו שקט העונה, כל הזמן היינו בלחץ של התחתית ועכשיו כל מה שנותר הוא לנסות לצאת מזה".

צפו ב-0:1 של סכנין על הפועל ר"ג

ח"כ אחמד טיבי, שהקהל קרא בשמו בסיום המשחק, אמר: "זה היה ניצחון מתוק. סכנין היא הצימוק המתוק של הליגה, חשוב מאוד שהקבוצה תישאר בליגה והיום היא עשתה צעד גדול לעבר המטרה. ראיתם את הקהל המדהים הזה עד כמה הוא בא ותומך, השחקנים נתנו את כל כולם במגרש, אבל מעל כולם היה השוער מחמוד קנדיל" .

בלבול: ניצחון גדול, זה לא נגמר

מאמן ר"ג, אלי כהן, הבין את הסיטואציה שהקבוצה שלו נקלעה אליה: "המצב שלנו לא נעים, קשה מאוד. אנחנו לא תלויים בעצמנו, אבל עדיין יש סיכוי. נצטרך לקחת שש נקודות ולהתפלל לניסים. אין מה לדבר עם השחקנים, הסיכוי האחרון הוא מול הפועל עכו".

שחקני סכנין חוגגים (עמית מצפה)
שחקני סכנין חוגגים (עמית מצפה)
 

כהן המשיך: "השחקנים עשו מאמץ גדול, מאוד קשה לשחק במגרש הזה. כל משחק הגענו למצבים ולא הבקענו וממצב נייח ספגנו. יש לנו שחקנים שיודעים להבקיע, אין מה לעשות, צריך להתאושש מהר. אני מקווה שננצח את עכו ונוכל להסתכל הצידה. צריך להמשיך ולהאמין ולא להוריד את הראש".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */