יום שלישי, 01.04.2025 שעה 01:38
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט

סלע הפסיד לפוספיסיל: אני סובל מחוסר ביטחון

דווקא אחרי שנחלץ מפיגור, התגבר על מומנטום שלילי והקפיץ את הקהל, הפסיד הישראלי במערכה חמישית רעה, ונכנע 3:2 ליריבו הקנדי אחרי קרוב ל-5 שעות

|
סלע מאוכזב. נלחם, אך הפסיד (יניב גונן)
סלע מאוכזב. נלחם, אך הפסיד (יניב גונן)

לא ככה ציפו בנבחרת ישראל לפתוח את מפגש הדייויס מול קנדה. דודי סלע, המחבט מספר 1 של הכחולים-לבנים, נכנע 7:6, 6:7, 6:1, 6:7 ו-6:3 לוואסק פוספיסיל, הבחירה השנייה של הקנדיים, המדורג 124 בעולם. בעקבות הניצחון עלתה קנדה ל-0:1 בפלייאוף על העלייה לבית העליון.

המשחק עצמו היה מותח והפכפך, ובו הצליח סלע לחזור מספר פעמים מבורות שכרה לעצמו. הסרב הבעייתי של דודי היה לו לרועץ, והדבר היה בולט במיוחד לאור ההגשות הנהדרות של יריבו בן ה-21.

פוספיסיל לקח את המערכה הראשונה בשובר שוויון. השנייה הלכה לכיוונו של סלע, גם היא בטיי ברייק, שלא היה האחרון במשחק. על המערכה השלישית נראה היה שסלע מוותר מתחילתה, ובה ניצח האיש באדום 1:6. למרות שנראה היה שהסיפור קרוב להסתיים, בייחוד לאחר שפוספיסיל עלה ל-2:4 במערכה הרביעית, סלע התאושש והשווה ל-2:2 עם שובר שוויון נוסף. גם במערכה האחרונה דודי הפתיע, אך הפעם לרעה, כשהפסיד למרות שנראה היה שהמומנטום נוטה לטובתו.2:3 בסיום לקנדי, ו-0:1 לנבחרתו על ישראל.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
"למזלי הצלחתי להחליש את הסרב שלו"

סלע: "אני סובל מחוסר ביטחון, אפילו נועם בר ניצח אותי"
דודי סלע המאוכזב אמר בתום המשחק: "אני חושב שמההתחלה לא שיחקתי טוב, הוא העלה את הרמה שלו, אני נלחצתי קצת ושיחקתי פחות טוב ממה שאני יכול. כבר חודש וחצי שאני לא משחק טניס טוב, גם אם אני מנצח משחק פה ושם. חבל, כי כבר הובלתי במערכה החמישית". התייחס לשאלה מדוע עלה לשוחח עם השופט, ואמר: "עליתי לשופט כי רציתי שהוא ישמע אותי".

קנדה חוגגת (יניב גונן)
קנדה חוגגת. הפתעה במשחק הראשון (יניב גונן)
 

על מצבו בשבועות האחרונים אמר סלע: "אני סובל מחוסר ביטחון. מאז ווימבלדון לא שיחקתי כל כך טוב. שיחקתי בתחרויות הגדולות, ונגד יריבים כאלה, כשאתה משחק לא טוב, הם קורעים אותך. אפילו נועם בר ניצח אותי בנקודות אתמול. לא הרגשתי טוב כמו בכל דייויס". על המשך המפגש מול קנדה אמר: "תמיד יש סיכוי. ביום ראשון אני חושב שאני אנסה ללכת פחות לקווים, אשחק טניס בסיסי יותר. אנסה להכניס את הסרב הראשון, ולנסות להשאיר אותו הרבה זמן על המגרש".

סלע (יניב גונן)
סלע. "מאז ווימבלדון לא שיחקתי טוב" (יניב גונן)
 

סלע התייחס מקצועית לפרמטרים שהפריעו לו, ואמר: "זה לא רק הסרב. אני מרגיש שאני לא במשחק מההתחלה ועד הסוף. החטאתי מלא פורהנד ובקהנד שאני לא מחטיא בדרך כלל. קשה לי להגיד איך היריב היה, כי אני לא שיחקתי את הטניס שלי. ברור שאני מרגיש שאכזבתי, אבל נתתי מעצמי מאה אחוז. ניסיתי לנצח בכל מיני דרכים את המשחק, גם אם הטניס יהיה לא יפה. כמובן שהייתי רוצה לנצח, אבל אי אפשר לשנות את זה".

ואסק פוספיסיל המאושר אמר לאחר המשחק: "זה הניצחון הכי גדול בקריירה שלי. כמובן ששאבתי הרבה ביטחון מאליפות ארצות הברית, ניצחתי משחק טוב שם וזה עזר לי כדי להגיע לכאן מוכן. שיחקנו משחק צמוד, בו יכולתי לנצח קודם, אבל הצלחתי לשמור על ריכוז ובסופו של דבר לנצח. זו הפעם הראשונה שאני משחק חמש מערכות. אני שמח שהצלחתי לשמור על טניס ברמה גבוהה. כרגע אני אמור לשחק את משחק הזוגות. כמובן שאני עייף אחרי חמש שעות, אבל אני אכין את עצמי למשחק ובכל מקרה זו החלטה של הקפטן. דודי הוא שחקן נהדר, לא חשבתי שאני פייבוריט למשחק, אבל האמנתי בעצמי וזה מה שעזר לי לנצח".

קנדה חוגגת (יניב גונן)
פוספיסיל. "הניצחון הגדול בקריירה שלי" (יניב גונן)
 

מערכה ראשונה: 6:7 לוואסק פוספיסיל
פוספיסיל הגיש ראשון לעיני 3,000 הצופים ברמה"ש, וסיפק סרבים מרשימים שהשיגו לו 0:1 מהיר. הקנדי השיג אפשרות שבירה במשחקון השני, אך סלע חבט לעומק והציל לעצמו את הגיים. דווקא כשעלה לרשת איבד דודי את היתרון, ויריבו ניצל זאת היטב כדי להשוות ולאחר מכן גם לשבור, הודות לשתי טעויות בלתי מחויבות של הישראלי, 0:2 לפוספיסיל. סלע קיבל הזדמנות לשבור בחזרה, אבל שני סרבים גדולים העבירו את היתרון לפוספיסיל, שעלה ל-0:3 אחרי 13 דקות. סלע לקח את המשחקון הבא על האפס והראה סימני התאוששות, 3:1.

דודי סלע. נראה לא טוב בפתיחה (יניב גונן)
דודי סלע. נראה לא טוב בפתיחה (יניב גונן)
 

פוספיסיל לא מעוניין להתמהמה. הוא מנצל כל סרב טוב שלו כדי להמשיך בוולי או בווינר עוצמתי, ורוצה לסיים מהר כל נקודה, למרות שדודי התעקש, הקנדי כבר ב-1:4. במשחקון השישי הראה דודי שיש לו מה לתת, וחבטות כף יד מוצלחות שלו לכיוון הבק הנד של יריבו הוכיחו את עצמן, 2:4 לקנדה. המשחקון התשיעי היה רגע מפתח במערכה: סלע קיבל 3 אפשרויות לשבור, ויריבו סייע במפתיע עם טעות כפולה בהגשה כדי לאפשר לדודי לצמק ל-4:3. הדרופ שוטס של סלע חיסלו את פוספיסיל במשחקון השמיני, והתוצאה כבר 4:4 אחרי 40 דקות. השניים שמרו על ההגשה עד ל-6:6. הולכים לשובר שוויון.

פוספיסיל (יניב גונן)
פוספיסיל. אותת בפתיחה שלא יהיה קל מולו (יניב גונן)
 

שובר שוויון: 4:7 לוואסק פוספיסיל
אייס (שלישי במשחק) של פוספיסיל העלה אותו ל-0:1. ווינר נפלא שלו אחרי עלייה לא מספיק טובה של סלע לרשת הקנתה לו 0:2. מהלך זהה הביא את הקנדי ל-0:3. דודי ניצל שגיאה בלתי מחויבת של יריבו וצימק ל-3:1, אבל שתי חבטות רעות רצופות שלו הביאו אותו לפיגור 5:1. סלע התאושש וצמצם עד ל-6:4, אבל שגיאה כפולה שלו בהגשה סיימה את המערכה, 0:1 לפוספיסיל.

