מערכת ONE
|

כריס פול ובלייק גריפין. ניצחון חשוב (GettyImages)
בלייק גריפין וכריס פול הובילו הלילה (שבת) את קבוצתם, לוס אנג'לס קליפרס, לניצחון חשוב על ממפיס גריזליז, 85:101 במשחק בין שתי קבוצות שנאבקות (כפי שזה נראה כרגע) על המקום הרביעי בקונפרנס המערבי ב-NBA.
היה זה הפסד שלישי ברצף עבור הגריזליז, בעוד הקליפרס הצליחו להתגבר על רצף זהה משלהם ולרשום ניצחון שהעלה אותם על חשבון היריבה למקום הרביעי במערב, מקום שמקנה יתרון ביתיות בסיבוב הראשון בפלייאוף.
במצב של 17:21 לטובתם, שתי דקות ו-40 שניות לתום הרבע הראשון, רצו הקליפרס 0:14, פתחו פער 18 נקודות ועד לסיום לא הצליחו האורחים לרדת מתחת ל-8 הפרש, כאשר ההפרש הגיע בשיאו ל-23 נקודות.
גריפין רשם דאבל-דאבל שכלל 20 נקודות ועשרה ריבאונדים והוסיף חמישה אסיסטים לשורה הסטטיסטית שלו, בעוד פול רשם דאבל-דאבל נאה משלו - 19 נקודות ו-13 אסיסטים ורנדדי פוי תרם 18 משלו בדרך לניצחון שהושג בקלות מפתיעה.
 |
מארק גאסול ומייק קונלי לא מרוצים (GettyImages) |
|
|
אצל הגריזליז בלט זאק רנדולף עם 14 נקודות ו-8 ריאונדים, או. ג'יי. מאיו הוסיף 13 ו-6 אסיסטים, אך במשחק בו מארק גאסול מסתפק ב-6 נקודות ורודי גיי ב-11, אין הרבה סיכוי להתמודד עם הקליפרס.