יום חמישי, 18.12.2025 שעה 00:58

שטיינברג: במקום לקבל קיר, קיבלתי סכינים‎ בגב

לאחר הכישלון באולימפיאדה, המנהל המקצועי של איגוד השייט יוצא בביקורת קשה נגד יו"ר האיגוד. גם על התנהלות הענף יש לו הרבה מה לומר. צפו בראיון

|
גור שטיינברג. יוצא נגד יו
גור שטיינברג. יוצא נגד יו"ר האיגוד (יוסי ציפקיס)

ענף השייט היה זה שחטף את מירב הביקורת לאחר אולימפיאדת לונדון ולא במפתיע. ארבעה מועמדים למדליה שלח הענף ההישגי ביותר בספורט הישראלי ולא רק שאף אחד מנציגיו לא סיים על הפודיום בסופו של דבר, אלא שרק אחת מהם, לי קורזיץ, הייתה קרובה לכך. 

מי שהיה אמון על ההכנות האולימפיות הוא גור שטיינברג, האיש שהוביל כמאמן את גל פרידמן לשתי מדליות אולימפיות בעבר. מאז סיום האולימפיאדה, הוא הספיק לפרסם דו"ח מקצועי חריף עם ביקורת בעיקר כלפי יו"ר האיגוד, יהודה מעיין ולהתעמת עם אותו יו"ר על נושא העמדתו לדין של השייט גידי קליגר.

 כעת הוא מתפנה להסביר מדוע הוא מרגיש שסמכויותיו קוצצו וכיצד לטענתו חיבלו בעבודתו לפני האולימפיאדה.

יו"ר האיגוד, יהודה מעיין, מסר בתגובה: "אם הדו"ח שלו יצא לתקשורת לפני שהגופים של איגוד השייט דנו בכך, אז הדבר היחיד שהוא רוצה זה להציל את התחת שלו. אני מצטער מאוד שלקחתי אותו כי בניתי תפקיד שהוא גדול מדי על היכולות שלו ולכן הכישלון המקצועי היה גדול".  

גור שטיינברג תוקף וסוגר חשבונות




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */