יום חמישי, 18.12.2025 שעה 10:49
ליגת העל Winner 25-26
3512-3414הפועל ב"ש1
3017-3514בית"ר ירושלים2
2816-3114מכבי ת"א3
2214-2614מכבי חיפה4
2218-2614הפועל ת"א5
2231-2814מכבי נתניה6
1826-2214מ.ס אשדוד7
1719-1614בני סכנין8
1524-2114הפועל חיפה9
1425-1914הפועל פ"ת10
1433-1414עירוני טבריה11
1320-1614עירוני ק"ש12
1120-1314הפועל ירושלים13
436-1014מכבי בני ריינה14

דהאן: מנצ'יני התרשם מביטון, ההתעניינות רצינית

קשר אשדוד ממשיך להיבחן בסיטי ולפי סוכנו מותיר רושם חיובי. דהאן: "מתייחסים אליו כמו לשחקן מהקבוצה הראשונה". השחרור של כחלון טרם הגיע

|
ניר ביטון. מרשים את מנצ'יני (מור שאולי)
ניר ביטון. מרשים את מנצ'יני (מור שאולי)

קשר מ.ס. אשדוד, ניר ביטון, נכנס הבוקר (חמישי) ליום האימונים השני במנצ'סטר סיטי שם הוא נמצא בשבוע מבחנים. ביטון בן ה-20 נטל חלק אמש באימון אחד ובמשחקון פנימי במדי אחת הקבוצות המפוארות בעולם. 

סוכנו של ביטון, דודו דהאן, התייחס לאווירה במועדון המפואר ואמר ל-ONE: "ההתעניינות נראית לי רצינית מאוד מהרגע הראשון שנוצר הקשר עם המועדון והם מפרגנים לניר. אני מאוד מאמין ביכולת שלו כי גם מנצ'יני התרשם ממנו". 

דהאן הוסיף: "במנצ'סטר מתייחסים אליו כמו שחקן מהקבוצה הראשונה וגם אתמול הוא התאמן עם השחקנים הבכירים. אני אופטימי מאוד לגבי ההמשך של ניר כי הוא היה טוב באימונים והדברים הלכו לו בצורה טובה".

באחד האימונים שותף הקשר הצעיר במשחקון פנימי של 45 דקות יחד עם שחקני הסגל הרחב של הסיטי שלא שותפו בניצחון 0:3 על ליברפול לפני יומיים בזמן שהסגל הבכיר של הקבוצה ערך אימון שחרור.  

ביטון יערוך שני אימונים נוספים עם הקבוצה וביום ראשון צפוי לצפות במשחקה של מנצ'סטר סיטי בדרבי הגדול מול יונייטד במסגרת הסיבוב השלישי של הגביע האנגלי. בעקבות כך, הקשר הצעיר יחמיץ בוודאות את משחקה של מ.ס. אשדוד בשבת מול מכבי פ"ת. 

ביטון פתח העונה בכל 19 משחקי הליגה של מ.ס. אשדוד, כבש שני שערים והוסיף עוד בישול אחד. כעת, הוא מנסה להרשים את אחד ממועדוני הצמרת של הכדורגל העולמי במטרה לזכות בחוזה באחת הליגות הטובות בעולם.

צפו ב-0:0 בין אשדוד וקרית שמונה

כחלון לא יהיה בסגל, משחק אחרון לקולה לפני א. אפריקה
קראקוביה הפולנית עדיין לא העבירה למכבי תל אביב את טופס השחרור של תמיר כחלון ולכן הקשר שכבר סיכם את תנאיו ומתאמן כבר שבוע עם הקבוצה לא יוכל להיות בסגל למשחק בשבת (18.00, המושבה) מול מכבי פתח תקווה. הסעות לאוהדי הקבוצה ייצאו בשבת בשעה 16:30 מרחבת אצטדיון ה-י"א כשבמועדון מאמינים שקרוב ל-500 אוהדים יגיעו למלאבס על מנת לעודד את הקבוצה.

החלוץ רוגר'ס קולה ייטול חלק במשחק וימריא מיד אחריו למחנה האימונים של נבחרת זמביה לקראת אליפות אפריקה שתיפתח בעוד שבועיים בגאבון ובגינאה המשוונית. מאמן הקבוצה יוסי מזרחי עדיין מתלבט בנוגע להרכב עימו ייפתח בשבת כשהחיסרון של ניר ביטון ייאלץ אותו להחליף הרכב לראשונה מזה תשעה משחקים. חאתם עבד אל חאמיד או אמיר לביא צפויים להחליף את הקשר הצעיר שנמצא במבחנים אצל מנצ'סטר סיטי. 
             




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */