יום רביעי, 19.02.2025 שעה 08:16
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5313-4623הפועל ב"ש1
5124-5123מכבי ת"א2
4327-4923מכבי חיפה3
4131-4423בית"ר ירושלים4
3525-3323הפועל חיפה5
3533-3623מכבי נתניה6
3033-2223עירוני ק"ש7
2832-2523מכבי בני ריינה8
2534-2923הפועל ירושלים9
2438-2023מכבי פ"ת10
2332-1823בני סכנין11
2034-1623עירוני טבריה12
1845-3223מ.ס אשדוד13
1437-1723הפועל חדרה14

מאנה ירד מרכישת בית"ר: כנראה מגיע לה את טביב

איש העסקים ירד מהאפשרות סופית לאחר שתיווך בין לקוח מטעמו לקבוצה: "טביב מרדים לאומי. הייתה הזדמנות פז לשדרג את הקבוצה. מאחל לצדדים הצלחה"

|
טביב ומאנה. האחרון לא ירכוש את בית
טביב ומאנה. האחרון לא ירכוש את בית"ר (שוקה כהן)

איש העסקים, רוני מאנה, החליט לרדת סופית מהאפשרות לרכוש את בית"ר ירושלים לאחר שתיווך בין הקבוצה לבין לקוח מטעמו שמוגדר על ידי מאנה כ"מיליונר בסדר גודל של ארקדי גאידמק בימיו הטובים".

רוני מאנה שמע שבבית"ר ירושלים רוצים להעניק בלעדיות במשא ומתן לאלי טביב ולכן החליט להוריד מסדר יומו את האפשרות לרכישת המועדון הירושלמי, לפחות בשלב הזה. "לאור ההתפתחויות האחרונות שנתנו למר אלי טביב לבדיקה את בית"ר ירושלים, כנראה שמגיע לבית"ר את אלי טביב. אני מאחל לשני הצדדים בהצלחה", אמר מאנה ל-ONE.

מאנה הוסיף: "אלי טביב עובד במחלקת ההרדמות והוא המרדים הלאומי. אין לי מה לריב, הייתה לי כוונה טובה ובבית"ר בחרו את מי שהם מעדיפים. אני כבר הוכחתי את עצמי, אין לי כעס על אף אחד. ארקדי גאידמק עשה המון למען בית"ר ואין לי טענות כלפיו. מי שלא יצא טוב מכל הסיפור הזה זה אלי טביב ואת מה שיש לי לומר לו אמרתי לו כבר".

"חתמתי על הסכם סודיות, אבל בסופו של דבר לא יצא מזה כלום. באמצעות עורך הדין אודי ברזילאי נשלח עוד היום מכתב לעורך הדין של ארקדי, מר ישראל שלו. תודה על שיתוף הפעולה שלא היה", המשיך איש העסקים. 

גאידמק. מאנה: &qout;נשלח מכתב לעורך דינו&qout; (יוסי ציפקיס)
גאידמק. מאנה: "נשלח מכתב לעורך דינו" (יוסי ציפקיס)
 

"חשבתי שבית"ר ראויה למישהו ברמה של גאידמק או מיץ' גולדהאר. הייתה פה הזדמנות פז לשדרג את בית"ר ירושלים. אני שמח שהכל נעשה בדיסקרטיות וששמו של הלקוח שלי לא פורסם, אחרת היה נגרם לי נזק. אני מאחל לבית"ר את הכי טוב שבעולם, מגיע להם לעלות על דרך המלך. הליגה בלי בית"ר ירושלים חזקה לא שווה כלום", סיכם מאנה.

רוני מאנה ידוע כמי שהצליח להביא במקום לוני הרציקוביץ' למכבי תל אביב את אלכס שניידר ויכול היה לעזור לבית"ר עם משקיע רציני לטענתו. עם זאת, לאחר ההודעה של בית"ר ירושלים לפיה יתנהל משא ומתן רק מול אלי טביב, מאנה יורד מהפרק.

רוני מאנה (יניב גונן)
רוני מאנה. "הייתה הזדמנות פז לשדרג את בית"ר" (יניב גונן)
 

מנגד, טביב יעבור על המספרים ועל הדו"חות הכספיים של המועדון. אם יחליט לרכוש את בית"ר וייתכן שיתמוך בה כלכלית כבר מחודש ינואר, אז נפתח חלון ההעברות וקיימת האפשרות להתחזק בשחקנים. בנוגע לתקופת הצינון, הרי שטביב יכול למנות את בתו או מי מטעמו עד לקיץ, אז הוא יוכל להפוך באופן רשמי לבעלי בית"ר ירושלים.

ONE - מספר 1 בספורט
אסור לפספס
נגןאנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
אנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
נגןמקסיקו: ראמוס מגשים חלום לאוהד צעיר
מקסיקו: ראמוס כבר מגשים חלום לאוהד צעיר
נגןג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
ג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
נגןמאושרים: כמה מרוויחים שחקני מנצסטר סיטי?
מעושרים: כמה מרוויחים שחקני מנצסטר סיטי?
/* LAST / NEXT ROUNDs */