יום חמישי, 18.12.2025 שעה 14:55

צמד ליצחקי, רוני לוי: הוא צריך להיות בנבחרת

חלוץ אנורתוסיס ("שמח") כבש פעמיים (55 ו-65) וסידר למאמן 1:3 על אומוניה, 90 דקות ללויטה, 89 לשפונגין, 9 לאוחיון. 1:1 דרמטי לבן שמעון ולרנקה

|
ברק יצחקי חוגג. צמד גדול לחלוץ
ברק יצחקי חוגג. צמד גדול לחלוץ

איזה שבוע עובר על ברק יצחקי. החלוץ כבש שער והוסיף שער עצמי ביום רביעי ב-1:2 של אנורתוסיס על אלקי בדרך לרבע גמר הגביע והיום (שבת) התפוצץ על אומוניה ניקוסיה ב-1:3 של קבוצתו, שהייתה חסרה ארבעה שחקני הרכב.

יצחקי פתח בהרכב של רוני לוי בדרבי הישראלי מול אוהד לויטה ויובל שפונגין וכבש פעמיים. הראשון הגיע בדקה ה-55 (בנגיחה לאחר כדור קרן) והשני בדקה ה-65, שערים שסידרו יתרון כפול.

בדקה ה-76 הוחלף יצחקי ודקה לאחר שיצא, כבשה אנורתוסיס את השלישי. יאן רזאק היה הכובש ואוהד לויטה נאלץ להוציא כדור שלישי מהרשת שלו. בהמשך הורחק רזאק (85) ואנדראה אלבס צימק בתוספת הזמן ל-3:1.

משה אוחיון נכנס בדקה ה-81 בצד המנצח, בעוד לויטה ושפונגין (כרטיס צהוב) שיחקו 90 ו-89 דקות בהתאמה. רוני לוי ושחקניו במקום הראשון עם 51 נקודות, אומוניה נותרה במקום ה-5 עם 32 נקודות.

רוני לוי אמר ל-ONE לאחר המשחק: "היה משחק קשה מאוד נגד יריבה שזו שהייתה אחת ההזדמנויות האחרונות שלה להשתלב בפלייאוף העליון. מבחינתנו היה משחק קרוב למושלם, מבחינה טקטית, קבוצתית. בחצי הראשון לא תרגמנו את היתרון ומצבים לשערים. התוצאה משקפת את מה שהיה".

לויטה. ספג שלישייה
לויטה. ספג שלישייה
 

על ברק יצחקי שהבקיע צמד שערים אמר לוי: "הוא השתלב מצוין. למה הוא לא השתלב במכבי? לפעמיים זה עניין של מומנטום, לכל מאמן הראש שלו, אולי התאים להם משהו מסוים. מבחינת יכולות הוא מתאים לכל קבוצה בארץ. אם הייתי מאמן נבחרת, אז הוא היה שם".

יצחקי עצמו אמר לאחר המשחק: "אני שמח מאוד על הצמד ושעזרתי לקבוצה לנצח. ידענו שהולך להיות משחק קשה והייתה אווירה נהדרת מבחינת הקהל".

בן שמעון ולרנקה השיגו 1:1 דרמטי מול איה נאפה
איה נאפה, שערב המחזור הייתה במקום הלפני אחרון בטבלה, עם שבע נקודות אחרי 18 מחזורים, הפסידה הזדמנות להדהים את א.א.ק לרנקה של רן שמעון כשספגה מולה שער שוויון בדקה ה-90 שקבע 1:1. אורי פסו פתח בהרכב של איה נאפה, ספג כרטיס צהוב והשלים 90 דקות, גיא חיימוב פתח אצל רן בן שמעון. גיורגיוס קולוקיודיאס כבש את שער היתרון של איה נאפה בדקה ה-20, קבוצתו של בן שמעון השיגה שוויון בדקה ה-90 מרגליו של צ'נדו.

רן בן שמעון (עמית מצפה)
רן בן שמעון. יכול להיות מרוצה משער שוויון בדקה ה-90 (עמית מצפה)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגן מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */