יום חמישי, 18.12.2025 שעה 12:49
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

שאלת עזריאל: לא ברור האם החלוץ ימשיך בחיפה

שחקן מיליון הדולר מבית"ר לא התאקלם חברתית ומקצועית ועדיין לא הוחלט אם יושאל או ימשיך. צואצליץ' (כאבים באוזן) ובוקולי (מחלה) לא התאמנו

|
חן עזריאל. לא מוצא את מקומו (עמית מצפה)
חן עזריאל. לא מוצא את מקומו (עמית מצפה)

חלוץ מכבי חיפה, חן עזריאל, שנרכש בתחילת העונה בסכום של 3.7 מיליון שקלים נמצא בפרשת דרכים ובסיום העונה תתקבל החלטה אם ימשיך בקבוצה. עזריאל, שכבש העונה שער ליגה אחד מול בני יהודה, מתוסכל מאוד ממצבו. מהרגע שנחת בכפר גלים, החלוץ לא התחבר לקבוצה ונראה שהאלופה היוצאת והשחקן יצטרכו לגבש החלטה משופת האם להמשיך את השידוך או לחילופין להשאיל את עזריאל לקבוצה אחרת, אולי בחזרה לבית"ר ירושלים שם גדל והתחנך.

עזריאל כבש בעונה שעברה במדי בית"ר לא פחות מ-16 שערים, עשרה בליגה ועוד שישה במסגרות השונות. בחיפה משום מה המעבר לא עשה לעזריאל טוב ולאורך העונה הוא לא שיחק שני משחקי ליגה ברציפות. לכל זה צריך להוסיף את העובדה שההתאקלמות החברתית הושפעה ישירות מהמצב על כר הדשא. ללא קשר ליכולת על הדשא, עזריאל סבל לסירוגין מלא מעט פציעות. המאמן שימונה לעונה הבאה יצטרך לקבל החלטה אם להשאיר את עזריאל עונה נוספת.

סוכנו של החלוץ, דודו דהאן, אמר: “הייתה טעות להביא מלכתחילה את חן לחיפה, אמרתי את זה עוד לפני המעבר. לא כל חתונה או שידוך מצליח, אי אפשר להאשים את חיפה או את עזריאל, היה לו גם 'באד לאק' של פציעות. אני באופן אישי צפיתי את מה שיקרה וחשבתי שהוא צריך לשחק שנה נוספת בבית"ר. כל האופציות פתוחות לעונה הבאה, בכל מקרה כרטיס השחקן של חן שייך לחיפה ועל כל החלטה נצטרך להגיע להסדר שיהיה לשביעות שני הצדדים".

בחיפה היו מרוצים מההחלטה להזיז את המשחק מול מ.ס. אשדוד ליום שני, דבר שיאפשר לשחקנים מנוחה גדולה יותר אחרי המאמץ הרב שהשקיעו בליגה ובגביע.

צפו ב-0:2 של מכבי חיפה בסכנין

אוראל דגני פצוע כבר שלושה שבועות ורק בעוד מספר ימים תתקבל החלטה סופית על דרכי הטיפול בשחקן. כרגע, דגני מקבל טיפול תרופתי ועושה פיזיותרפיה. אייל גולסה פצוע ולא יהיה כשיר למשחק הקרוב, כמו גם טאלב טוואטחה שמחלים מניתוח. דגני, גולסה וטוואטחה עבדו בצורה חלקית עם מאמן הכושר.

אייל משומר חזר להתאמן ויהיה בסגל. גם ניר דוידוביץ' שב לאימונים אחרי שלא התאמן ביומיים האחרונים. גוסטבו בוקולי הגיע לאימון, אך לא התאמן בשל מחלה. אדין צוצאליץ' לא התאמן בגלל כאבים באוזן.

צוצאליץ´, בולייאט ודוידוביץ´. הבוסני סובל מכאבים באוזן (יניב גונן)
צוצאליץ´, בולייאט ודוידוביץ´. הבוסני סובל מכאבים באוזן (יניב גונן)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */