יום שישי, 30.01.2026 שעה 07:51
ליגת ווינר סל 25-26
291148-138015הפועל ת"א
271144-135115מכבי ת"א
261150-121815הפועל העמק
261329-142415בני הרצליה
251189-128415הפועל ירושלים
241248-122315הפועל חולון
211372-129415עירוני קריית אתא
211289-126815עירוני רמת גן
211337-129215הפועל ב"ש/דימונה
201280-121215מכבי ראשל"צ
201273-119615עירוני נס ציונה
181298-121015מכבי רעננה
181306-117415אליצור נתניה
161164-100115הפועל גליל עליון

גודס: נשמח אם לנגפורד יגיע, הוא שחקן נהדר

עוזר מאמן מכבי אישר ב'אולפן הספורט' את הפרסום הראשון ב-ONE והוסיף: "יש אילוצים כספיים. הולכים על ארבעה תארים העונה, יש חשש גדול מהעומס"

|
גיא גודס ב'אולפן הספורט':
גיא גודס ב'אולפן הספורט': "אי אפשר לדעת לאן נגיע"

לאחר הפרסום הראשון ב-ONE אודות המשא ומתן של האלופה הישראלית, מכבי תל אביב, עם הגארד האמריקני קית לנגפורד, כעת תנסה הנהלת הקבוצה לגייס תקציב עבור השחקן ששכרו מוערך בכמיליון עד מיליון וחצי יורו.

על מנת לגייס חלק מהתקציב לכך, הבהירו בהנהלה למאמן דייויד בלאט כי ייאלץ להיפרד מאחד השחקנים הגבוהים. נכון לרגע זה ביצעו הצהובים פנייה לשחקן והחלו במשא ומתן, אך ללא גיוס התקציב הנדרש לא יוכלו להביא את השחקן לישראל.

בלאט עצמו אמר להנהלה כי הוא זקוק למוביל כדור, בין אם יהיה זה ג'ורדן פארמר שעשוי לשוב ל-NBA עם סיום השביתה ובין אם יהיה זה לנגפורד. שוק הגארדים באירופה נמצא במצוקה גדולה מאוד ומכבי תל אביב מצטרפת למצוקה לאחר עזיבתו של ג'רמי פארגו.

עוזר מאמן מכבי תל אביב, גיא גודס, התארח ב'אולפן הספורט' בערוץ ONE, ערוץ 50 ואישר את המשא ומתן עם הגארד: "נשמח אם קית לנגפורד יגיע. הוא שחקן ברמה גבוהה ונשמח לקלוט אותו, אבל מן הסתם המחיר גבוה מאוד. אם וכאשר יגיעו לעמק השווה איתו אנחנו נרוויח שחקן ענק. הוא יכול לייצר נקודות ונוכל לקוות שזה יקרה והוא יגיע".

גיא גודס: נשמח אם קית לנגפורד יגיע

"נצטרך גארד. יש אילוצים כספיים ודיברנו על זה. אנחנו מנסים לראות איך אפשר להשאיר את כל הסגל ולצרף מישהו שהוא אקסטרה. זו עלות כספית שרוצים להימנע ממנה כי כבר חרגנו קצת. אנחנו חושבים שהעונה יש לנו דרך ארוכה. נוספה ליגה ארוכה ויש המון טיסות. חשוב שיהיה סגל גדול".

"דנו בתחילת העונה איך לעשות זאת ואנחנו חושבים שיש לנו סגל טוב מאוד עם המשכיות. כמובן שחסר לנו עוד שחקן משמעותי כי פארמר הוא סימן שאלה לפי מה שיקרה ב-NBA".

קית לנגפורד (GettyImages)
קית לנגפורד. "יש אצלנו אילוצים כספיים" (GettyImages)
 

על השילוב של פארמר ויוגב אוחיון בטורניר בצרפת אמר גודס: "ניסינו מספר הרכבים וההרכב עם אוחיון ופארמר עבד טוב. היתה יציבות וכימיה, אני חושב שהם משלימים אחד את השני וזה טוב".

"החיבור הראשוני הוא טוב. הזרים הגיעו ראשונים כי הישראלים היו באליפות אירופה. הקבוצה עבדה קשה. החיבור בין השחקנים התהדק. היינו שבוע ביחד בצרפת, שיחקנו בטורניר מצויין והיה בסך הכל טוב".

"בעונה שעברה לא ידענו שיהיה חיבור כזה וגם הפעם אי אפשר לדעת בוודאות לאן נגיע ואם תהיה כימיה אבל לכך אנחנו מקווים. יש לנו חבר'ה טובים והחדשים מתחברים לרוח של המועדון, לשחקנים ולמדינה ולאט לאט הכל יתחבר".

"קשה להגיד אם נשחזר את ההישגים מהעונה שעברה. כל עונה לכל קבוצה יש זהות משלה וטעם משלה וכשמתחילים משהו רוצים שהוא יתקדם וייגמר כמו שאתה רוצה. בעונה שעברה זה הצליח והגענו לשיאים".

"אין לנו ברירה, הולכים על כל ארבעת התארים. זו מכבי תל אביב וזו תמיד השאיפה שלנו. החשש שהעומס יפגע קיים. דיברנו על זה המון אבל היתרון שלנו השנה הוא הוא שדייויד והמאמן כושר שלנו, אבי קובלסקי, כבר עברו את זה וזה בונוס רציני".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלמה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
למה חשוב שיהיה לך שחקן קירח בקבוצה?
נגןמסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
מסי חושף שהוא מכור לסרטונים שלו בטיקטוק
נגןנטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נטע אלחמיסטר ורמי גרשון מדגמנים ביחד
נגןלמכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
למכירה: חולצת הכדורגל של מסי שהיה ילד
/* LAST / NEXT ROUNDs */