יום חמישי, 18.12.2025 שעה 03:41

הפועל מטה אשר ניצחה 1:3 את מכבי תל אביב

מחזיקת הגביע הטרייה לא נבהלה מ-25:18 ומהרחקתו של המאמן נועם כץ, וניצחה בהמשך 23:25, 18:25 ו-17:25. שלו סעדה הצעיר הצטיין

|
שחקני מטה אשר חוגגים. ניצחו את מכבי
שחקני מטה אשר חוגגים. ניצחו את מכבי

שלושה ימים אחרי שזכתה בגביע המדינה לראשונה מזה עשר שנים, הפועל מטה אשר חזרה לאולם נעמן וניצחה את מכבי תל אביב 1:3 במסגרת המחזור ה-14. עוד לפני המשחק זכו כ-500 אוהדים אדומים שהגיעו להתמודדות להצטלם עם הגביע שחזר צפונה.

האדומים, ללא מרסלו סאקי הוותיק (40) שקיבל מנוחה לאחר מספר משחקים בתקופה קצרה (ועם תומר כץ בשישייה במקומו), הפסידו במערכה הראשונה 25:18 מול הקבוצה של זהר בר נצר שחסרה את ניקו אפרון הפצוע.

במהלך המערכה השנייה החליט נועם כץ לתת מנוחה גם לגיא בן גל, המצטיין של חצי גמר וגמר הגביע, ובסיומה ניצחו המארחים 23:25. המאמן המקומי עוד ספג כרטיס אדום על דיבורים לעבר השופטים, אך זה לא הפריע למוליכת הטבלה.

האדומים, עם שלו סעדה הצעיר שהצטיין, ניצחו בקלות 18:25 ו-17:25 בשתי המערכות הבאות בדרך לניצחון שלישי העונה על מכבי ת"א (שניים בליגה ואחד בחצי גמר הגביע) לעומת הפסד בודד בהדר יוסף, הפסד שעד כה הוא היחיד של מוליכת הטבלה.

נועם כץ. הורחק (מור שאולי)
נועם כץ. הורחק (מור שאולי)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */