יום חמישי, 06.03.2025 שעה 12:15
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגה לאומית 24-25
6021-5426הפועל ת"א1
5919-4926הפועל פ"ת2
5335-5826הפועל כפר שלם3
5125-4826הפועל ר"ג4
3831-3326בני יהודה5
3845-3426מכבי הרצליה6
3633-3526הפועל כפ"ס7
3521-2426מ.ס כפר קאסם8
3550-4626הפועל ניר רמה"ש9
3438-2426הפועל עכו10
3332-3026הפועל רעננה11
3138-3326הפועל ראשל"צ12
2440-2926מכבי יפו13
2244-2926הפועל נוף הגליל14
1747-2126הפועל עפולה15
1345-1726הפועל א.א. פאחם16

כפ"ס מול הרצליה, דוד ואיבגי: חולמים להניף גביע

הקבוצות שמקרטעות בליגה הלאומית ייפגשו ב-18:10 בסיבוב ח'. הקשר מתרגש: "יכולים לנצח כל קבוצה", השוער בטוח: "אני בכושר של ליגת העל"

|
שי דוד. כפ
שי דוד. כפ"ס תשכח מהצרות? (יניב גונן)

סיבוב ח' בגביע המדינה יפגיש ב-18:10 את הפועל כפר סבא ומכבי הרצליה בדרבי השרון על טהרת הליגה הלאומית. כפר סבא, שבארונה כבר שלושה גביעי מדינה תנסה להדיח את הרצליה מהמפעל, כאשר הישגה הטוב ביותר במפעל היה השתתפות בגמר ב-2004/05 שבסופו הנשיא הגיש למכבי תל אביב את הגביע האחרון שלה.

שתי הקבוצות מגיעות במצב לא אופטימלי למשחק הזה. לירוקים יש בעיות רבות מבית, כאשר בראש מעיינם הוצאת העגלה מהבוץ הטובעני של הליגה השנייה. משחק הגביע יוכל להשכיח במידה מועטה את הצרות השוררות בקבוצה, אך בטח לא יעלימן.

בכפר סבא מחפשים קצת שקט מהליגה, הקשר שי דוד אמר על המשחק: "זה משחק טוב כדי להתנתק מהמצב בליגה. אין כמו גביע. גם מבחינה אישית. אנחנו יכולים לנצח כל קבוצה בליגה הזאת וגם את מכבי הרצליה. הקבוצה עוברת טלטלות. יש קבוצה טובה וכבר מרגישים את השינוי".

על אפשרות לזכייה בגביע דווקא העונה אמר: "בתת מודע יש חלום להניף את הגביע, אבל אנחנו לא יכולים להסתכל ארבעה סיבובים קדימה. החלום האמיתי לעבור את הסיבוב זה. הופעתי כבר בחצי גמר עם מכבי פ"ת וזו חוויה יותר גדולה מהגמר. זה משחק טוב להתנתק מהלחץ מהליגה".

אבי איבגי חוגג (שי לוי)
אבי איבגי חוגג (שי לוי)
 

גם הרצליה לא מפיקה תוצאות טובות במחזורים האחרונים ודי מגמגמת במרכז הטבלה. ניצחון להרצליה יכול לתת הרבה כבוד לקבוצה ששהתה שנים רבות בליגה הראשונה ורוצה להיות שותפה בשלבים הגבוהים של הגביע. השוער אבי איבגי נשמע מוכן: "אנחנו מתכוננים ברצינות רבה. נעלה עם ההרכב הכי טוב שיכול להיות. גביע זה חוויה לכל שחקן”. על חלום הענפת הגביע אמר: "בכל שנה מחדש חולם על להניף את הגביע, אך זה מתפוצץ בשמינית או ברבע הגמר". על עצמו הוסיף: "מבחינה אישית, תמיד יש שאיפה לחזור לליגת העל. אני מרגיש שאני נמצא ביכולת אישית של ליגת העל".




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
נגןמי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
מי הפיל במשפחת בקהאם את הפנקייק לרצפה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */