יום חמישי, 18.12.2025 שעה 04:14

נכון לעכשיו: המשחק בין מרמורק לשעריים מבוטל

הדרבי החם של רחובות שהיה אמור להתקיים בשישי נמצא בספק בשל דרישות משטרת אשדוד. חנן עדני: "אני כבר עייף מהמצב, הדרישות הזויות"

|
חנן עדני. התעייף מרוב בעיות (עמית מצפה)
חנן עדני. התעייף מרוב בעיות (עמית מצפה)

הדרבי החם של רחובות, בין הפועל מרמורק למכבי שעריים, שאמור היה להיערך בשישי, מבוטל נכון לעכשיו. לאחר שהמשטרה אישרה את המגרש ברחובות וחזרה בה, הוחלט כי המשחק יתקיים באשדוד, אך הדרישות הגדולות מצד משטרת אשדוד והנהלת האצטדיון מקשות על מרמורק לעמוד בתנאים ובקבוצה מאיימים לבטל את המשחק.

יו"ר מרמורק, חנן עדני, ניסה להסביר את המצב: "יש בעיות, אני כבר עייף מכל המצב הזה, הדרישות הזויות ואני כבר לא מדבר על כסף. הם דורשים אמבולנס, זק"א, כבאית, שלטים ועוד מיליון דרישות. ביטלתי את הזמנת השופטים כי אין לי איך להתמודד עם הדרישות האלו".

בינתיים גם אוהדי הקבוצה ממרמורק פנו להתאחדות לכדורגל ואחד מהם ציין: "זה פשוט הזוי, בשעריים לא קנו אפילו 100 כרטיסים והמשטרה טוענת שהצפי הוא ל-4,000 צופים. משחק בליגה א' ומשטרת ישראל לא יכולה לדאוג לשלום האוהדים?".

נכון להרגע המשחק לא יתקיים והקבוצה המארחת ביטלה את הזמנת השופטים. אגב, בהתאחדות בתחילת השבוע טענו כי מבחינתם המשחק כן יתקיים ברחובות ובימים הקרובים צפויה ההתאחדות להתערב בנושא על מנת לפתור את הבעיה שמאיימת על קיומו של המשחק.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */