שירי אלג'ם
|

אפולה אדל. נשאר מחוץ להרכב (חגי ניזרי)
כשהיא רחוקה 5 נקודות מהפסגה וללא גילי ורמוט, טל בן חיים ואריק דג'מבה דג'מבה, הפועל תל אביב תנסה לשכוח מההפסד הביתי לבית"ר ירושלים בשבוע שעבר, כשתפגוש ב-20:50 את מכבי חיפה בקריית אליעזר לקרב צמרת מרתק, במטרה לחזור למסלול הניצחונות ולצמצם את הפער מהראשונה מכבי ת"א.
1,500 אוהדים אדומים יתמכו בקבוצתם באצטדיון החיפאי. כזכור, האוהדים יהנו מרכבת מיוחדת שתצא ב-23:30 לכיוון ת"א לאחר שרכבת ישראל נענתה לפניית עמותת האוהדים, "האדומים", ומכבי חיפה.
בקבוצה מעכלים את השינוי המשמעותי שמתכנן המאמן יוסי אבוקסיס בהרכב, והוא הצבתו בין הקורות של השוער הצעיר בוריס קליימן במקומו של אפולה אדל, שספג שמונה שערים בששת המשחקים האחרונים. "אפולה הוא שוער מצויין ובחור טוב אבל אין ספק שלא הייתה לו תקופה טובה לאחרונה אז הוא כמו כל שחקן שלא נמצא בכושר ומוחלף, אין לו חסינות. בוריס הוא שוער מעולה אבל בכל זאת מדובר בזעזוע. יוסי מוכיח שלאף אחד אין מקום בטוח בהרכב", אמרו שחקנים בקבוצה והוסיפו: "כך או כך העיקר שננצח, אנחנו חייבים את שלוש הנקודות".
בתוך כך, הפציעה הקשה של בלם בני יהודה והנבחרת הצעירה, סארי פלאח, לא נעלמה מעיניהם של האדומים. קשר הקבוצה, אלרואי כהן צייץ בטוויטר: "מאחל לסארי פלאח החלמה, קודם כל החלמה ואחרי זה שתהיה מהירה כי באמת שזאת נראית פציעה כל כך קשה, זה נראה כמו שבר פתוח.. כאב לשמוע את הצעקות".
לעניין אחר. במועדון האדום מקווים כי היום תסתיים סאגת התשלום הראשון לבעלים לשעבר אלי טביב והסכום העומד על 6 מיליון ש"ח יועבר לטביב. חיים רמון כבר חתם על חוזה המכר המצהיר על העברת 50 אחוזים ממניות הקבוצה מטביב לידיו ובמועדון מחכים לחתימת הצד השני.
 |
דמארי חוגג עם תמוז. בחוד של אבוקסיס (שי לוי) |
|
|
הרכב משוער: בוריס קליימן, נאאל חוטבא, מור שושן, ואליד באדיר, סאבו פאביצ'ביץ', שמעון הרוש, חנן ממן, רועי גורדנה, ניר נחום, עומר דמארי וטוטו תמוז.