יום שני, 07.04.2025 שעה 09:07
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת ווינר סל 24-25
441839-213324הפועל ת"א
421875-205523מכבי ת"א
411771-202223הפועל ירושלים
362037-200423בני הרצליה
351918-198723עירוני רמת גן
341727-177322הפועל חולון
331864-188723עירוני נס ציונה
331888-188023גלבוע/גליל
331962-193023הפועל ב"ש/דימונה
311919-186923הפועל עפולה
301766-165223הפועל גליל עליון
301977-180323אליצור נתניה
291928-177122עירוני קריית אתא
252066-177122הפועל חיפה

בלאט: בלו ברומטר, מנסים לשכנע אותו להישאר

מאמן מכבי על הפורוורד לאחר ה-66:101 על הבקעה: "ניתן לו זמן". על הניצחון: "צריכים לשחק 40 דקות". אשכנזי: "לא נגיע למשחק רביעי". צפו בתקציר

|
בלו ובורשטיין. בלאט רוצה את הפורוורד (משה חרמון)
בלו ובורשטיין. בלאט רוצה את הפורוורד (משה חרמון)

מכבי תל אביב טיילה הערב (שני) בדרך ל-66:101 קליל על מ.כ. הבקעה בדרך ל-0:2 ברבע גמר הפלייאוף. הגארבג' טיים היה כל-כך ארוך עד שדייויד בלאט הואיל לשתף גם את הצעירים, ארז הררי ועידן זלמנסון.

"לא יכולנו לשחק יותר טוב ממה ששיחקנו בחצי הראשן ולא רצינו לרדת ברמה בחצי השני", אמר בלאט בסיום. "הצלחנו בחמש הדקות הראשונות לא להיכנס לשאננות ולחוסר ריכוז, אבל ברבע השעה האחרונה בהחלט הצלחנו לרדת ברמה ובצורה משמעותית, אבל זה לא היה חשוב מבחינת המשחק עצמו. המשחק היה גמור, אבל זה חשוב מבחינתנו לקראת ההמשך לטובת המשחק הבא וגם לטובת הפיינל פור כי אנחנו נצטרך לשחק משחק של ארבעים דקות". 

"נכון שהשתמשנו בכל השחקנים ובכל ההרכבים וחלקם לא שגרתיים, אבל תמיד אפשר לשחק נכון ושיחקנו נכון בדקות האחרונות. אני לוקח את האשמה עליי, אבל אני לא מרוצה לגמרי".

בלאט המשיך: "אם הייתם רואים את האימונים הייתם מבינים איך אנחנו שומרים על מתח. היו אימונים רציינים בקצב גבוה באינטנסיביות מאוד טובה ומרשימה. אמנם היו אימונים קצרים כי זה מתאים לתקופה הזו של העונה, אבל החבר'ה עבדנו בצורה מקצועית וקשה השבוע וככה באנו למשחק. הגענו מוכנים מאוד וחדים למשחק הזה ולכן רוצים לראות את זה לאורך כל המשחק".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו במכבי מטיילת ל-66:101 על הבקעה

לגבי סוגיית דייויד בלו אמר המאמן: "דיברנו עם בלו, גם אני דיברתי איתו כמה פעמים, אני חש שכרגע הוא לא רוצה לקחת החלטה וצריך לתת לו קצת זמן. השאלה כמה זמן אפשר לתת לו כי המשבצת שלו חשובה מאוד. שיהיה ברור לכולם שאנחנו רוצים שהוא יישאר ושאנחנו מנסים לשכנע אותו להישאר, אבל היום לעשות עליו לחץ זה לא נכון. תמיד הערכנו אותו וראינו אותו כברומטר של הקבוצה, ידענו שהדברים המיוחדים שהוא מביא למשחק הם אלה שהביאו באופן לא מזערי אותנו לגבהים שהגענו אליהם, מכיוון שדייויד הוא אדם אינטיליגנט וגם רוחני. אולי קצת זמן יעשה לו טוב".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
בלאט: באנו מוכנים וחדים לבקעה

מאמן הבקעה, אבי אשכנזי, אמר: "מכבי זו מכבי וכל הקרדיט מגיע לה, אבל אני חושב שאנחנו צריכים להיראות טוב יותר. אני מאוכזב מההגנה שלנו. זה לא צריך להיות ככה. יש ים קשיים כאשר באים לסדרה כזו מול מכבי, פערי הרמות ברורים, אבל עדיין בתפיסת העולם שלי צריך לבוא ולתת את המקסימום. אם דיוייד נתן לחבר'ה צעירים לשחק זה מבורך, מכבי עלתה בצורה נחושה ולכן אני מאמין שאף אחד לא לקח את הניצחון הזה כמובן מאליו".

