יום שני, 02.02.2026 שעה 02:27
ליגת העל Winner 25-26
4820-4921הפועל ב"ש1
4723-4721בית"ר ירושלים2
3825-3921הפועל ת"א3
3625-3920מכבי ת"א4
3523-4121מכבי חיפה5
2933-3721הפועל פ"ת6
2827-2421בני סכנין7
2744-3521מכבי נתניה8
2244-2621עירוני טבריה9
2037-2821הפועל חיפה10
2042-2521מ.ס אשדוד11
1935-2920עירוני ק"ש12
1930-2021הפועל ירושלים13
1147-1621מכבי בני ריינה14

"אם לא יודעים להעריך את זפרן, נמליץ לו לעזוב"

נתק בין מאמן רמה"ש שנמצא בחופשת מחלה ליו"ר, מאיר יצחקי ("להתראיין לחדשות זה בסדר אבל להרים אליי טלפון לא?"). מקורבים למאמן: "הוא פגוע"

|
מאיר יצחקי ומומי זפרן. נתק בין השניים (משה חרמון)
מאיר יצחקי ומומי זפרן. נתק בין השניים (משה חרמון)

למרות ההצלחה הגדולה של הפועל ניר רמה"ש בשלושת המחזורים האחרונים נראה כי לא הכל הולך חלק במועדון ממורשה.

יושב ראש הפועל רמת השרון, מאיר יצחקי חשף ב"תוכנית הספורט של ישראל" בשיתוף ONE נתק בינו לבין מאמנו, מומי זפרן שנמצא בחופשת מחלה לאחר אירוע לב. השניים לא משוחחים ביניהם בימים האחרונים.

"אחרי שלושה הפסדים, כשכולם רצו את הראש של מומי, אמרתי שהוא נשאר פה. להתראיין לחדשות פעמיים-שלוש זה בסדר, אבל להרים אליי טלפון זה לא בסדר? גם אם הוא התקשר אליי פעם או פעמיים, שינסה עוד פעם. אני התקשרתי ושלחתי אליו הודעות", סיפר יצחקי.

היו"ר הוסיף: "גם ראש העיר התקשר ודיבר עם אשתו, והיא אמרה שהוא ידבר כשהוא ירגיש טוב יותר. אשתי במקום אשתו, היתה נוהגת באותה הצורה. אבל אם הוא לא מרגיש טוב, עזבו אותו. הוא יבוא על מוכן עם קבוצה במקום שלישי-רביעי. אני אדבר איתו, היום אתקשר אליו או שהוא יתקשר אליי"י. 

בסוף הראיון העולה גם  זפרן לשידור והוסברו לו דבריו של יצחקי. והמאמן מצידו לא הבין על מה ההמולה וטען כי הוא זמין לטלפונים ובכלל לא מסוכסך עם היו"ר. זפרן אמר: "אני מרגיש טוב יותר ומתחזק בכל יום שעובר. אני מקווה שב-7 בנובמבר יוכלו להגיד לי שאני גם אחזיק משרוקית. עברתי הרבה בדיקות ואני לוקח תרופות". בהמשך גם לאחר שירדו משידור השניים שוחחו ביניהם.

צפו ברמה"ש גוברת 0:1 על בית"ר

מקורביו של זפרן הוסיפו לאחר מכן: "מומי נפגע מאד מהדברים שאמר מאיר. הוא יושב בבית אחרי אירוע לב ולא צריך להתרגש מדיבורים כאלה. אנחנו ממש לא צריכים עכשיו שיקרה לו משהו בריאותי נוסף. אם לא יודעים להעריך את מה שהוא עשה עד עכשיו ברמה"ש נמליץ לו לעזוב את הקבוצה".

מאיר יצחקי: "הבאתי את רמת השרון לגבהים חדשים"

ראש עיריית רמת השרון, איציק רוכברגר, ביקש להגיב ואמר: "דיברתי עם שני הצדדים ואני איישר את ההדורים. מומי הוא מאמן הקבוצה, הוא היה כזה ויהיה בעתיד. בסך הכל הייתה כאן אי הבנה גדולה ביניהם. אנחנו מחכים לו שיחזור במהרה מהמחלה לתפקיד המאמן של רמה"ש".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */