יום ראשון, 04.01.2026 שעה 23:09
ליגת העל Winner 25-26
4116-4317הפועל ב"ש1
3919-4017בית"ר ירושלים2
3319-3617מכבי ת"א3
2820-3017הפועל ת"א4
2516-3116מכבי חיפה5
2327-2917הפועל פ"ת6
2324-2117בני סכנין7
2338-2917מכבי נתניה8
2134-2217עירוני טבריה9
1826-2216הפועל חיפה10
1834-2217מ.ס אשדוד11
1329-1917עירוני ק"ש12
1128-1517הפועל ירושלים13
744-1517מכבי בני ריינה14

אבוחצירא: לא חשבנו על 0:3, צריך להישאר צנועים

החלוץ לאחר הניצחון הגדול של ק"ש על חיפה: "לא צריך לצאת מפרופורציות, גביע הטוטו חשוב מאוד למועדון". בן שמעון: "לא נבנינו לאליפות". צפו בתקציר

|
אבוחצירא חוגג את הראשון עם חבריו (שי לוי)
אבוחצירא חוגג את הראשון עם חבריו (שי לוי)

בקרית שמונה טענו במהלך כל השבוע האחרון כי הם רוצים להמשיך 'לסתום פיות' לאחר הניצחון על מכבי תל אביב ועשו זאת בדרך הטובה ביותר כשהביסו את האלופה מכבי חיפה 0:3. שמעון אבוחצירא הדהים את קרית אליעזר בדקה ה-21, עשרים דקות מאוחר יותר היה זה שלומי אזולאי שכבש, בריאן גרזיץ' חתם את התוצאה בדקה ה-61, כשבתווך עוד הספיק להחמיץ ברק בדש פנדל.

זה נכון שלחיפה הורחקו שחקנים, אך עם כל הכבוד, הצפוניים של בן שמעון עלו ליתרון עוד קודם לכן והציגו משחק כדורגל מצוין. המאמן לא חשש להדיח מההרכב את הקשר אדריאן רוצ'ט לאחר שהאחרון לא עמד בציפיות בתקופה האחרונה, כאשר ראוי לציין כי זוהי הפעם הראשונה בעונה וחצי האחרונות בהם השחקן כשיר ולא נכלל ב-11. יחד עם זאת, בקרית שמונה שיבחו את השתלבותו של השחקן מאז שנכנס כמחליף.

מי שממשיך לככב בקרית שמונה הוא שמעון אבוחצירא, לאחר שבישל את שני השערים שכבשה הקבוצה מול מכבי תל אביב אמש סחט החלוץ פנדל וכבש את הראשון לטובת קרית שמונה.

השחקן לא הסתיר כי לא האמינו שכך יתפתח המשחק: "מכבי חיפה קבוצה טובה מאוד ולא חשבנו שנגיע וננצח 0:3", אמר אבוחצירא והוסיף: "עשינו ניצחון חשוב מאוד עד קבוצה מצוינת ואין לי ספק כי זה יתרום עוד לביטחון שלנו ויסייע לחיבור בייננו".

צפו בק"ש מדהימה 0:3 את חיפה

הקבוצה הצפונית כאמור השלימה שני ניצחונות על קבוצות הטוענות לכתר בשבוע אחר אבל עדיין עם הרגליים על הקרקע: "ברור שזה כיף לנצח אבל ככה זה מול כל קבוצה, אנחנו מרגישים מאוד טוב עם זה, עובדים קשה באימונים ושמחים שיש תוצאות", סיפר אבוחצירא.

מה על חניכיו של בן שמעון לעשות עכשיו? לחלוץ זה ברור: "עכשיו אנחנו צריכים לא לצאת מפרופורציות. חשוב להישאר עם הרגליים על הקרקע, להמשיך לעבוד קשה ולהגיע צנועים. בכדורגל אין יותר מידי זמן לשמוח צריך לחשוב על המשחק הבא".

אלישע לוי: אנחנו מתביישים

השבוע מצפה לקרית שמונה שבוע עמוס במיוחד. ביום רביעי תפגוש הקבוצה את אשדוד בגביע הטוטו ובשבת תתארח בבאר שבע כשהשחקנים ישארו בדרום הארץ מיום רביעי. לקראת השבוע הצפוי אמר אבוחצירא: "גביע הטוטו חשוב מאוד למועדון. נשתדל לשמח את המועדון זה מגיע לאנשים כאן וכמובן שלאיזי שרצקי שנעשה את זה ונשמור על התואר".

גם מאמן קרית שמונה, רן בן שמעון, לא יצא מגדרו למרות הניצחון הגדול: "אנחנו לא קבוצה שנבנתה כדי לזכות באליפות", הסביר המאמן והוסיף: "מגיע כל הכבוד לשחקנים על ההקרבה והלב שהם נותנים במשחק, הם הציגו הרבה מחויבות".

בן שמעון (שי לוי)
בן שמעון: "מגיע כל הכבוד לשחקנים על ההקרבה והלב" (שי לוי)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
נגןמאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
מאור בוזגלו חושף את ההרגל המגונה שלו
נגןעומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה ישר
עומר אדם מפסיד בטניס ומשלם על זה במקום
/* LAST / NEXT ROUNDs */