בצל פרשת המשא ומתן על טוטו תמוז ואביחי ידין עם מכבי תל אביב, כאשר בהפועל תל אביב מכחישים מכל וכל קיום משא ומתן שכזה, סיימו האדומים את הכנותיהם לקראת המשחק מול בני יהודה (שבת, 19:00). בשורה משמחת שמקבלים במועדון האדום היא הגעתו של המאמן ניצן שירזי להתמודדות. שירזי, שמתאושש מניתוח, יישב על הספסל בעוד שעוזרו שביט אלימלך ינהל את המשחק.
גם הפעם נשלח ידין להתאמן עם מאמן הכושר דרור שמשון בזמן התרגולים הטקטיים, כשמספר שחקנים נוספים לוקחים חלק באותם תרגולים, ולפחות בקרב הקהל האדום הדעות חלוקות לגבי מעברו של הקשר ליריבה העירונית. בעוד שישנם אוהדים שמתנגדים בתוקף למעבר וטוענים: "רמון צריך לקיים את ההבטחה שלו שידין ישחק בארץ רק בהפועל. אסור לחזק את מכבי בשום פנים ואופן", ישנם כאלה שרואים במעברו למכבי מהלך בלתי נמנע עקב הקרע הגדול שנוצר בין הקשר לבין ההנהלה.
היכנסו וביחרו את אנשי השנה
עוזר המאמן, שביט אלימלך, שינהל את המשחק מול בני יהודה, ערך אסיפה לשחקניו, בה הזהיר אותם מפני פדרו גלבאן. "גלבאן הוא השחקן המסוכן ביותר, הכל עובד דרכו", אמר אלימלך והוסיף: "האוהדים שלנו ביציעים יהיו בטירוף בזכות החזרה של גילי (ורמוט) ואנחנו צריכים לעשות הכל כדי לשמוח ולשמח אותם בסיום המשחק״.
המאמן ניצן שירזי המתאושש מהניתוח הכירורגי שעבר בשבוע שעבר, יגיע לבלומפילד ויישב על הספסל ויראה את עוזרו מנהל את ההתמודדות מול הזהובים.
בכל מקרה, הנהלת המועדון מתכננת מפגן תמיכה מרהיב במאמן כשהוציאה 10,000 מדבקות עם הכיתוב "ניצן, כולנו איתך", אשר יחולקו לאוהדי שתי הקבוצות. כמו כן, כרטיס למשחק עומד על 50 ש״ח מחיר אחיד.
Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Remaining Time -0:00
This is a modal window.
The media could not be loaded, either because the server or network failed or because the format is not supported.
Beginning of dialog window. Escape will cancel and close the window.
End of dialog window.
צפו בטירוף סביב ורמוט באימון הפועלמבחינת תמונת ההרכב, גילי ורמוט צפוי לערוך את הופעת הבכורה שלו בקדנציה השלישית באדום. עוד בקישור צפויים לפתוח אריק דג'מבה דג'מבה, חנן ממן, ברונו קוטיניו וטל בן חיים. עומד דמארי, שעבר טיפולים במשך השבוע לפציעתו בברך כשיר אך ממתין על הספסל. מי שיפתח כחלוץ בודד הוא טוטו תמוז, ששמו נקשר למכבי ת"א בשבוע החולף.
בהגנה צפויה להיות רוטציה בעמדת המגנים וככל הנראה ג'ון פנטסיל יפתח במקומו של נאאל חוטבא ויגאל אנטבי במקומו של אלירן דנין. במרכז ההגנה לא צפוי להיות שינוי, כשמור שושן ימשיך לקבל את הקרדיט לצידו של וואליד באדיר. טוטו תמוז צפוי להיות בסגל.
 |
יגאל אנטבי, אלרואי כהן ואביחי ידין. הקשר שוב התאמן בצד (יוסי ציפקיס) |
|
|
הרכב משוער: אפולה אדל, ג׳ון פנטסיל, וואליד באדיר, מור שושן, יגאל אנטבי, אריק דג׳מבה דג׳מבה, חנן ממן, ברונו קוטיניו, גילי ורמוט, טל בן חיים ועומר דמארי.
בכורה לפלאח, ראלי יפתח. הרפקה וברוך לא נרשמו בזמן
בצד השני, בבני יהודה לא הצליחו להעביר את השחרור הבינלאומי של אור ברוך ואדם הרפקה בזמן וזאת בעקבות הפרשי השעות בין הארצות, והשניים ייאלצו להמתין למחזור הבא מול הפועל חיפה בכדי לשחק בפעם הראשונה במדים הכתומים.
 |
כפיר אדרי ועוז ראלי. שוב ביחד בהרכב (שי לוי) |
|
|
לעומת זאת, מי שכן עבר בבקרה וישתתף במשחק הוא המגן שחזר מקפריסין, עוז ראלי. ראלי חתם לשלוש שנים ובקבוצה, שרצתה מאוד שיישאר עוד טרם ההצעה מאומוניה ניקוסיה, קיימת שמחה רבה על חזרתו.
בסיום האימון נערכה הרמת כוסית לחג ולאחר מכן דיבר המאמן, דרור קשטן, עם חניכיו ואמר: "משחק מאוד קשה שכל שחקן מחכה לו, הפועל ת"א מגיעה עם מוטיבציה גבוהה בגלל הקהל והשחקנים החדשים שהגיעו, הם ירצו לעשות תצוגה ואנחנו נצטרך לענות. אנחנו קבוצה לא פחות טובה ואנחנו באים בכדי לנצח". גם מנכ"ל הקבוצה, משה דמאיו דיבר באסיפה: "אני מאחל לשחקנים החדשים בהצלחה, שנה טובה ואנחנו שואפים כל עונה להתקדם".
 |
פלאח. בכורה במדי בני יהודה (חגי ניזרי) |
|
|
הרכב משוער: דלה איינוגבה, איציק עזוז, סארי פלאח, גל כהן, כפיר אדרי, חסן אבו זייד, קסטוטיס איבסקביצ'יוס, שלו מנשה, עוז ראלי, פדרו גלבאן וננאד מרינקוביץ'.