צביקה פיק. ראה את סלע מפסיד במערכה הראשונה (יניב גונן)
צביקה פיק. ראה את סלע מפסיד במערכה הראשונה (יניב גונן)
 

מערכה שנייה: 6:7 לדודי סלע
סלע פתח היטב את המערכה ושמר על ההגשה בדרך ל-0:1. במשחקון ההגשה של פוספיסיל השיג דודי 3 אפשרויות שבירה, את האחרונה גם ניצל בדרך לשבירה ול-0:2. בהתאם לרוח משחקי הדייויס סלע המשיך להקשות על עצמו, אבל הציל שתי אפשרויות שבירה של הקנדי ועלה ל-0:3 עם ווינר אדיר בחבטת גב היד שלאחריו אייס יפה. הקנדי שמר על הההגשה במשחקון הבא והוריד ל-3:1.

פוספיסיל. נראה הרבה פחות טוב בפתיחת המערכה השנייה (יניב גונן)
פוספיסיל. נראה הרבה פחות טוב בפתיחת המערכה השנייה (יניב גונן)
 

פוספיסיל קיבל 3 אפשרויות שבירה במשחקון החמישי, בו הגיש סלע. את הראשונה שלח לרשת, אבל שגיאה כפולה (נוספת) של סלע סידרה לקנדי פיגור מינימלי של 3:2 לפני ההגשה שלו, בה הצליח לנצח בקושי והשווה ל-3:3. נקודה נהדרת של סלע אחרי שצפה הנחתה של יריבו סידרה לו 3:4. 

המשחקונים הפכו ארוכים יותר ויותר, כשסלע ויריבו לא ויתרו על אף נקודה במטרה לזכות ביתרון משמעותי. הפסד של סלע במערכה השנייה יכול היה להיות נזק בלתי הפיך עבורו, בעוד ניצחון יעביר אליו את המומנטום.  

ככה נראית הרשת אחרי הגשה של פוספיסיל (יניב גונן)
ככה נראית הרשת אחרי הגשה של פוספיסיל (יניב גונן)
 

הישראלי עלה ל-4:5 אחרי הגיים הארוך ביותר במשחק (עד לאותו רגע). במשחקון העשירי, בו הגיש פוספיסיל, זכה סלע לנקודת שבירה אחרי עוד בק הנד נפלא. הנקודה הבאה גרמה למהומה, כאשר חבטה של פוספיסיל ספק פגעה בקו ואחד מהאוהדים צעק והטעה את דודי. הנקודה המשיכה, סלע יצא כשידו על התחתונה, ובתגובה הטיח את המחבט בקרקע ועלה לכיסאו של השופט כדי להתווכח עמו. ההצגה הוציאה את סלע מריכוז, והוא הפסיד ונתן ליריבו להשוות ל-5:5. את הגיים הבא סלע דווקא לקח, 5:6 לישראלי. פוספיסיל לא בייש את הפירמה, ולקח את המשחק לשובר שוויון נוסף, 6:6.

סלע עצבני (יניב גונן)
סלע עצבני. פספס נקודת מערכה בגלל קריאה מהקהל (יניב גונן)
 

שובר שוויון: 6:8 לדודי סלע
סלע פתח הפעם טוב וניצל חבטה עמוקה מדי של יריבו כדי לעלות ל-0:1. שתי ההגשות הבאות של פוספיסיל העלו את הקנדי ל-1:2. מגמת השמירה על ההגשה נמשכה, כשסלע נהנה הפעם מפספוס מביך של הנחתה מצד יריבו ועולה ל-2:3. גם הקנדי שמר, והפך שוב את התוצאה, 3:4 אדום. הפעם השיג פוספיסיל מיני ברייק ועלה ל-4:5, ובעזרת סרב עוצמתי, גם ל-4:6 ולשתי נקודות מערכה. סלע הצליח לשבור בחזרה וצימק ל-6:5, והגשה שלו החזירה אותו בגדול למשחק ול-6:6. הישראלי סוף סוף התעורר, והחזרה רעה של יריבו העלתה את דודי ל-6:7. ווינר גדול שלו סגר את המערכה כמו שצריך, 1:1.

הספסל הישראלי מרוצה אחרי מערכה מוצלחת של דודי (יניב גונן)
הספסל הישראלי מרוצה אחרי מערכה מוצלחת של דודי (יניב גונן)
 

מערכה שלישית: 1:6 לוואסק פוספיסיל
הפעם היה תורו של הקנדי לפתוח חזק, עם שבירה במשחקון השני שהעלתה אותו ל-0:3 בתוספת שני משחקוני הגשה שכללו בעיקר הגשות נפלאות. ארבעת המשחקונים הראשונים של המערכה השלישית היו מהירים בצורה בלתי רגילה (ביחס למה שהורגלנו מהמשחק עד כה), והקנדי עלה ל-0:4 עם שבירה נוספת אחרי שגיאה כפולה של סלע. לא הספקנו לנשום, ופוספיסיל עלה ל-0:5 עם עוד אייס שגרם לסלע לסובב את הראש ולרדת באכזבה לספסל. גיים טוב שלו צימק ל-5:1, אבל לשבור הוא לא הצליח. 1:6 לקנדי בסיום המערכה ה-3.

הקנדים מרוצים אחרי עוד מערכה טובה של פוספיסיל (יניב גונן)
הקנדים מאושרים אחרי ה-1:2 של פוספיסיל (יניב גונן)
 

מערכה רביעית: 6:7 לדודי סלע
פוספיסיל החל עם שבירה, ועלה ל-0:1. זה נראה רע מאוד עבור סלע. טוקבקיסט מספר 19 תלה את כשלונו של דודי בהגשותיו (ושל הטניסאים הישראלים בכלל), ואין ברירה אלא להסכים. הסרבים של המחבט מס' 1 באמת נראו רע מאוד. עם זאת, במשחקון הבא הצליח סלע לשבור בחזרה, והשווה ל-1:1. לפחות בחבטות ההחזרה הולך לנו. גם במשחקון ההגשה הבא שלו נשבר סלע, ונקלע לפיגור של 2:1. השניים שמרו לראשונה במערכה על ההגשה, והתוצאה 2:3 לקנדי.

גם הגיים הבא היה שייך לאדומים, ופוספיסיל עלה ל-2:4. סלע הגיש למשחקון השביעי, והסתבך שוב. אחרי שהציל נקודת שבירה של הקנדי עלה דודי ליתרון, וניצח, שומר את עצמו במשחק עם 4:3. עוד רגע מכריע במפגש הגיע במשחקון השמיני, וסלע הפתיע עם שבירה ו-4:4. זה עדיין לא גמור. סלע השלים 4:5 עם משחקון קל להפתיע, והקהל בטירוף. החזרה גדולה של הישראלי השיגה לו שוויון עם תקווה לשבירה, אבל פוספיסיל, עם ווינרים מפחידים, השווה ל-5:5.

סלע עצבני (יניב גונן)
סלע. חזר למשחק מהקבר (יניב גונן)
 

פוספיסיל קיבל נקודת שבירה אחרי הנחתה מוצלחת, וסלע ניצב בפני רגע מכריע, אך עמד במתח והשווה, ולאחר מכן עלה ליתרון עם סרב+וולי נהדר וסיים את המשחקון ללא תקלות, 5:6. אחרי תריסר משחקונים כבר עמד לוח התוצאות על 6:6, בעקבות עוד משחקון שנתן לקנדי הזדמנות להפגין את הסרב האימתני שלו. שוב שובר שוויון.

שובר שוויון: 2:7 לדודי סלע
סלע עלה ל-0:1 בעזרת הגשה טובה, המשיך ל-0:2 בעקבות טעות לא מחויבת של יריבו, והטריף את הקהל עם החזרה מדהימה ו-0:3. אחרי שני מיני ברייקים, ההגשה של דודי כבר הייתה משחק ילדים, 0:5, והמערכה החמישית קרובה מתמיד. הקפצה של סלע סידרה לו 0:6, ואחרי שפוספיסיל הוריד ל-6:2, סלע סגר עניין, 2:7.

