יום חמישי, 18.12.2025 שעה 14:54
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

יעקב הלל: החלום? להיות הג'נרל-מנג'ר של הפועל

המנכ"ל התארח אצל פיני גרשון ב-ONE ON ONE: "קיבלתי הנחיות מה להגיד בוועדת המשמעת. אלי טביב לא נכנס לחדר ההלבשה". צפו בקטע מהראיון

|
יעקב הלל באולפן ONE ON ONE
יעקב הלל באולפן ONE ON ONE

הפועל ת"א עוברת עונה לא קלה וזאת בלשון המעטה. הסכסוך בין הבעלים אלי טביב לאוהדים והיחסים בין הבעלים למספר שחקנים, דרדר את המועדון לשפל, לאו דווקא מקצועי, בו לא היה מזה מספר שנים, ושיאו היה בהפסד 1:0 בדרבי.

מי שמנסה ללכת בין הטיפות הוא שחקן הקבוצה לשעבר ומנכ"ל המועדון כיום, יעקב הלל. מי שהחל בכלל כסקאוט של המועדון מצא את עצמו בחזית כשהוא מנסה לפשר בין הניצים ולעבוד בצורה מקצועית ככל שניתן.

הלל התארח ב-ONE ON ONE עם פיני גרשון והתייחס בין היתר לבעלים אלי טביב, לוועדת המשמעת שקבעה עונש כבד לאדומים בעקבות אירועי הדרבי ולאמירות של איזי שירצקי. הראיון המלא שודר בערוץ ONE, ערוץ 50 וכן בערוץ 550 ב-HD.

הלל אמר: "יוצא לי להיכנס לחדר ההלבשה אבל אלי לא נכנס. בטח כשדרור (קשטן) היה הוא לא היה נכנס אבל גם לא אצל ניצן. היה מקרה שאיש ביטחון אוהד מכבי ת"א עמד אחרי הדרבי ליד חדר ההלבשה וחיבק שחקנים שלהם, יש דברים שאי אפשר לעבור עליהם לסדר היום והודעתי שהוא לא יכול להמשיך לעבוד, בטח לא אצלנו".

"פניתי לאפרים ברק שהוא אוטוריטה משפטית ואמרתי לו: 'אתה מגיע איתי, אני לא הולך לבד'. הוא אמר לי שאין מצב שעורך דין ייצג את הקבוצה אם הוא לא חבר הנהלה. הוא אמר לי שהוא כתב כתב הגנה ואני אגיש אותו ושעל פי העליהום שיש אנחנו נקבל בראש לא משנה מה נגיד ונעשה והוא יבוא אחר כך לערעור וינסה למזער את הנזק. ממקום של אהבה של המועדון ולנסות להקטין את הסטירה כמה שניתן הלכתי לשם. לא קבעתי את הפן המשפטי ולאן מובילים. קיבלתי ממנו הנחיות של איך ומה להגיד. לא כל כך האמנתי במה שאמרתי שם".

פיני גרשון מארח את יעקב הלל

"פנו אליי אוהדים לפני הדרבי ואמרו לי להטריף את השחקנים ואני לא הפסדתי מעולם עם הפועל בדרבים. אמרתי לאוהדים שאם אני צריך להטריף אותם לפני דרבי אז שיפרשו מכדורגל. אותו דבר לגבי המשחק מול ק"ש".

"הפועל עברה טלטלה, עזבו שבעה השחקנים מהטובים בארץ. היה שבר מקצועי. לא היה זמן להתעסק במציאת שחקנים. הבאתי את אדל, איגייבור, אורמוש וחוטבא".

אדל ביציע (יוסי ציפקיס)
אדל. "לא היה זמן להתעסק במציאת שחקנים" (יוסי ציפקיס)
 

"סקאוט זו נישה חשובה, אבל אני יכול הרבה יותר. תמיד האמנתי שאני יכול להיות מנהל מקצועי בהפועל. בסופו של דבר, אני מגיע למה שאני רוצה. החלום הוא להיות ג'נרל-מנג'ר בהפועל ת"א".

על המנכ"ל החדש עומר עצמוני אמר הלל: "אלי לא התייעץ איתי כשהוא מינה אותו. אני לא מכיר את עצמוני, אבל שמעתי עליו דברים טובים. הוא לא יתערב בקטע המקצועי. הוא מבין כדורגל".

"אלי טביב ישב איתי בנושא של איגייבור, נתן לי לנסוע פעמיים, מבחינתי זה היה השחקן שיכל לשדרג אותנו. בהסתכלות לאחור, ההחלטה לרכוש אותו מאוד טובה מקצועית".

איגייבור (יוסי ציפקיס)
איגייבור. "ההחלטה לרכוש אותו טובה מאוד" (יוסי ציפקיס)
 

על ארתור, שלא הגיע לבסוף לקבוצה: "זה נתקע עם הסוכנים. הם רצו את כל הסכום בפעם אחת ואלי היה מוכן לתת אותו בשלוש שנים. בקטע הכלכלי אני הולך אחורה. כל מערך הסקאוטינג בארץ לא מסודר. רק למכבי חיפה יש את אלון חרזי, אני בהפועל".

"להפועל חייבת להיות מחלקת נוער טובה. צריך שיהיו מאמנים ברמה הכי גבוהה. הם נותנים את הכלים לשחקנים להתקדם. אני מסכים שחייב להיות שינוי. צריך לעשות שם סדר".

"לפי מה שאני מבין, הסיפור עם מהראן ללה צריך להיפתר מול אלי טביב. נתנו לו הלוואה עם מענק ויש חילוקי דעות בין הבעלים לשחקן. אמרתי לללה ולשי אבוטבול שעדיף להתמודד ולפתור את הבעיה ולא להרים ידיים".

ללה לא מאמין אחרי ההחמצה. האמת? גם אנחנו לא (שי לוי)
ללה. הלל: "עדיף לא להרים ידיים" (שי לוי)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */