מערכת ONE
|

עמית שמחון ויועד בית יוסף. לא התקשו (משה חרמון)
אחרי שני ניצחונות והפסד נבחרת ישראל גברה על ברזיל 7:21, באליפות העולם 3X3 באתונה ובכך למעשה הבטיחה את עלייתה של לשלב הבא כשהיא עומדת על מאזן 3:1. מחר (18:40) תפגוש את רוסיה שממוקמת ראשונה בבית ללא הפסדים.
עמית שמחון בלט עם 8, נקודות בעוד עמית תמיר קלע 5, קורי קאר ויועד בית יוסף קלעו 4 כ"א.
מאמן הנבחרת, דני גוט סיכם את הניצחון וההעפלה: "אני מאוד שמח שעלינו שלב, זה דבר שהוא לא ברור מאילו. רשמנו ניצחונות טובים ושיחקנו יוצא מהכלל. השחקנים מפוקסים ומחויבים, הם עשו היום את המקסימום ואנחנו עם הפנים למשחק הבא, מול רוסיה".
על רוסיה הוסיף גוט: "רוסיה היא ללא ספק אחת הנבחרות החזקות, היא כרגע בלתי מנוצחת עם שחקנים שמשחקים באופן קבוע בטורנירים שונים של 3 על 3. הם שחקנים מנוסים שמכירים היטב את המשחק ומתאימים לו, רואים את זה בתנועות ובמסירות שלהם. יהיה משחק קשה, אבל כמו כל משחק אנחנו שואפים לניצחון ונעשה את המקסימום".
נבחרת ישראל הספיקה לרשום ניצחות על נבחרות בולגריה ואסטוניה, אך הפסידה במשחק השלישי למארחת, יוון.
 |
דני גוט: "השחקנים מפוקסים ומחויבים" (דרור עינב) |
|
|
עוד בבית: רוסיה ללא הפסדים במאזן 4:0, יוון 3:1, אסטוניה 1:3, בולגריה 1:3 וברזיל 0:4.