אסף שלו
|

פיני בלילי. עורך דינו: "לא שכנענו את בני יהודה"חלוצה של בני יהודה בעונה שעברה, פיני בלילי, תובע את הקבוצה בסך חצי מיליון ש"ח. בלילי, ששיחק בקבוצה במשך שתי עונות, טוען באמצעות עורך דינו שי אליאס כי מגיעים לו כספים שלא שולמו לו עם גמר החשבון שנעשה עם הקבוצה בתום העונה שעברה.
בלילי טוען כי לא הופרשו לו סכומים לדמי הבראה ולפנסיה וכי מגיעים לו סעיפים נוספים בסכומים שמגיעים לחצי מיליון ש"ח. לאחר שפנה לקבוצה מספר פעמים ולא קיבל את הכספים לטענתו, החליט להגיש תביעה במוסד לבוררות של ההתאחדות לכדורגל.
עורך דין שי אליאס, המייצג את השחקן, אמר ל-ONE: "לפיני היה חוזה בבני יהודה לשנתיים (העונה הקודמת והעונה שקדמה לה) וכשביצעו גמר חשבון, היו כספים שמגיעים לו בגין הפרשות לפנסיה, דמי הבראה והפרשי שכר עבודה בסך כחצי מיליון שקלים".
"פנינו לבני יהודה, הייתה פגישה ולא הצלחנו לשכנע אותם לשחרר את הכספים. העברנו להם תחשיב של הכל וקיבלנו הצעה נמוכה מאוד ולכן הודענו להם שאין לנו ברירה, אלא להגיש תביעה למוסד לבוררות של ההתאחדות לכדורגל".
 |
עורך דין שי אליאס. "הודענו לבני יהודה שאין ברירה" (מיכה בננו) |
|
|
"פיני עשה הכל כדי להימנע מהמצב הזה. היו עשרות פנוית לנסות ולהיפגש לפני הפניה לבוררות, אך ללא הצלחה", טען אליאס. "טוב הייתה עושה בני יהודה אם הייתה משלמת לפיני בלילי את הכספים המגיעים לו על פי החוק".
מנכ"ל בני יהודה, משה דמאיו, מסר בתגובה: "כשנקבל את התביעה, נגיב".