דייויד בלאט. &qout; (משה חרמון)
דייויד בלאט. "ירדנו ברמה ברבע השעה האחרונה" (משה חרמון)
 

"אני לא אגיע לפה עוד הפעם לצערי למסיבת עיתונאים לסכם את העונה כאן באולם שלנו בבקעה כי אני לא חושב שאף אחד ישים את הכסף שאנחנו ננצח בנוקיה. התחושה בסוף היא לא טובה, זו עונה סבירה כי יכולנו לעשות יותר, היו יכולים להיות לנו עוד כמה ניצחונות שהיינו צריכים לנצח ואז העונה היתה נראית קצת יותר טוב, עברנו לא מעט מורדות".

אליהו ופניני (משה חרמון)
אליהו ופניני חוגגים ניצחון קליל (משה חרמון)
 

על המשך דרכו בקבוצה אמר אשכנזי: "אני במקרה הכי גרוע אבוא בעונה הבאה לעודד את דייויד וליאור ואהנה מכדורסל, כרגע אנחנו לא מדברים על זה. היו לי שתי עונות טובות וכשבאתי לפה בכלל לא האמינו שנעלה לליגת העל".

אבי אשכנזי. &qout; (משה חרמון)
אבי אשכנזי. "התחושה בסוף היא לא טובה" (משה חרמון)
 

הגארד איתי גרינבוים הוסיף: "לא חשבנו שזה יהיה כל-כך חד-צדדי. מכבי קבוצה יותר טובה מאיתנו, אבל אני מצפה להתמודד יותר טוב מולם. שחקנו מולם כבר יותר טוב השנה, אני מאוד מקווה שהעונה לא תיגמר ביום חמישי ושנראה יותר טוב כי אנחנו מסוגלים. מכבי קבוצה מאומנת אם אתה לא איתם כל הזמן אז זה פשוט קל להם ולפני שאתה מספיק למצמץ המשחק נגמר. העונה לא נגמרה עדיין, אבל היינו מאופיינים בעיקר בחוסר יציבות. זה די מסכם את העונה הזו, אני לא רוצה להיות תבוסתן ואני מקווה שנעשה סיכום בחיוך ולא ככה".

לכתבה זו התפרסמו 11 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 11 תגובות ב-5 דיונים
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
5
מאסטר08/05/2012 10:48
הלוואי ובלו ישאר אחד הקלעים הטובים באירופה
ואם הוא יעזוב הוא ישאיר חור גדול
אין עוד הרבה קלעים היום ברמה שלו.
השב   •  20
4
אריאל08/05/2012 09:50
ליאור לקח זריקה לשלוש וקלע.אם רק היה לוקח את הצד הזה של המשחק ומפתח אותו (זה המון עניין של אימון), הוא היה מספר 4 אימתני.לך על זה, ליאור. בהחלט יכול להיות צעד אדיר מבחינתך..
השב   •  40
3
אבי לוי08/05/2012 09:43
עדיף לא להגיד כלום מאשר לחרטט את אוסף השטויות והתרוצים הדלוחים של אשכנזי. יאללה הבנו מזמן מי זה אשכנזי. עוד משחק אחד וברוך שפטרנו מעונשו של זה
השב   •  01
2
יהודה08/05/2012 07:10
ביורוליג לא יכולים בלי מכבי כבר אמרו את זה מכבי לא עמוסים בכסף ביורוליג לליגה זה מספיק מכבי כל שנה טובים בגלל שהם יודעים מה הם עושים לפי דעתי במקום לכבד ולהעריך את מכבי וללמוד מה זה ניהול נכון כולם נגד ניהול נכון ונגד דברים טובים ונכונים למה? כי מי שמצליח בארץ זה ידוע שונאים אותו ימותו הקנאים.
השב   •  20
כס08/05/2012 08:59
שמעת על פסיקים..
השב   •  00
1
הנביא יחזקאל08/05/2012 00:33
הזדמנות להתחיל את השושלת האדירה שלכם ביורוליג, להגדיל את מאגר האוהדים בזכות הצלחות ובכך להבטיח תקציב של 10 מיליון דולר כל שנה בלי שקל מהבעלים, גם לשאר הקבוצות מגיע.
שיהיה סדרות אבל רק האלופה ליורוליג(עכשיו תגידו ליגה סגורה, מכירים את זה כבר כאילו שאם תבואו לברטומרו ותציעו לו זאת הוא ייסרב בתוקף?!)
אמרתי כבר, רוצים ספורטיביות, אז עד הסוף.
מזרחי מדבר על חוסר ההגינות בלי סוף? שייראה דוגמה, ויגיד שהוא פועל למען זה.
השב   •  20
מכביסט08/05/2012 02:22
אתה חושב שזה קל? ליורוליג יש דרישה לסדר גודל של אולם לקבוצה שלך אין כוח מחוץ לפח (לפחים) אתם לא תוכלו על שום קבוצה בחוץ גם ירושלים לא יכולה לעשות את זה עם התקציב שלה אתם תהיו הבדיחה של היורוליג אז תחשוב טוב לפני שאתה רושם את זה
השב   •  00
בבוחיאן דוד08/05/2012 09:37
השב   •  00
12308/05/2012 09:37
אין לאף קבוצה בארץ פרט למכבי תקציב להשתתף ביורוליג

