יום רביעי, 23.04.2025 שעה 05:42
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
 פלייאוף עליון 
7023-6331הפועל ב"ש1
6733-6831מכבי ת"א2
5539-6131מכבי חיפה3
5342-5631בית"ר ירושלים4
4540-4331הפועל חיפה5
3846-4131מכבי נתניה6
 פלייאוף תחתון 
3839-3330מכבי בני ריינה1
3739-4030הפועל ירושלים2
3745-2930עירוני ק"ש3
3243-2530בני סכנין4
3141-2530עירוני טבריה5
3052-4330מ.ס אשדוד6
3048-2930מכבי פ"ת7
2151-2530הפועל חדרה8

זהבי זכה בבוררות נגד הפועל: האמת יצאה לאור

קשר פאלרמו יקבל 450 אלף ש"ח: "אני לא שקרן". הפועל: "הדלת פתוחה בפניו". ה'אולטראס' לא יחתום על האמנה ויחרים את משחק הבית מול רמה"ש

|
ערן זהבי. ניצח בבוררות (דרור רוזנפלד)
ערן זהבי. ניצח בבוררות (דרור רוזנפלד)

קשר פאלרמו, ערן זהבי, זכה בתביעת בוררות שהגיש נגד הפועל ת"א בשל כספים שהקבוצה היתה חייבת לו. זהבי תבע מהפועל כ-700 אלף שקל, כספים שלטענתו לא שולמו לו במסגרת מענק חתימה על חוזה ומשכורות, כשמנגד הפועל תבעה את הקשר בסכום של כ-900 אלף שקל בגין טענותיה לנזק שגרם הקשר לדירה ששכרה עבורו הקבוצה.

זהבי יקבל כ-450 אלף שקל מתוך הסכום שתבע, בעוד טענותיה של הפועל נדחו. זהבי אמר: "שמח שהאמת יצאה לאור. אני לא שקרן ואף פעם לא אהיה. רוצה רק שמגיע לי ולא מעבר כמו שניסו לצייר אותי במועדון. ד"ש חם לכל אוהדי הפועל ובהצלחה לקבוצה".

בהפועל הגיבו ואמרו: "מדובר בחוזה שנחתם בתקופת ההנהלה הקודמת של המועדון עם ערן זהבי. אנו סברנו, וכך גם הבורר, כי הסכום הכולל שהיה צריך להעביר לזהבי הוא סכום של 400 אלף ש"ח ולא 800 אלף ש"ח כפי שדרש. אנו כמובן נכבד את הפסיקה של הבורר וכמובן שדלתנו פתוחה בפני ערן אם וכאשר יחזור לשחק בישראל".

אם בהפועל ת"א חשבו ליהנות מכמה ימים של שקט אחרי ה-0:6 על הפועל ראשל"צ והסולחה בין דרור קשטן לדורון אוסידון, כנראה שהם יצטרכו להמשיך להמתין, כי הסאגה בין ה'אולטראס' לבין הנהלת המועדון מסרבת להירגע.

אתמול פירסמה הקבוצה את האמנה שניסחו צמד העיתונאים אוהדי הקבוצה, עמנואל רוזן ובן כספית, אך תגובת ה'אולטראס' לא איחרה להגיע והם הודיעו כי הם לא מתכוונים לחתום על האמנה, אלא להמשיך במחאה ולהחרים את משחק הבית הקרוב מול הפועל ניר רמה"ש בשל עונש סגירת שערים 4-5 שהוטל על הקבוצה בבית הדין של ההתאחדות לכדורגל בעקבות כתובות הנאצה שרוססו בשערים 10-11 לפני מספר שבועות.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
הפועל המריאה, אבוטבול: רוצים נק'

"רכישת המנוי לשערים 4-5 לא היתה מותנית בחתימה על אמנה, והבקשה לחייב רטרואקטיבית אוהדים לחתום על אמנה כתנאי לשימוש במוצר עבורו כבר שילמו היא חצופה, צבועה, ונגועה באינטרסים", כתב הארגון בהודעה שפרסם וכותרתה היתה "השקרים של הנהלת הפועל".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו ב-0:6 של הפועל ת"א על ראשל"צ

"בלי קשר להחלטת ההתאחדות, אין כל שינוי בעמדתו של הארגון לגבי החרמת משחק הבית הקרוב מול רמת השרון, ואין כל שינוי בעמדתו של הארגון כלפי הנהלת הקבוצה. אנו מודים למאות האוהדים שהצטרפו אלינו להקרנה המשותפת מחוץ לבלומפילד ביום שבת האחרון, ומזמינים אותם ואת כל יתר אוהדי הקבוצה להצטרף אלינו להקרנה המשותפת גם במשחק הבית הבא", סיכמו בגרעין הקשה של האוהדים האדומים.

אוהדי הפועל צופים במשחק מחוץ לבלומפילד. ימשיכו להחרים (משה חרמון)
אוהדי הפועל צופים במשחק מחוץ לבלומפילד. ימשיכו להחרים (משה חרמון)
 

הקבוצה תערוך הערב את האימון המסכם שלה לקראת המשחק מול פ.ס.וו איינדהובן מחר (20:00), בו על-פי ההערכות יעלה דרור קשטן הרכב זהה לזה שניצח את ראשל"צ ביום שבת למעט שינוי אחד כפוי, הצבתו של שי אבוטבול במרכז השדה במקום אביחי ידין שלא יוכל לשחק מאחר והוא עדיין סוחב עונש הרחקה.            




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןכמה זמן לוקח למסי להגיע מהבית לאצטדיון?
כמה זמן לוקח למסי להגיע מהבית לאצטדיון?
נגןטופ: חגיגת יום ההולדת של נטע אלחמיסטר
טופ: חגיגת יום ההולדת של נטע אלחמיסטר
נגןכמעט מחצי מגרש: הבן של רוני עם שער ענק
כמעט מחצי מגרש: הבן של רוני עם שער ענק
נגןעולם האספנות בשוק מהקלף הזה של רונאלדו
עולם האספנות בשוק מהקלף הזה של רונאלדו
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */