יום חמישי, 18.12.2025 שעה 00:57
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

גביש: אנחנו נאיביים, לוי: הליגה זה הלחם והחמאה

בב"ש מאוכזבים מה-2:1 מול ק"ש בחצי הגמר אך מבינים. דוידזאדה על מכבי: "אפשר לנצח". גארידו והמגן הצטרפו לפצועים, אדליי ייעדר. צפו בתקציר

|
לוי ונאסר. הליגה יותר חשובה (יוסי ציפקיס)
לוי ונאסר. הליגה יותר חשובה (יוסי ציפקיס)

למרות היכולת הטובה מול מוליכת הטבלה, בהפועל באר שבע יצאו מאוכזבים מאוד מההפסד אמש (שלישי) 2:1 בחצי גמר גביע הטוטו לעירוני קרית שמונה. השער שספגה הקבוצה בדקה ה-118 גרם לסערת רגשות בחדר ההלבשה בסיום המשחק.

עודד גביש נכנס לחדר ההלבשה ואמר לחבריו: "אנחנו נאיביים ובגלל זה נמצאים בתחתית הטבלה, זה כל כך מאכזב". המאמן גיא לוי ניסה לעודד את חניכיו ואמר להם: "תרימו את הראש כי הליגה זה הלחם והחמאה שלנו ואם נמשיך כך יהיה בסדר".

המגן אופיר דוידזאדה התייחס למשחק ואמר: "היה חסר קצת מזל כדי לעלות כי היו לנו כמה הזדמנויות טובות בסיום המשחק וגם בהארכה. במחצית הראשונה לא שיחקנו טוב אבל המאמן החדיר בנו מוטיבציה שאנחנו יכולים לעשות את זה ובחצי השני עלינו באטרף והראנו מה אנחנו יכולים לעשות".

בהתייחס לשינוי החיובי שעובר על הקבוצה בתקופה האחרונה אמר המגן: "המאמן נותן לנו מוטיבציה ואומר לנו שלא נרד ליגה אם נעבוד כמו שאנחנו עובדים במחזורים האחרונים, עם הלחימה והנשמה כשבעקבותיהם באה גם היכולת. אנחנו נראים טוב וצריכים להמשיך ככה".

צפו בק"ש עולה לגמר גביע הטוטו

דוידזאדה התייחס לתפקודו על המגרש שמשתנה בהתאם לנסיבות ואמר: "מה שהמאמן יבקש אני אעשה כי המאמן הוא כמו אבא שלנו וצריך להקשיב לאבא הזה ואיפה שהוא יבקש ממני לשחק אעשה את זה גם אם זה קשר, מגן, חלוץ או בלם אני אשחק בכל עמדה".

לקראת המשחק בשבת מול מכבי ת"א אמר דוידזאדה: "אפשר להוציא נקודות מכל קבוצה וראינו את זה גם נגד קריית שמונה שהיא הכי טובה בליגה ועמדנו מולה כמו שצריך. גם מול הפועל ת"א הראנו שאנחנו יכולים לעשות את זה אז נבוא צנועים, נעבוד ונילחם כי אפשר לנצח ונעשה הכול בשביל לצאת עם נקודות משם".

שחקני ב&qout;ש חוגגים את השיוויון. דוידזאדה: &qout;אפשר להוציא נק´ מכל קבוצה&qout; (יוסי ציפקיס)
שחקני ב"ש חוגגים השיוויון. דוידזאדה: "אפשר להוציא נק´ מכל קבוצה" (יוסי ציפקיס)
 

בקבוצה מוטרדים מאוד ממכת הפציעות שממנה סובלים השחקנים כשאיבן גארידו ואופיר דוידזאדה סובלים ממתיחות ונמצאים בספק גדול למשחק הקרוב. השניים מצטרפים לדובב גבאי, אבי יחיאל ומוטי מלכה שלא היו בסגל אמש ונמצאים בספק גם לשבת.

אם כל זה לא מספיק אז הקבוצה תצטרך להסתדר גם ללא המגן ראיין אדליי שיחמיץ את המשחק בגלל כרטיסים צהובים. בקבוצה יצאו שבעי רצון מהופעתם של השחקנים הצעירים ובעיקר של יוסף אבו לאבן, איציק וקנין ושמעון לוגסי.

ראיין אדלי. יחמיץ את מכבי  (יוסי ציפקיס)
ראיין אדלי. יחמיץ את מכבי בשבת (יוסי ציפקיס)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */