יום ראשון, 25.01.2026 שעה 01:01
ליגת העל Winner 25-26
4520-4720הפועל ב"ש1
4520-4419בית"ר ירושלים2
3623-3819מכבי ת"א3
3221-3820מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2727-2420בני סכנין6
2742-3520מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
1935-2920עירוני ק"ש10
1935-2620הפועל חיפה11
1939-2419מ.ס אשדוד12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

למרות השיפור ביכולת: גורי ביקש לעזוב את מכבי

המגן שכבש ב-0:5 על ב"ש מחזיק במספר הצעות. הקבוצה לא תעמוד בדרכו של לוגסי. אוסקר: "עד הרביעי היה לנו קשה". ראדי: "משתפרים". צפו בתקציר

|
סטיב גורי. יעזוב בכל זאת? (יניב גונן)
סטיב גורי. יעזוב בכל זאת? (יניב גונן)

מכבי תל אביב דרסה הערב (שני) 0:5 את הפועל באר שבע וטיפסה חזרה למקום הראשון כשהיא מקדימה את יריבתה העירונית בשתי נקודות בחלוף 18 מחזורים בליגת העל. 

אלירן עטר כבש פעמיים והעלה את מאזנו ל-16 שערים העונה. סטיב גורי, מהראן ראדי ומושיקו לוגסי השלימו את החגיגה הצהובה, אליה הצטרף חלוץ הרכש השבדי, ראדה פריצה, שקיבל 24 דקות ראשונות והחזיר עם בישול בעקב לשער החמישי.

למרות היכולת הטובה שהוא מגלה במשחקים האחרונים והשער שכבש, מגנה של מכבי ת"א, סטיב גורי, עשוי בסופו של דבר לעזוב בחלון ההעברות והביע את רצונו להשתחרר. גורמים בסביבות השחקן ציינו כי הוא מחזיק במספר הצעות באירופה, שוקל את צעדיו ויחליט בקרוב אם להישאר או לעזוב. יש לציין כי בקבוצה לא יוותרו כל כך מהר על שירותיו. בשבועות האחרונים עלו לא מעט שמות של קבוצות באירופה, ובפרט באנגליה, שמעוניינות לקלוט אותו, למרות שמכבי לא קיבלה שום פנייה רשמית.

עוד שחקן שיצטרך לקבל החלטה אם להישאר או לצאת להשאלה הוא הקשר מושיקו לוגסי, שגם כן הבקיע שער בכורה העונה ובמשחקים האחרונים מקבל לא מעט קרדיט. שתי הקבוצות שמעוניינות בו, הפועל ר"ג ומכבי נתניה, כבר פנו לשחקן ולקבוצה ואם לוגסי יחליט שהוא רוצה לקבל יותר דקות, הצהובים לא יעמדו בדרכו.

מאמן הצהובים, אוסקר גארסיה, אמר: "עד השער הרביעי זה היה משחק קשה. היה להם פנדל שהוחמץ. ברק לוי עשה את העבודה שלו בצורה מצויינת. בליגה הזו אם אין לך את השחקנים הכי איכותיים אתה צריך לעבוד קשה והשחקנים צריכים לדעת מה עליהם לעשות".

צפו: הפעם הקודמת בה הפועל ב"ש הובסה 5:0

הספרדי הוסיף: "אני שמח, אבל פחות או יותר כמו המשחק הראשון. אנחנו צריכים להשתפר, לא רק מבחינת רכש. אני שמח עם לוגסי ועם כל הסגל".

קשר מכבי, מהראן ראדי, אמר בסיום: "משחק טוב של כל הקבוצה. לשמחתי, הבקענו בדקות הראשונות וככל שהתקדם המשחק נהיה יותר קל. אנחנו משתפרים ממשחק למשחק ושמחים שאנחנו אוגרים נקודות".

מהראן ראדי: משחק טוב של כל הקבוצה

"להגיע למקום הראשון זה קשה, אבל לשמור עליו זה יותר קשה. צריכים להמשיך בדרך שלנו ולא להסתכל על אף קבוצה, זה מה שהצוות מנסה להטמיע בנו".

אוסקר ויואב זיו (יניב גונן)
אוסקר ויואב זיו. באמת היה קשה? (יניב גונן)
 

"אני מאמין שאנחנו נאגור נקודות כמה שיותר. בטח גם הפועל ומכבי חיפה יאגרו נקודות וגם קריית שמונה לא אמרה את המילה האחרונה".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */