יום שבת, 24.01.2026 שעה 22:29
ליגה הולנדית 25-26
5223-5919פ.ס.וו. איינדהובן1
3726-3920אייאקס2
3627-4719פיינורד3
3533-4919ניימיכן4
3122-2719כרונינגן5
2922-2919טוונטה אנסחדה6
2932-3419אלקמאר7
2934-2419ספרטה רוטרדם8
2430-3119הירנביין9
2325-2918אוטרכט10
2342-2620זוולה11
2233-2819פורטונה סיטארד12
2133-3019גו אהד איגלס13
2135-2019אקסלסיור רוטרדם14
1735-2120וולנדם15
1632-2419טלסטאר16
1430-1919נאק ברדה17
1448-2619הראקלס אלמלו18

ורמוט: לא הרגשתי חלק בלאוטרן, לא מפתיע שירדו

קשר דה גראפשחאפ המושאל מהגרמנים שירדו ליגה: "מהרגע שעזבתי לא התעניינתי בהם". ארבייטמן שיחזור מפציעה: "רק רוצה להישאר בליגה עם ווסטרלו"

|
ורמוט בהולנד. לא מזיל דמעה על הגרמנים
ורמוט בהולנד. לא מזיל דמעה על הגרמנים

כבר למדנו בעבר שמעבר של שחקנים ישראלים לחו"ל לא תמיד הולך חלק. מספר שחקנים ישראלים, שידעו בשנים האחרונות בעיקר מאבקי צמרת ואף שיחקו בצ'מפיונס ליג, מתמודדים כיום במאבקי ירידה בליגות אליהן. אמש (שבת) ירדו ליגה שכטר עם קייזרסלאוטרן (גרמניה, לליגה שנייה) וטל בן חיים עם פורטסמות' (אנגליה, לליגה השלישית).

נוסף לאלו גם עדן בן בסט (ברסט, מעל הקו האדום), בן שהר (אוקזר, מתחת לקו האדום), דני בונדר (וולגה, בתמונת פלייאוף הירידה), שלומי ארבייטמן (ווסטרלו, במבחנים) גילי ורמוט (דה גראפשחאפ, בתמונת המבחנים), עידן ברוך (קונקורדיה, מתחת לקו האדום) עידן שדה (פארלמיני, מקום אחרון בפלייאוף שמוביל לירידה), מרגישים בימים אלו את מאבקי התחתית של הליגות שלהם לקראת הישורת האחרונה.

ורמוט סיפר תחילה על התחושות שלו אחרי ירידת קייזרסלאוטרן (ממנה מושאל להולנד) לליגה השנייה: "הם למעשה ירדו כבר לפני כחודש אז שזה לא קרה במפתיע. זה היה צפוי. אני לא שמח, מהרגע שעזבתי זה כבר לא עניין אותי והאמת? גם כשהייתי שם לא הרגשתי חלק. לגבי העונה הבא עדיין הכל פתוח אבל מה שבטוח שבלאוטרן לא אשאר ואבדוק אופציות".

הקשר הוסיף גם על מצב קבוצתו, דה גראפשחאפ, אחרי שהוחלף בהפסד 3:2 של הקבוצה להרקלס וכשהקהל החילוף בקריאות בוז למאמן: "המטרה היא לסיים לפני אחרונים וללכת למשחקי המבחן. היה ברור שאני מגיע לקבוצה שנלחמת על חייה ומהחלשות בליגה אך השגתי את המטרה שלי – לצבור דקות למרות שקצת קשה לבוא לידי ביטוי בקבוצה שכזאת. יהיה סיפוק עצום לשרוד בליגה".

גילי ורמוט (GettyImages)
גילי ורמוט במדי לאוטרן. "לא אחזור לשם" (GettyImages)
 

ארבייטמן: "הולך להיות פלייאוף מאוד קשה"
בליגה הבלגית, ווסטרלו של שלומי ארבייטמן הבטיחהאת מקומה במשחקי המבחן עם 1:4 משכנע על סט. טרוידן (שירדה). החלוץ ישוב לקראת הפלייאוף מול אופן, אוסטנד ובוורן כשרק קבוצה אחת או תשרוד או תעלה.

"זה הולך להיות פלייאוף קשה מאוד", סיפר ארבייטמן לקראת החזרה שלו לשלב המסכם. "זה הזמן שלנו להראות שאנחנו ראויים לליגה הראשונה. אני חוזר ואהיה מוכן אחרי קרע של ארבעה ס"מ בשריר. הצוות יהיה זהיר יותר עכשיו ואחראי לגבי. אני רוצה לעזור לקבוצה ולאנשים פה שהתחברתי אליהם. הייתה עונה לא פשוטה שלא שיחקתי בה כמעט ועכשיו אני רק רוצה לסיים ולהשאר ליגה עם ווסטרלו".

ארבייטמן (ONE)
ארבייטמן. חוזר למאני טיים של קבוצתו
 

בצרפת, ברסט של עדן בן בסט הפסידה 1:0 לראן וסיכמה שמונה משחקים עם ניצחון אחד בלבד מה ששם אותה במקום ה-17, מרחק 10 שערי ליגה בלבד מהמקום ה-18 וה-19 שמובילים כמובן לליגה השניה. בינתיים גם אוקזר שבמקום ה-20 הפסידה (ללא שהר הפצוע) וגם ספגה שני כרטיסים אדומים לפני המשחק בין שתי קבוצות הישראלים בשבוע הבא שיהיה ההזדמנות האחרונה של שהר וחבריו לעומת משחק קריטי של בן בסט והחבר'ה.
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
/* LAST / NEXT ROUNDs */