מערכת ONE
|

מולר וחגיגות פתיחת העונה של באיירן (GettyImages)
גבירותי ורבותי, הכדורגל חזר. אחרי שבאנגליה חזרו לעונה חדשה כבר בשבוע שעבר וגם ליגת העל שלנו חזרה לפעולה, שבה גם הליגה הבכירה בגרמניה, הבונדסליגה לפעולה.
לאחר שהאלופה, בורוסיה דורטמונד, פתחה את העונה כבר אתמול (שישי) עם ניצחון 1:2 על ורדר ברמן, התחילה גם יריבתה התמידית על הכתר, באיירן מינכן, את העונה בצורה טובה, כשהביסה 0:3 את העולה החדשה, גרויתר פירת'.
בדקה ה-43 פתח תומאס מולר את העונה עבור סגנית אלופת אירופה, כשבעט מקרוב חזק לרשת. בדקה ה-57 העלה מריו מנדזוקיץ' את באיירן ל-0:2 ו-11 דקות לסיום בעט אריאן רובן מהפינה השמאלית של הרחבה, הכניע את מקס גרון וקבע 0:3 ופתיחה נהדרת לבאיירן מינכן.
ללא אלמוג כהן, פתחה נירנברג את העונה עם ניצחון מינמלי, 0:1 על המבורג משער של האנו באליץ' בדקה ה-68. עולה נוספת לבונדסליגה, פורטונה דיסלדורף, פתחה את הופעותיה בליגה הבכירה עם צמד של דני שהאין בדרך לניצחון מרשים 0:2 על אוגסבורג.
 |
שחקני דיסלדורף חוגגים פתיחת עונה מוצלחת בליגה הבכירה (GettyImages) |
|
|
בורוסיה מנשנגלדבאך, שסיימה את העונה הקודמת במקום הרביעי, פתחה גם היא את העונה עם ניצחון, 1:2 על הופנהיים. מייק האנקה העלה את גלדבאך ליתרון בדקה ה-33, רוברטו פירמינו השווה בדקה ה-66, אך בדקה ה-79 היה זה חואן אראנגו שכבש את השני עבור מנשנגלדבאך והעניק לה את הניצחון. פרייבורג ומיינץ נפרדו ב-1:1.
העולה החדשה, איינטרכט פרנקפורט, גברה בביתה 1:2 על באייר לברקוזן, שדווקא עלתה ראשונה ליתרון משער של שטפן קיסלינג בדקה ה-30. העולה החדשה לא נבהלה וסטפן איגנר ומרטין לאניג כבשו פעמיים בדרך לניצחון 1:2 מרשים.