יום ראשון, 30.03.2025 שעה 07:28
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
6118-5427הפועל ב"ש1
6027-5927מכבי ת"א2
5135-5928מכבי חיפה3
4737-5127בית"ר ירושלים4
4136-3928הפועל חיפה5
3738-3827מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3741-2928עירוני ק"ש1
3536-3128מכבי בני ריינה2
3437-3728הפועל ירושלים3
2839-2228עירוני טבריה4
2746-2628מכבי פ"ת5
2642-2228בני סכנין6
2450-3728מ.ס אשדוד7
2146-2428הפועל חדרה8

שחר: אם נמשיך ביכולת כזאת, לא נמכור מנויים

נשיא חיפה דאג לעתיד הכלכלי ואמר לשחקנים לפני חצי גמר גביע המדינה ב-20:30 מול אשדוד: "זאת לא מכבי חיפה". עמאשה בסגל, גדיר בהרכב

|
שחר וצ´יזיק. הנשיא מודאג מהמצב (יעל מרגלית)
שחר וצ´יזיק. הנשיא מודאג מהמצב (יעל מרגלית)

נשיא מכבי חיפה, יעקב שחר, והמאמן החדש, ראובן עטר, ערכו פגישת עבודה ראשונה כדי לדון בהכנות לעונה הבאה. בפגישה נכח גם מנכ"ל הירוקים, איתמר צ'יזיק. בין היתר דובר על מחנה האימון הצפוי.

מספר בעלי תפקידים בעמדות מפתח כמו אריק בנאדו, מאמן השוערים גיורא אנטמן ומאמן הכושר רן גולדיג מחכים לתשובות בנוגע לעתידם. מיד לאחר גיבוש הצוות המקצועי, יחל עטר לגבש את סגל השחקנים לעונה הבאה כאשר מספר שחקנים ייאלצו לעזוב בתום העונה הנוכחית.

בינתיים, חיפה ממשיכה בהכנותיה לקראת משחק חצי גמר גביע המדינה ב-20:30 מול מ.ס אשדוד, משחק בעל חשיבות עליונה אצל הירוקים. נשיא הקבוצה, יעקב שחר, הגיע לאימון ודיבר עם השחקנים.

"זאת לא מכבי חיפה שאני מכיר. אני לא זוכר מתי שיחקתם כל כך לא טוב כמו בתקופה האחרונה. אני לא רואה שאתם נלחמים ולצערי אתם משחקים בלי ביטחון. אני לא רוצה שמה שקרה בשבועיים האחרונים ישפיע אליכם. אנחנו יכולים לזכות בגביע ולהגיע למקום שני", אמר הבוס הירוק והמשיך, "חשוב שנחזיר את הנחת לאוהדים ונחזיר את הגביע לאוהדים אחרי תקופה שלא זכינו בו. זכייה בגביע תגרום לאוהדים לרכוש מנויים וחלקכם הגדול רוצה להישאר פה ורוצה לראות את האוהדים מגיעים ליציעים. אנחנו לא נמכור מנויים אם נמשיך לשחק ככה".

שחר התייחס למשחק ואמר: “עם כל הכבוד, אשדוד היא לא צ'לסי או ברצלונה. היא קבוצה מהארץ אותה אנחנו חייבים לנצח, לקחת את הכרטיס לשלב הבא ולחזור הביתה".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו בבני יהודה מנצחת את מכבי חיפה

וויאם עמאשה שסבל מפציעה במפשעה, ערך אימון ויהיה כשיר אך לא יפתח. אלישע לוי מתכוון להעלות ב-11 הראשונים את דלה ימפולסקי לצידם של עידן ורד ויניב קטן. בחוד לוי מתכוון לפתוח עם מוחמד גדיר ולא עם ואלון תורג'מן.

אחד השחקנים שזכה בגביע אבל לא במדי חיפה הוא עידן ורד שעשה זאת עם בית"ר אחרי שניצח בגמר את קבוצתו הנוכחית: "אני והחברים לקבוצה כבר לא יכולים לחכות למחר, לצאת מהמנהרה ברמת גן ולראות את הר הגעש בירוק איתנו. כמי שזכה בגביע זו חוויה אדירה ואעשה הכל יחד עם החברים להעפיל לגמר. צפוי לנו משחק מול קבוצה מצויינת מצמרת הליגה ואנו זקוקים לתמיכת הקהל שלנו".

אייל גולסה, עמאשה (עמית מצפה)
עמאשה וגולסה. החלוץ עדיין פצוע (עמית מצפה)
 

בחיפה מצפים לקהל רב שיבוא ויתמוך ירוקים שמנסים להשיג גביע ראשון אחרי 14 שנים. 4,500 כרטיסים נמכרו ובמועדון מצפים לתמיכה של כ-10,000 ירוקים.

הרכב משוער: ניר דוידוביץ', אייל משומר, יוריצה בולייאט, אדין צוצאליץ', טאלב טוואטחה, אייל גולסה, יאיא סיידו, דלה ימפולסקי, יניב קטן, עידן ורד ומוחמד גדיר.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח
ענק: איך אסי בוזגלו מתכונן לחג הפסח?
נגןאמבפה מתלהב ובצדק מבובת השעווה שעשו לו
אמבפה מתלהב ובצדק מבובת השעווה שעשו לו
נגןלא רק כדורגלן: רונאלדו מצטרף למשחק מכות
לא רק כדורגלן: רונאלדו מצטרף למשחק מכות
נגןאשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
אשתו של נטע לביא מקדמת את העסק שלה ביפן
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */