יום שני, 26.01.2026 שעה 15:59
ליגת העל Winner 25-26
4621-4520בית"ר ירושלים1
4520-4720הפועל ב"ש2
3623-3819מכבי ת"א3
3221-3820מכבי חיפה4
3224-3519הפועל ת"א5
2727-2420בני סכנין6
2742-3520מכבי נתניה7
2633-3520הפועל פ"ת8
2241-2420עירוני טבריה9
2040-2520מ.ס אשדוד10
1935-2920עירוני ק"ש11
1935-2620הפועל חיפה12
1830-2020הפועל ירושלים13
1145-1620מכבי בני ריינה14

העמותה צפויה להצטרף, 500 אלף ש"ח חסרים

ההסכם מול גאידמק יבוטל אם האוהדים לא ישיגו את הסכום שנותר. קורנפיין? רק ארקדי יכריע. בית"ר שחררה את דה פיני אחרי שגילתה כי נבחן בא.א. פאחם

|
אוהדי בית
אוהדי בית"ר. עוד מאמץ אחרון (יניב גונן)

עמותת אוהדי בית"ר ירושלים צפויה לאשר ברוב קולות את כניסתה לדירקטוריון הקבוצה. הלילה (בין שבת לראשון) עבדו האוהדים שעות נוספות על מנת לשנות סעיפים בחוזה שהעביר פרקליטו של ארקדי גאידמק שמתייחסים להעברת 2.5 מיליון שקלים במלואם בתמורה לשותפות של שלושה דירקטורים והסכמה על כך שניתן יהיה להחליף את חברי הדירקטוריון באמצעות בחירות של חברי עמותת האוהדים.

בחוזה שעליו יחתמו ראשי העמותה נכתב כי עמותת האוהדים מתחייבת להעביר סכום של 2.5 מיליון שקלים ואם לא יגיעו לסכום הזה, ההסכם מול ארקדי גאידמק יבוטל. עד כה גייסו האוהדים כמעט 2 מיליון ו-100 אלף שקלים.

עם כניסתה של עמותת האוהדים לבית"ר הם יזכו לשלושה נציגים בדירקטוריון, עוד שלושה נציגים יהיו של פורום אנשי העסקים שתרמו מיליון שקלים לקבוצה ושלושה נציגים מהצד של ארקדי גיאדמק: איציק קורנפיין, עוזרו של ארקדי - ישראל גולדשמיט ונציג נוסף שייבחר, ייתכן וזה יהיה דני נוימן.

עם זאת נוימן, קפטן וכוכב העבר של בית״ר, הגיב לשאלה האם בכוונתו להצטרף לדירקטוריון של בית״ר כשאמר ל-ONE: ״אני לא יודע על מה מדובר. אני עובד רשות השידור, נאמן לערוץ הראשון ולקול ישראל ואמשיך לשרת את הטלוויזיה הישראלית בנאמנות״.

ארקדי גאידמק (ניר בוקסנבאום)
ארקדי גאידמק והאוהדים. תהיה לו זכות וטו על החלטות מסוימות
 

בכל אופן, העמותה תיכנס לדירקטוריון אך לא תקבל בעלות על המועדון ולגיאדמק תהיה זכות וטו על החלטות שעשויות להשפיע על עתיד הקבוצה. בנוסף, לעמותה תהיה זכות ראשונים לרכוש את המועדון עם אנשי עסקים שישיגו אך יחד עם זאת אם לא יביאו רוכש, ארקדי יוכל לנהל מו"מ עם כל מי שיבחר ולאוהדים לא תהיה זכות להתערב.

בנוסף, העמותה קיבלה את העובדה שבנוגע למעמדו של איציק קורנפיין היא לא תוכל להתערב והנושא לא יוכל לעלות בדירקטוריון. ההחלטה על עתידו של קורנפיין תהיה אך ורק של ארקדי גאידמק לאורך כל תקופת החוזה - שלוש שנים. אם לא יהיה פיצוץ של הרגע האחרון בשל אי ההסכמות בתוך ועד העמותה, הרי שעמותת האוהדים מצטרפת לדירקטוריון המועדון יותר כתורמת את כספה מאשר יכולה להתערב בהחלטות השוטפות של המועדון.

איציק קורנפיין (שי לוי)
איציק קורנפיין. העמותה לא תוכל להתערב בנוגע לעתידו (שי לוי)
 

אגב על פי גורם בעמותה ישנם גם בקשות לביטול החברות בקרב אוהדים שלא מרוצים מכך שההשפעה של האוהדים לא תבוא לידי ביטוי כפי שחשבו לפני שקמה העמותה.

"איך יכול להיות ששחקן שהתאמן באום אל פאחם נבחן בבית"ר?"
החלוץ האיטלקי, דה פיני, שהתאמן בשורות הצהובים-שחורים שוחרר לאחר שבקבוצה גילו כי הוא התאמן באום אל פאחם. השחקן הגיע למבחנים בקבוצה מהבירה בלי ידיעתו של המאמן אלי כהן. המאמן ידע שהוא בא, אך לא ידע שהוא מתאמן באום אל פאחם. "איך שחקן כזה מגיע להתאמן פה?", שאל גורם בקבוצה והוסיף: "מה נהיה פה במועדון? שחקן מגיע להיבחן ולא שואלים מאיפה הוא, אם עבר בדיקות רפואיות. ככה בית"ר לא אמורה להיראות".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */