יום ראשון, 04.01.2026 שעה 19:03

נורבגיה לא תגיע, הסיבה: ישראל מקום מסוכן

נבחרת הקליעה הייתה אמורה להגיע למחנה אימונים במארס אך ביטלה הגעתה מכיוון שרשויות המדינה קבעו שמסוכן לבקר בארץ. הרוסים יגיעו כפי שהבטיחו

|
ישראל מקום מסוכן?
ישראל מקום מסוכן?

רשויות הביטחון בנורבגיה קבעו שישראל היא מקום מסוכן ונבחרת נורבגיה בקליעה ביטלה את בואה לישראל בחודש הבא. איגוד הקליעה הנורבגי הודיע היום (חמישי) להתאחדות הקליעה בישראל שהוא מבטל את מחנה האימונים של הנבחרת שהיה אמור להיערך בראשית חודש מארס במטווח האולימפי בהרצליה.

בהודעה שנשלחה להתאחדות הישראלית במייל לא הסבירו הנורבגים את סיבת הביטול. הנורבגים היו אמורים לקיים מחנה אימונים משותף יחד עם נבחרת רוסיה והנבחרת הישראלית, כל התיאומים כבר נעשו והודעת הביטול הלא מוסברת הפתיעה מאוד.

מנכ"ל התאחדות הקליעה, יאיר דוידוביץ', שנמצא באליפות אירופה בפינלנד, נפגש אחר הצהרים עם ראש המשלחת הנורבגית וזה הסביר לו שסיבת הביטול היא הוראה מרשויות הביטחון בנורבגיה אשר קבעו שישראל היא מקום מסוכן מבחינה ביטחונית ולכן הם אוסרים על הנבחרת להגיע לארץ.

בניגוד לנורבגים שהיו אמורים להגיע עם 10 קלעים לישראל, הנבחרת הרוסית הודיעה היום לדוידוביץ' שאין שינוי בתוכניות שלה והיא תגיע עם סגל רחב של 45 קלעים בהם כל הקלעים אשר ייצגו את רוסיה בקיץ במשחקים האולימפיים בלונדון. הנבחרת הרוסית תקיים מחנה אימונים של שלושה שבועות.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */