יום חמישי, 18.12.2025 שעה 00:59
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

מימון: רוצה לחזור לקדמת הבמה ולנבחרת ישראל

החלומות על אירופה שנגוזו, חצי העונה הקשה, הטובה מאשדוד והחוזה שהגיע. בלם הרכש של יוסי מזרחי מדבר על הכל ולא שוכח גם את מכבי חיפה

|
שי מימון.
שי מימון. "שמח שהגעתי למקום שמתאים לי" (בעז גורן)

הבלם שי מימון, שחתם אמש (רביעי) עד תום העונה במ.ס. אשדוד, כבר לא יכול לחכות כדי לחזור לשחק כדורגל. מימון בן ה-26, שנחשב בזמנו להבטחה גדולה במכבי חיפה, מצא עצמו ללא קבוצה בתחילת העונה וכעת הוא מאמין שאשדוד היא תחנה מצויינת כדי לחזור לעניינים.  

בראיון ראשון מאז חזרתו של הבלם לקדנציה שנייה בעיר הנמל, סיפר מימון ל-ONE: "זה התחיל כטובה מאשדוד כשביקשתי להתאמן והם נענו בחיוב, אבל נוצר מצב לחתום ואני מאוד שמח על כך. זה מועדון חם שאני אוהב מאוד".

בהתייחס לתקופה שבה לא שיחק כדורגל אמר הבלם: "עברתי חצי שנה לא קלה, אבל אני לוקח את זה בצורה חיובית כי אני רעב יותר לחזור לקדמת הבמה. הייתי שחקן חופשי וכיוונתי לחו"ל, אבל נפלתי בין הכיסאות וכשהחלטתי שחו"ל לא ייצא לפועל אז קבוצות בארץ כבר סגרו את הסגלים".  

מימון המשיך: "הרמה השוויונית בליגה מנעה מקבוצות להיכנס לפאניקה וזו הסיבה שנאלצתי לחכות בסבלנות, אבל אני שמח שהגעתי למקום שמתאים לי. פספוס? לא חושב כי אני עדיין צעיר ויש לי שאיפות וחלומות להגשים כשבין היתר זה לחזור לעניינים ולנבחרת ישראל".

בהתייחס למטרות של קבוצתו החדשה אמר הבלם: "המטרה היא להתברג בפלייאוף העליון ואני שמח שהניצחון האחרון החזיר את הקבוצה לעניינים ונקווה לשמור על היכולת הזאת. באופן אישי אני רוצה לעזור ברמה החברתית והרמה המקצועית כמה שיותר".

מימון התייחס בקצרה גם לאקסית מכבי חיפה: "אני אוהב את בנאדו ומאחל למועדון הזה בהצלחה כי זה מועדון שאני מאוד אוהב".

שי מימון (יוסי ציפקיס)
"רוצה לעזור ברמה החברתית והמקצועית" (יוסי ציפקיס)
 

אשדוד העבירה הבוקר (חמישי) את חוזהו של מימון בבקרה התקציבית והוא ייכלל בסגל למשחק החוץ בשבת (18:00) מול עירוני קריית שמונה.   

המגן עופר ורטה, שסובב את הברך בניצחון של הנבחרת הלאומית על הנבחרת הצעירה במשחק האימון, צפוי להחמיץ את המפגש מול האלופה. דימיטאר מקרייב חזר להתאמן לאחר שהמו"מ מול הקבוצה הרוסית שרצתה אותו עלה על שרטון והוא צפוי לפתוח בשבת לצידו של מוראד אבו ענזה.             




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */