גם סופרמן לא מצליח לעזור ללוס-אנג'לס לייקרס לנצח במשחקי ההכנה והלילה (בין ראשון לשני) הקבוצה מעיר המלאכים הפסידה בפעם השישית ברציפות, הפעם 99:92 לסקרמנטו בהופעת הבכורה של דווייט הווארד.
הרכש הנוצץ שהחמיץ את 5 המשחקים הראשונים אחרי שהחלים מניתוח בגבו, פתח בחמישייה עם סטיב נאש, קובי בראיינט, מטא וורלד פיס ופאו גאסול, קיבל 33 דקות וסיים עם דאבל-דאבל של 19 נקודות ו-12 ריבאונדים לצד 4 חסימות וגם 5 איבודים. קובי הוביל את המפסידים עם 21 נקודות, גאסול (8 ריבאונדים) ו-וורלד פיס הוסיפו 14 כל אחד.
ארון ברוקס ודימארקוס קאזינס (4 חטיפות) קלעו 16 נקודות כל אחד בשורות הקינגס, שסיימו את המשחק עם ריצת 0:10. מרכוס ת'ורנטון סייע עם 15 נקודות משלו וטייריק אוואנס הוסיף 12.
שער עם העקב מ-15 מטרים? צפו עכשיו בפייסבוק שלנו. לחצו כאן
אוקלהומה סיטי שקיבלה בחזרה את החמישייה הראשונה שלה, ניצחה 101:108 את דנבר בעזרת 16 נקודות של סרג' איבאקה, ג'יימס הארדן (9 אסיסטים) וקווין דוראנט (5 ו-6 ריבאונדים). דקואן קוק הוסיף 13 נקודות וראסל ווסטברוק סיים עם 11 ו-9 אסיסטים.
לנאגטס לא הספיקו 26 נקודות של דנילו גלינארי האיטלקי. טיי לוסון הוסיף 17 ו-11 אסיסטים, קורי ברואר קלע 15, קנת' פאריד 12, ג'באלי מגי 10 ואנדרה איגודאלה 7 ביחד עם 10 ריבאונדים ו-6 אסיסטים.
צפו בפרמיירה של סופרמן בעיר המלאכים
פילדלפיה ניצחה בבוסטון 79:88 עם 20 נקודות של דורל רייל. הסיקסרס שסיימו את הרבע השני עם 19:30, קיבלו 15 נקודות מניק יאנג, 12 מספנסר הוז ו-10 מ-אוואן טרנר ומג'רו הולידיי, שהוריד 6 ריבאונדים ומסר 5 אסיסטים. ג'ף גרין (10 ריבאונדים) וראג'ון רונדו (10 אסיסטים) היו הקלעים הבולטים של הסלטיקס עם 12 נקודות כל אחד, בעוד ג'ארד סאלינג'ר הוסיף 11 וברנדון באס 10, כמו קורטני לי. קווין גארנט ופול פירס קלעו 8 נקודות כל אחד.
אורלנדו השיגה ניצחון ביתי 100:104 על סן-אנטוניו, בעיקר הודות ליכולת מצויינת של הרוקי אנדרו ניקולסון, שעלה מהספסל לפחות מ-18 דקות וקלע 18 נקודות. גלן "ביג בייבי" דייויס הוסיף 17 נקודות, ג'יי.ג'יי. רדיק ואטוואן מור (8 אסיסטים) קלעו 14 כל אחד וג'אמיר נלסון סיים עם 12. דניאל גרין הוביל את הספרס עם 13 נקודות, מאנו ג'ינובילי הוסיף 12 וסטיבן ג'קסון סיים עם 10, כמו טוני פארקר. טים דאנקן קלע 9 נקודות ב-12 דקות.