וזה לא שמכבי מאריות התקציב שם

המטרה שלכם זה לקלקל למכבי,עכשיו שאתם רואים שחוק זרים ופיינל פור יכול לפגוע גם בכם ( כל הישראלים הכי טובים במכבי ובגלל הפיינל פור מכבי יכולה בעצמה לזכות באליפות במשחק אחד גם כשהיא פגיעה ופחות טובה)

אז עכשיו אתם מחפשים את הדבר הבא של איך לפגוע במכבי, בשביל מה לכם יורוליג ביורוקאפ הזבל הזה קבוצות בארץ לא מסוגלות לעמוד העיקר להגיד היינו ביורוליג ומכבי לא.


וכן ברותומיאו לא יסכים לדבר כזה
זאת בדיוק הסיבה שהליגה סגורה
כדי להבטיח את ההשתתפות של הקבוצות הטובות ביותר ולהימנע מזבל כמו הפועל חולון
השב   •  00
נ08/05/2012 10:15
גם אם מכבי לא זוכים באליפות הם בכל זאת ישחקו ביורוליג. למכבי יש חוזה עם היורוליג שהם כל שנה משתתפים גם במידה והם לא זוכים באליפות, אז תכלס אולי עדיף שקבוצה אחרת תזכה כדי שיהיו שתי נציגות ביורוליג לישראל
השב   •  00
הקרנף09/05/2012 08:22
גם אני מעדיף שאלופת ישראל תשתתף בטורניר "גביע אירופה לאלופות". גם אם זו לא מכבי. בעונת הדובדבנים גליל לקחו אליפות עם פיני והיו אלה ששיחקו בגביע אירופה. הם לא היו מספיק טובים ובודאי לא הצליחו כמו מכבי - אבל הם היו אלופי ישראל וזה היה המצב וזה בסדר.
אבל יחזקאל - אתה ואני חושבים על הספורט. מנהלת היורוליג חושבת כסף ותדמית, ואם המשמעות היא ליגה של 6 ספרדיות עשירות ועוד כמה יווניות, רוסיות וממלאות רווחים שיכולות לשלם - מה טוב.
השב   •  00
אסור לפספס
נגןדיוויד בקהאם פוגש את האח התאום הסודי שלו
דיוויד בקהאם פוגש את האח התאום הסודי שלו
נגןליגה שישית באנגליה: כבש שער מסוף מגרש!
ליגה שישית באנגליה: כבש שער מסוף מגרש!
נגןהפריסטיילר שהצליח להדהים את כריסטיאנו
הפריסטיילר שהצליח להדהים את כריסטיאנו
נגןהכפילים של כוכבי הכדורגל – מי הכי דומה?
הכפילים של כוכבי הכדורגל – מי הכי דומה?
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספות כדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */