יום רביעי, 19.02.2025 שעה 18:39
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

בית"ר כפ"ס התלוננה נגד מרמורק: מכרה משחק

מוליכת ליגה א' פנתה למשטרה נגד הקבוצה מרחובות, אחרי שזו שיתפה שחקן מורחק מול יבנה. יו"ר כפ"ס: "עדני לא ישר". עדני: "מי זה הסמרטוט הזה?"

|
חנן עדני:
חנן עדני: "מקווה לקבל עונש ראוי"

מוליכת ליגה א' דרום, בית"ר כפר סבא, הגישה אמש (שבת) תלונה במשטרה נגד הפועל מרמורק עירוני רחובות בטענה שהקבוצה מכרה משחק נגד מכבי יבנה המתמודדת עם כפ"ס על העלייה לליגה הלאומית.

מרמורק שיתפה שחקן שלא היה מורשה לשחק עקב ספיגת כרטיסים צהובים ולכן עלולה הקבוצה לקבל הפסד טכני בעקבות שיתופו.

יו"ר בית"ר כפ"ס, מקסים סוסן, התייחס אמר בנושא: “הוגשה תלונה נגד הבעלים של הקבוצה, מר חנן עדני, וכל צוות הניהול כולל המאמן צחי טאייר וכולל השחקן לייבה בר ששותף במשחק למרות ידיעתו שהוא מורחק. יש לנו חשד שהייתה פה קומבינה ולא יכול להיות שמועדון שמנוהל 50 שנה בצורה טובה פתאום לא שם לב לטעויות כאלו, זה לא משהו שאפשר לעבור עליו בשקט. במהלך השבוע שקדם למשחק קיבלנו מספר טלפונים אנונימיים של ייחסנו להם חשיבות. הם אמרו לנו שעדני יצא מיבנה ושיש להיזהר כי המשחק מכור".

מקסים התייחס לבעלי מרמורק: “אדון עדני ידוע בעברו כאיש לא ישר והוא כבר עשה תרגיל פעם שפתח קבוצת נשים על מנת לקבל תמיכה מההתאחדות ואיך שקיבל את התמיכה הוא סגר את הקבוצה. הוא מוכר כאדם קפדן שרושם כל דבר ומסודר ולכן לא יכול להיות שלא שמו לב. יש לנו שחקנים ששיחקו אצלו ואמרו שיש להם לוח עם רשימה של כל הכרטיסים הצהובים".

לסיום אמר היו"ר: "אם צריך נגיע לבית הדין העליון, אם לא תהיה החלטה של הקפאת משחקים עד לבירור אנחנו לא נופיע למשחקים ונסבך את כל משחקי התחתית של אלו שמשחקות נגדנו. אני לא יודע מי עוד אשם בפרשה, אני לא מאשים כרגע את יבנה. נחכה לחקירה ונהיה יותר חכמים".

סירוטקין (משה חרמון)
מאמן כפ"ס, סירוטקין. בקבוצה רוצים צדק (משה חרמון)
 

בעלי הפועל מרמורק, חנן עדני, מסר בתגובה:”אני לא יודע מי זה הסמרטוט הזה, אני לא מכיר אותו. אכן ידענו שיש לשחקן צהוב חמישי. בראשון באפריל קיבלתי את הודעת ההתאחדות, חתמתי עליה והעברתי אותה בחזרה. אני יכול לומר שהודעתי לצוות שהוא לא יכול לשחק במשחק. אבל קרה מקרה, אני מצר על זה ואני מקווה שבית הדין ייתן לי את העונש הראוי אך לא לתת ליבנה את הנקודות שיהנו מההפקר. מי שרוצה לחשוד שעדני יעשה נזק למרמורק גם כלכלית וגם לאבד מיקום בטבלה וגם לפגוע בשם שלה, טועה ובגדול. פעם ראשונה שזה קרה לנו לאחר 40 שנות ניהול".

עדני הוסיף: "היו"ר של ביתר כפ"ס שלח לי הודעה ואמר שמכרתי את נשמתי לשטן. אשקול הוצאת דיבה ולשון הרע נגדו”.

מיבנה נמסר: "ההנהלה רואה בחומרה רבה את שרבוב שמה של הקבוצה בהקשר של הטיית משחק לכאורה. האשמות אלה מהוות הוצאת דיבה חמורה ולשון הרע ואנו נשקול נקיטת הליכים משפטיים נגד כל מי שיטיל דופי בהתנהלות המקצועית ובהגינות הספורטיבית של המועדון. הנהלת הקבוצה סומכת ידה על מוסדות ההתאחדות לכדורגל אשר יפעלו עפ"י החוק והתקנון במקרה של שיתוף שחקן שלא כחוק. לאור המקרים החמורים המתרחשים לאחרונה במגרשי הכדורגל אנו קוראים לכל המעורבים לגלות אחריות ואיפוק מירבי, ולאפשר להתאחדות לכדורגל ולגורמי החוק לבצע עבודתם למען עתיד הספורט בכלל וענף הכדורגל בפרט". 

לכתבה זו התפרסמו 20 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 20 תגובות ב-17 דיונים
הוסף תגובה בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
תגובתך נשלחה ותפורסם בהתאם לשיקולי המערכת
17
מכבי זה בנשמה07/05/12, 19:33
וצחי טייר המאמן שחותם בלישכת עבודה ומקבל כסף שחור מעדני המושחת
השב   •  00
16
עדני איכס30/04/12, 19:29
השב   •  10
15
אליעזר26/04/12, 07:50
קבוצות שמעולם לא הצליחו יותר מדי.
השב   •  00
14
גבר23/04/12, 20:49
ימכור את היקר לו בעולם.מר עדני יודע לפברק סיפורים .זהו יו"ר היחיד במדינה שחיי מעל 15 שנה בתוך המועדון בתוך חדר עם מיטה מקרר טלוויזיה ופקס טלפון שאותו חדר משמש כמשרד .שמקבל את אורחיו עם גטקס בושה וחרפה שאדם כזה מייצג בכלל קבוצה בארץ .
השב   •  31
13
שימי23/04/12, 10:32
מה לעשות צריך לתת את הדין גם יבנה לפני כמה שנים שיתפה שחקן מוצהב וקיבלה הפסד טכני מה לעשות פעם אצלנו פעם אצלכם בהצלחה בעונה הבאה
השב   •  00
12
אבי23/04/12, 08:55
טענות הזויות .מקסים, מאחר ואינך מאשים את יבנה , לא הגיוני שתאשים את מרמורק במכירה.למי מכרו? אולי לשופט?
השב   •  10
11
מנחם22/04/12, 15:45
השב   •  00
10
עוד אחד22/04/12, 15:45
אני באמת לא מבין את האנשים האלוואם אלה הם ראשי הקבוצות אולי באמת עדיף לסגור את הכדורגל בארץ. איך מצד אחד הוא מבקש שיעשו צדק ומצד שני הוא מבקש לפעול בניגוד לתקנון. מר סוסן אינך יכול להיות גם המתלונן גם השופט וגם המוציא לפועל! ואם אכן הדברים שאומר עדני הם נכונים הרי זה המשך ישיר לאלימות המשתוללת במגרשים - צריך להוקיע אנשים כמוך מהכדורגל!
השב   •  00
9
שחקן יבנה22/04/12, 15:37
יבנה על קנית משחק ומרמורק על מכירה וצחי כל החיים יהיה עליך אות קין אתה נוכל
השב   •  00
8
פיצי שכטר22/04/12, 15:34
ושכולם יקפצו.
השב   •  11
7
יבנה עולה עולה22/04/12, 15:25
בתור אחד שיודע מה הולך בקבוצה והולך לכל משחק אם זה ביבנה ואם זה בחוץ אני יכול להגיד שהמשחק לא היה מכור לטובת יבנה ואם כבר מדברים על מכירת משחק צריך לבדוק את השופט .
השב   •  10
6
אוהד22/04/12, 15:24
השב   •  01
5
גלעד22/04/12, 14:59
היה ויקבלו את הטענה שלכם אזי צריכים לתת ליבנה 3 נק'' עבור ניצחון טכני מה שיעלה אותם לפיסגה עם פור 3 נקודות עליכם 2 מחזורים לסיום
מה אתם מטומטמים?
השב   •  30
Jordy22/04/12, 15:16
השב   •  00
4
מרמורקי22/04/12, 14:31
לא היה כלום.
השב   •  20
3
שראל22/04/12, 14:25
מה כולכם קופצים על המציאה? הרי כל קבוצה שתעלה למבחנים תפסיד נגד גילבוע!!תירגעו כולכם ותזכרו שישנה אפשרות שכולם עוד יפגשו עונה הבאה!
השב   •  24
אוהד ליגות נמוכות22/04/12, 14:45
קביליו במומנטום מטורף ואם יבנה לא יקבלו טכני, הם יעקפו את כולם במחזור ה-30. גלבוע רועדת מקביליו, מהילדים שלה, מהמוטביציה, מהקהל.
השב   •  10
אביב22/04/12, 15:13
השב   •  10
2
מלך22/04/12, 14:23
מכירפחם עיר אותו אישית
השב   •  11
1
שי22/04/12, 14:21
קבוצה לעניין יאללה תעלו ליגה בחייאת
השב   •  43
אסור לפספס
נגןהוא רק בן 6: הבן של מסי כובש שער כמו אבא
מסי גאה: הילד שיחזר את הגול המפורסם שלו
נגןאנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
אנגליה: השחקן הלך מכות עם האוהדים ביציע
נגןמקסיקו: ראמוס מגשים חלום לאוהד צעיר
מקסיקו: ראמוס כבר מגשים חלום לאוהד צעיר
נגןג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
ג'ובאני רוסו מסיים עצבני אחרי הפסד בפאדל
/* LAST / NEXT ROUNDs */