יום שלישי, 27.01.2026 שעה 19:44

חצאי הגמר: סטוסור - פטרובה וקרבר - רדוונסקה

טוקיו: האוסטרלית גברה 4:6 ו-6:7 (10:12) על שראפובה, יריבתה בחצי הפתיעה את אירני. הגרמניה עלתה אוטומטית, הפולניה הדיחה את ווזניאקי

|
סטוסור חוגגת ניצחון על שראפובה (רויטרס)
סטוסור חוגגת ניצחון על שראפובה (רויטרס)

סמנתה סטוסור מאוסטרליה התגברה הבוקר (חמישי) מנטלית על מאזן ראש בראש איום (10:1) מול השנייה בעולם, מריה שראפובה, ועלתה לחצי גמר טורניר טוקיו עם 4:6 ו-6:7 כשאת המערכה השנייה היא מנצחת 10:12 בנקודת המשחק החמישית שעמדה לזכותה.

בכך שומרת האוסטרלית על סיכוי להיכנס בשבועות האחרונים של העונה, לאליפות סוף השנה שתערך בסוף אוקטובר באיסטנבול. סטוסור מדורגת תשיעית במירוץ והיא בעצם נאבקת עם נה לי הסינית על המקום השמיני.

שראפובה הייתה זו ששברה ראשונה ל-3:4 במערכה הראשונה, אבל סטוסור שברה מיד בחזרה, הפעילה לחץ על הסרב של הרוסיה ושברה שוב בדרך ל-4:6 במערכה הראשונה.

שראפובה שברה שוב ל-1:2 במערכה השנייה, אולם סטוסור שברה פעמיים והגישה למשחק ביתרון 3:5, אבל נשברה על האפס והמערכה הגיעה לשובר שוויון דרמטי. אז, החמיצה האוסטרלית ארבע נקודות משחק, אך ניצחה לבסוף 10:12 ובמשחק כולו והייתה מאושרת מאוד בסיום.

סטוסור תשחק בחצי הגמר מול רוסיה אחרת, נדיה פטרובה, שחוזרת לכושר מצוין בחודשים האחרונים אחרי דעיכה ארוכה. היא חזרה מפיגור 6:3, 4:1 ו-40:30 מול שרה אירני מאיטליה לניצחון גדול מבחינתה עם 5:7 במערכה השנייה ו-3:6 במערכה השלישית.

שראפובה (רויטרס)
שראפובה מאוכזבת (רויטרס)
 

ויקטוריה אזרנקה, הראשונה בעולם, שלא הרגישה טוב במשחק הניצחון שלה בשמינית הגמר מול רוברטה וינצ'י מאיטליה, לא התייצבה למשחק רבע הגמר מול אנג'י קרבר מגרמניה, השישית בעולם. זו עלתה לחצי הגמר והיא תשחק נגד אלופת השנה שעברה, אגה רדוונסקה מפולין, שגברה בתום משחק מתיש של ראלים מהקו האחורי, על חברתה הטובה קרולין ווזניאקי, 4:6 ו-3:6.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */