אסף שלו
|

הופר ובראון חוגגים. יחגגו בסוף השנה? (רויטרס)
המשחק המרכזי במחזור השישי בליגה הסקוטית יפגיש בין סלטיק, שנמצאת כרגע במקום השני בפיגור נקודה מהמוליכה, מאת'רוול, אך עם משחק חסר, לבין סט. ג'ונסטון שנמצאת במקום האחרון (14:30). המשחק יועבר בשידור חי בערוץ ONE, ערוץ 50 וכן בערוץ ONEHD, ערוץ 550.
הירוקים סיימו את מסע הרכש שלהם השבוע כאשר רכשו את אפא אמברוז ממ.ס אשדוד שעשוי לערוך את הופעת הבכורה שלו בקבוצה. בנוסף, קפטן הקבוצה, סקוט בראון, צפוי לחזור לספסל לאחר פציעה שהשביתה אותו בשני משחקי הליגה האחרונים. בירם כיאל לא יהיה בסגל.
בראון אמר לקראת החזרה: “לא עשיתי כלום בשבועיים האחרונים, הייתי במנוחה כללית, אני מקווה שאוכל לשחק מול סט. ג'ונסטון ואם לא, אז לפחות מול בנפיקה בליגת האלופות ביום רביעי. זה תלוי במנג'ר, כי אני מרגיש שאני בריא ויכול לחזור לשחק".
למרות המשחק המסקרן מול בנפיקה, בראון מתרכז בסט. ג'ונסטון: “הליגה תמיד הייתה העניין המרכזי בשבילנו, אנחנו רוצים לשמור את התואר בסלטיק פארק".
 |
ניל לנון. יקבל את הקפטן? (רויטרס) |
|
|
ארבעה משחקים נוספים ייערכו היום ב-17:00, היברניאן תפגוש את קילמרנוק, אינברנס, שנמצאת מתחת לקו האדום תארח את אברדין, סט. מירן תארח את הארטס, והמוליכה, מאת'רוול תצא למשחק חוץ בדנדי.