אוהדים רוקדים (יניב גונן)
אוהדים רוקדים אחרי ההתעוררות של סלע (יניב גונן)
 

מערכה חמישית: 3:6 לוואסק פוספיסיל
אנחנו פה כבר לא מעט זמן, 4 שעות ושבע דקות לפי הספירה הרשמית. מי שהגיש ראשון במערכה האחרונה היה פוספיסיל, שאיפשר לדודי להגיע למצב של אפשרות שבירה בזכות החזרה יפה במורד הקו. סלע לא היה צריך יותר מזה, וניצל פגיעה של הכדור ברשת כדי לשבור, 0:1. במשחקון בו היה זה סלע שהגיש, השיג הישראלי את החבטה המוצלחת ביותר שלו כשהגיע לדרופ שוט של יריבו, ושלח מכה מחוכמת שהקימה את הקהל ממושבו. באותם רגעים ראינו גם סדקים ראשונים אצל הקנדי, שכעס על עצמו אחרי עוד מכה רעה שהלכה החוצה, 0:2 לסלע.

המשחקון השלישי נפתח כפי שהסתיים השני: עם יכולת מלהיבה של סלע. ההפתעה הפעם הייתה חבטה מזווית אפס בניגוד לכיוון התנועה של פוספיסיל, שהתרסק על המשטח לקול צהלות הקהל. למרות זאת, האיש באדום התגבר על המכשול, והוריד ל-2:1. סלע לא אוהב לעשות דברים בקלות, ונשבר במשחקון הבא, 2:2. פוספיסיל המשיך באותו הקו, שמר, ועלה ל-2:3. סלע נפל לבור עמוק, ונשבר שוב במשחקון ההגשה שלו, כבר 2:4 לאורח מקנדה. זה נראה קרוב לסיום כשסלע הדרדר לפיגור 5:2 אחרי משחקון שפוספיסיל לקח בקלות.

ראוניץ´ (יניב גונן)
ראוניץ´. לא דמיין שייקח לו כל כך הרבה זמן לעלות למגרש (יניב גונן)
 

סלע לא נכנע וצימק ל-5:3. פוספיסיל הגיש למשחק וזכה לשתי נקודות משחק, אחת מהן גם ניצל, 3:6 במערכה האחרונה לקנדי, למרות הקהל שהריע לישראלי על המאמץ.

לכתבה זו התפרסמו 51 תגובותלקריאת כל התגובות הוספת תגובה
ישנן 51 תגובות ב-37 דיונים
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
37
עצוב16/09/2011 19:50
השב   •  10
36
בארסה16/09/2011 19:50
השב   •  11
35
קריסה טוטאלית16/09/2011 19:40

השב   •  11
34
סלע תפרוש יא בליין!!16/09/2011 19:38
לגדל שחקנים רק מ1.85 ומעלה
סלע תעשה טובה תפרוש לאיזה בר טוב.רק דיבורים דיבורים דיבורים
אתה חובבן אמיתי
השב   •  15
33
אוהד מכבי ת"א16/09/2011 19:35
היצרן : קנדה.
זמן השפעה : 5 שעות
הערות : לא משפיע בחום של 30 מעלות,
מאמץ יתר אסור בהחלט
השב   •  10
32
ילד אש16/09/2011 19:30
השב   •  00
31
כרגיל.המנטליות.16/09/2011 19:22
ואז הקנדי עשה נקודה יפה. דודי מחא לו כף על הרקטה. ואז ידעתי. זהו,הוא מרגיש יותר מדיי בטוח בעצמו וזה בדיוק המצב בו הקנדי היה יכול להעזר במחווה כזאת וידעתי שכאן יש מוקש שהוא יכול ליפול אליו.
 ולצערי לא התבדתי. מאותו רגע דודי איבד את המשחקון הזה בסוף , הקנדי נכנס למומנטום  וסלע  פתאום עבר מתא הנהג למושב האחורי.

לפעמים גם המשחקים יש חשיבות לכל צסטה וכל תנועה וכל רמז של שפת גוף.
 דודי היה באמצע המערכה והיה צריך להיות מפוקס רק להשאר בשליטה . המחיאה הזאת ,עד כמה שנראית שולית היתה לה משמעות. בספורט זה ככה.
אם אתה 2 דרגות מעל היריב שלך אתה יכול להרשות לעצמך מחווה כזאת בשלב כ"כ קריטי. אבל במשחק הזה סלי היה צריך להיות מרוכז רק במשחק ואיך הוא לוקח אותו . המחווה הזאת היתה לא במקום במאבק הזה.(עד כמה שזה נחמד לראות מחווה שכזאת. אבל סלע לא יכל להרשות לעצמו אותה ולדעתי יש לה גם חלק בהפסד..)
השב   •  21
30
שונא ומתעב אדומים.16/09/2011 19:14
שמעתי בדיחה זה,נפלתי מרצפה לכסא!! הי!1 הו!1
השב   •  62
29
נאור16/09/2011 19:11
משחק טוב של הקנדי הזה דודי הפסיד ובצדק
השב   •  11
28
איש אחד16/09/2011 18:47
השב   •  20
27
בונ16/09/2011 18:18
השב   •  42
26
פם16/09/2011 18:15
השב   •  21
25
אוהד16/09/2011 18:04
אני לא מבין מה הוא עושה כל פעם בהגשה הראשונה? אחוז ההגשה הראשונה שלו שואף לאפס .. הוא ממש חלש בקטע הזה
השב   •  31
24
אולטראס ואדוז16/09/2011 17:56
הכתבה על המשחק של נבחרת ישראל ובכלל בטניס וכל התוגות הם על כדורגל
השב   •  11
23
יוסי16/09/2011 17:53
אני אוהב מאוד מדע בדיוני , אולי תנחה אותי באיזה ספר קראת שסנטה קולומה נצחה את ואדוז !
ואדוז דרך אגב עברה השנה את ויוודינה הסרבית שזו לא קבוצה פראיירית !
חוץ מזה למה התעלמת מהקבוצה הטורקית מהליגה השניה שעברה ! את מכבי , לא ניצחה באיזה משחק חסר חשיבות , אלא עברה את מכבי !
( השם והכתובת שמורה במערכת )
השב   •  41
22
אלירן16/09/2011 17:45
השב   •  43
ערבי16/09/2011 18:01
בסוף שתי הקבוצות הפסידו וכמה כיף שמכבי הובסה רק בגלל שזאת קבוצה טורקית
השב   •  82
yakov16/09/2011 18:02
.
השב   •  10
פם16/09/2011 18:11
הובסדתם מול קבוצה דרג שלישי
השב   •  64
21
מישהו16/09/2011 17:44
אפילו תיקו הם לא עשו נגד אף אחד. מאיפה השטות שהם ניצחו את ואדוז?
השב   •  10
20
אלירן16/09/2011 17:20
לראיה , שנה שעברה סנטה קולומה הביסה את ואדוז באירופה ובנוסף הפסדתם גם לאקראנס ועכשיו לראפיד בוקרשט בבית , במקומך לא הייתי פותח את הפה על מכבי ,אתם הרבה יותר גרועים מאיתנו
השב   •  25
אורן16/09/2011 17:30
השב   •  20
יושב שער 516/09/2011 18:47
אף קבוצה מאנדורה מעולם לא עברה סיבוב במפעל אירופי, ואדוז הגיעה לגמר הגביע השוויצרי ונצחו קבוצות מהליגה הראשונה אנחנו נצחנו קבוצה מספרד, אתם לא, אנחנו נצחנו קבוצה מגרמניה, אתם לא, נצחנו קבוצה מאיטליה, אתם לא, נצחנו קבוצה מאנגליה ואתם לא! ממרץ 2008 לא נצחתם דרבי תשבו אתם בשקט!
השב   •  20
19
חמיד אל חוסייני16/09/2011 17:14
היתה הסרב. הסרב הוא המרכיב החשוב ביותר בטניס. שום כישרון לא מחפה על סרב חלש. הכישרון של דודי שווה לחמישיה הראשונה. יש לו הכל מלבד סרב. כל טנסאי נורמלי מיד משתלט על המשחק לאחר הסרב של דודי והוא צריך לעמול כפליים כדי לצאת מזה. האחרון שהתברג בצמרת העולמית ללא סרב של ממש היה מייקל צ''אנג, בערך בגובה של דודי ועם אותו כשרון. זהו. אני לא מבין איך זה שאף טניסאי פה לא מצליח לייצר סרב רציני. זה כבר עניין של אימון.
השב   •  60
פם16/09/2011 19:31
דודי גם די נמוך, ולשחקן כזה קשה ליצר סרב איכותי וחזק.
השב   •  20
18
אלי16/09/2011 17:07
יש לינק ?
השב   •  00
17
ירוק בדם16/09/2011 17:07
השב   •  70
16
בן לשני אבות16/09/2011 16:45
יכול להיות בגלל שאני בן לשני אבות, אוהדי ביתר ומכבי תמיד הרביצו לי ובקריית אילעזר היס"ם חילץ אותי אואואואואו אנחנו מלשינים אואואואואו אנחנו מפקירים!
השב   •  74
15
אוהד ביתר !16/09/2011 16:12
היה כבר המשחק של אנדיי ויוני ? אם לא אז מתי הוא ?
השב   •  42
יוסי16/09/2011 19:24
השב   •  10
14
צהוב אורגינל16/09/2011 16:00
מערכים את קנדה באיצטדיון קנדה? מי שעשה את זה בטח אוהד ביתר
השב   •  32
13
עידן האורגינל16/09/2011 15:55

השב   •  70
12
יהודי16/09/2011 15:50
אינטר=יהודים
השב   •  76
אוהד אמיתי16/09/2011 19:02
השב   •  12
אוהד אמיתי16/09/2011 19:03
השב   •  51
11
משתנת אוסישקין בע"מ16/09/2011 15:49
מכבי - כחול
הגועל - אדום
השב   •  2616
מתן16/09/2011 19:13
השב   •  21
10
יוסי16/09/2011 15:48
כמו כן עדיין לא הפסדנו לקבוצה מהליגה השניה בטורקיה !
למרות שאיך שאנחנו משחקים היום שנפסיד כך הוא לא רחוק !
השב   •  45
9
ראשון16/09/2011 15:33
השב   •  72
אוהד אמיתי16/09/2011 15:54

השב   •  23
8
יעקוב בוזגלו16/09/2011 15:13
השב   •  211
7
מכביטאשיש !!5 חמסה חמסה השפלה !!16/09/2011 15:06
השב   •  114
אוהד אמיתי16/09/2011 15:33
שבת שלום לכול עם ישראל!
השב   •  72
6
יוסף כהן ביתרי 30 שנה!16/09/2011 15:04
בעזרת השד בית"ר תשחק בליגה הירדנית בקרוב.
השב   •  3316
אוהד ביתר !16/09/2011 16:14
השב   •  73
5
מי כמוך באלים יי16/09/2011 14:45
הם הפסידו לאקטובה אקרנאס ואדוז ועכשיו לראפיד בוקרשט בבלומפילד לפחות אנחנו שחקנו טוב אבל הם שחקו על הפנים
השב   •  89
שוקון16/09/2011 16:59
אתה צודק לגמרה שבת שלום
השב   •  13
4
האנדרטייקר16/09/2011 14:37
נשמע כמו שם של אקמול
השב   •  151
3
אייל16/09/2011 14:34
לנבחרות הכדורסל והטניס שלנו יש משהו שאין לשום ענף כדור אחר וזה הקהל המדהים שיוצר אווירה חמה ודוחפת קדימה את השחקנים בעידוד בלתי פוסק ולכן הן היחידות שמצליחות בזירות הבינלאומיות ומביאות המון כבוד למדינה.

זה משהו שחסר לנבחרת הכדורגל.אמנם באים בערך 10-30 אלף צופים אבל אין הרגשה של ביתיות כי אין בארץ קהל אמיתי שמבין ואוהב כדורגל אלא סתם טרמפיסטים שבאים רק לראות ולהיראות ולכן נבחרת הכדורגל לא מצליחה גם בבית חלש כי אנחנו לא מדינה של כדורגל אלא תקשורת שרק מנסה בכאילו להפוך את הכדורגל לענף פופולרי בארץ על ידי פיטפוטים וכל המסביב.
השב   •  92
2
יהודי16/09/2011 14:34

השב   •  393
1
מכביטאשיש !!5 חמסה חמסה16/09/2011 14:21
ב"ה עד סןף העונה נהיה בליגה הירדנית, שבת שלום לכולם!
השב   •  1230
אסור לפספס
נגןמה שהשופט הזה עשה? אף אחד לא האמין!
מה שהשופט הזה עשה? אף אחד לא האמין!
נגןצרות של עשירים: שאקיל שכח שקנה אוטו חדש
צרות של עשירים: שאקיל שכח שקנה רכב חדש
נגןמי הפך את ליאור רפאלוב למנקה בריכות?
מי הפך את ליאור רפאלוב למנקה בריכות?
נגןאם הקריירה שלו רונאלדו הייתה סדרה יפנית
אם הקריירה של רונאלדו הייתה סדרה יפנית
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */