יום חמישי, 18.12.2025 שעה 15:21
הליגה האירופית 25-26
153-136ליון1
155-136מיטיולן2
154-106אסטון וילה3
144-116בטיס4
143-96פרייבורג5
146-116פרנצווארוש6
135-106בראגה7
135-96פורטו8
125-126שטוטגרט9
125-106רומא10
116-116נוטינגהאם פורסט11
115-96פנרבחצ'ה12
115-96בולוניה13
102-66ויקטוריה פלזן14
107-96פנאתינייקוס15
106-76גנק16
105-56הכוכב האדום17
910-136פאוק סלוניקי18
99-126סלטה ויגו19
97-106ליל20
912-86יאנג בויז21
87-66בראן22
714-116לודוגורץ23
711-76סלטיק24
713-86דינמו זאגרב25
69-86פ.צ. באזל26
611-76סטיאווה בוקרשט27
611-56גו אהד איגלס28
48-46שטורם גראץ29
313-76פיינורד30
311-56רד בול זלצבורג31
19-36אוטרכט32
111-36גלאזגו ריינג'רס33
112-36מאלמו34
118-26מכבי ת"א35
013-46ניס36

קשטן: היה כדורגל מכוער, איגייבור: חוסר מזל

מאמן הפועל התייחס לאחר ה-1:0 מול ראפיד למחאת הקהל: "זכותו לקלל. תרבות הדור הצעיר נמוכה". הקשר: "יש לנו מקום בבתים". לוצ'סקו: "הגיע לנו פנדל"

|
דרור קשטן מאוכזב. הפנים אומרות הכל (שי לוי)
דרור קשטן מאוכזב. הפנים אומרות הכל (שי לוי)

הפועל תל אביב הגיעה עם ציפיות גדולות לקמפיין האירופי, אך הפסידה הערב (חמישי) 1:0 לראפיד בוקרשט באצטדיון בלומפילד במחזור הראשון של שלב הבתים בליגה האירופית.

אובידיו הראה נגח את השער היחיד לזכות הרומנים שהשיגו שלוש נקודות ונתנו לאדומים הרבה חומר למחשבה לקראת המשך העונה. אביחי ידין הורחק בתוספת הזמן ויחמיץ את משחק החוץ מול לגיה ורשה בפולין.

דרור קשטן התראיין לאחר המשחק ואמר: "בהחלט אני מאוכזב כי אני חושב הרומנים, להוציא את השער, הגיעו לאף הזדמנות. היה כדורגל מכוער מאוד, הגענו לארבעה מצבים של אחד על אחד מול השוער שלהם שתפס יום בלתי רגיל. סה"כ שלטנו במשחק כמעט לכל אורכו, זה שלא הבקענו זה לזכות השוער שלהם ולא הכדורגל".

קשטן: הקהל משלם וזכותו לקלל

לגבי נקודות האור שראה במשחק, אמר המאמן: "ראינו שיפור בהנעת כדור ובתנועת השחקנים, במצב אחר היינו מבקיעים וכל הסיפור היה שונה לחלוטין, המנגינה יכולה להשתנות. הם עמדו רוב המשחק עם תשעה שחקנים מאחורי קו הכדור, זה חלק מהמשחק, אבל די מכוער. ראפיד באה לכאן בשביל להוציא תיקו והיא השיגה יותר מזה".

אבוטבול: אנחנו בתהליך של בנייה

קשטן התייחס לקריאות העידוד לאלי גוטמן ולקללות נגדו: “גוטמן הוא שם מכובד בכדורגל הישראלי ואם הקהל אוהב אותו אני מכבד את זה. הקהל משלם על כרטיס וזכותו לקלל ולצערי יש מגמה לא טובה כשאין הצלחה. חבל שהתרבות של הדור הצעיר היא נמוכה ובשורה התחתונה אני חושב שבמשחק אחד עונה לא נהרסת". 

דרור קשטן (שי לוי)
דרור קשטן: "חבל שהתרבות של הדור הצעיר נמוכה" (שי לוי)
 

הקשר נוסא איגייבור הוסיף: “היה לנו חוסר מזל. החמצנו הרבה אבל למרות זאת אני חושב ששיחקנו טוב, פשוט לא ניצלנו את המצבים שהגענו אליהם ונענשנו. אין לי ספק שיש לנו מקום בשבלב הבתים הזה. ננסה לשפר את המשחק שלנו ופשוט נצטרך להבא לנצל יותר את המצבים אליהם נגיע. באופן אישי הרגשתי טוב בעמדה בה שיחקתי, זו החלטה של המאמן באיזה צד אני אשחק, אני קשר וזה לא משנה לי באיזה צד אני מתופקד". 

עומר דמארי וסלים טועמה מאוכזבים (שי לוי)
עומר דמארי וסלים טועמה מאוכזבים (שי לוי)
 

קשר הקבוצה, שי אבוטבול, אמר על ההפסד: “אני מרגיש מאוכזב, הגענו לפחות לארבעה מצבי הבקעה טובים ויכלנו להבקיע. בסופו של דבר קיבלנו גול, אין מה לעשות, אנחנו צריכים להסתכל קדימה ליום ראשון. הליגה זה הלחם שלנו. במהלך העונה יש גם משחקים לא טובים אבל זה כבר היסטוריה אנחנו צריכים לחשוב קדימה ולחשוב איך להשתפר ולחזור לתקופה טובה יותר. אני לא חושב שההפסד הזה פוגע בסיכויים שלנו להעפיל לשלהב הבא, זה רק המשחק הראשון ולאט לאט אני מאמין שיהיה בסדר".

ביוואן פרנסמן דיבר אף הוא: “זה הכדורגל, לא ניצלנו את המצבים שלנו מספיק טוב. החצמנו ארבעה-חמישה מצבי הבקעה טובים והם ממצב אחד עשו גול. היינו חסרי זהירות בהגנה ברגע הזה ולכן ספגנו ושילמנו על הטעות הזו". על הסבתו לעמדת המגן השמאלי אמר פרנסמן: “אני עושה את המיטב שלי בעמדה הזו, אני ממלא את המקום של שיש ודדי בן דיין הפצועים. אני חייב להיות כאן בשביל הקבוצה ולעשות את המיטב שלי”.

אביחי ידין מאוכזב (שי לוי)
אביחי ידין יורד לחדרי ההלבשה לאחר שהורחק (שי לוי)
 

עוד אמר הדרום אפריקני: "זה המשחק הראשון מבין שישה, כרגע אנחנו בתחתית אבל נצטרך להתחבר ולעשות תוצאה טובה יותר במשחק הבא. נצטרך לנתח את ההפסד הזה, ללמוד מטעויות ולהשאיר את המשחק הזה מאחורינו. הסגל של השנה שונה מהסגל של שנה שעברה. יש שינויים ברורים בקבוצה שלנו לעומת השנה שעברה, אבל אני חושב שאנחנו מספיק טובים בשביל להעפיל לשלב הבא. אנחנו בטוחים ביכלת שלנו כקבוצה וכשחקנים יחידים כדי להעפיל מהבית הזה".

המאמן המרוצה של בוקרשט, רזבאן לוצ'סקו, התייחס לתוצאה הנהדרת: “התחלנו טוב את המשחק ושלטנו במרכז השדה. אני חושב שגם הגיע לנו פנדל ברבע השעה הראשונה אבל טעויות שיפוט קורות. באזור הדקה ה-30 הפועל השלתטה על המשחק והחלה לתקוף עם המון קרנות ומצבים נייחים, זה נתן להם ביטחון ומאוד חששתי שאנחנו נספוג שער. היה לנו מזל שהגיעה המחצית כי לאחר מכן יצבנו את השורות, נתנו להפועל לתקוף ואני שמח שהצלחנו לכבוש שער מהתתקפה יפה. התוצאה הזו יוצאת מן הכלל עבורנו אם ניקח בחשבון שבעונה שעברה קבוצות מליגת האלופות איבדו באצטדיון הזה נקודות". 

רזבן לוצ´סקו (שי לוי)
רזבאן לוצ´סקו: "הגיע לנו גם פנדל" (שי לוי)
 

אובידה הראה, כובש השער לזכות ראפיד, אמר “הרגשתי טוב אחרי השער שלי, כבשתי גול שאנחנו עובדים עליו באימונים ואני מאוד שמח שניצחנו כאן. עשינו צעד גדול בכל מה שקשור לעלייה בשבלב הבא, שהשגנו ניצחון חוץ ועכשיו אני מקווה שיתר הקבוצות יאבדו כאן נקודות וככה סיכויינו יגדלו עוד".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */