יום חמישי, 18.12.2025 שעה 03:35
ליגה לאומית 25-26
3218-3515מכבי פ"ת1
3213-2715מכבי הרצליה2
2515-1815הפועל כפ"ס3
2416-2215הפועל ראשל"צ4
2422-2515הפועל כפר שלם5
2321-2515מ.ס כפר קאסם6
2120-2215הפועל ר"ג7
2018-1915הפועל עכו8
2024-2315עירוני מודיעין9
1921-2115מ.ס קריית ים10
1822-1515הפועל רעננה11
1533-2615מכבי יפו12
1421-1915הפועל חדרה13
1425-1415בני יהודה14
1328-1415הפועל עפולה15
1023-1515הפועל נוף הגליל16

אלי מחפוד: הקבוצה נראית כפי שהמאמן בנה אותה

מאמן הפועל אשקלון מוכן למשחק הצמרת מול אחי נצרת ב-16:30: "רוצים לצבור נקודות להמשך". בת ים תצא לכפ"ס, הפועל ומכבי ייפגשו בדרבי של הרצליה

|
מחפוד. אשקלון תמשיך את הפתיחה הטובה? (יניב גונן)
מחפוד. אשקלון תמשיך את הפתיחה הטובה? (יניב גונן)

המחזור הרביעי בליגה הלאומית ייערך היום (שישי) ב-16:30 למעט המשחק בין בני לוד להכח עמידר/ר"ג (שבת) ובמרכזו יעמוד מפגש הצמרת בו תארח המוליכה מכבי אחי נצרת את הפועל אשקלון בעילוט.

שתי הקבוצות טרם הפסידו העונה ומגיעות למשחק לאחר תוצאות תיקו במחזור החולף. נצרת מול קבוצת הצמרת, הכח עמידר ר"ג (1:1) ואשקלון באופן מפתיע בבית מול הפועל ירושלים (0:0). אחי נצרת אשר דשדשה בעונה האחרונה בפלייאוף האמצעי מקווה להשיג ניצחון אשר יפריד אותה מעט מדבוקת הצמרת שמונה בנוסף לשתיים גם את הכח עמידר/ר"ג ועירוני בת-ים.

אלי מחפוד, מאמן הפועל אשקלון, אמר ל-ONE: "כל משחק בפתיחת העונה חשוב, קודם כל בשביל צבירת נקודות וביטחון לקבוצה. אנחנו יוצאים למשחק נגד יריבה למאבקי העליה. בשלב כזה קשה לדבר על יתרונות וחסרונות אך כל מאמן מקבל את הדרך של קבוצתו במשך העונה על פי איך שהוא בנה אותה בקיץ. למרות שהתחלנו חודש אחרי כולם אנחנו צוברים נקודות בשביל הביטחון להמשך הדרך".

בת-ים, קבוצת תחתית בעונה שעברה, תנסה להמשיך את פתיחת העונה המצויינת שלה בחוץ מול הפועל כפ"ס בלויטה. הירוקים שנראה כי לא הצליחו להתאושש מהקיץ הסוער שעברו פתחו את העונה עם שלוש תוצאות תיקו. הפסד או תוצאת תיקו נוספת תרחיק אותם מהצמרת. הבעיה המרכזית העומדת בפני הירוקים בתקופה הקרובה היא בעיית הפציעות: אדם מרעי עם שבר בארובת העין ייעדר כארבעה חודשים ואילו איתי עוזרי כשלושה חודשים בעקבות שבר בקרסול.

אחי נצרת (מור שאולי)
שחקני אחי נצרת. ימשיכו לחגוג גם אחרי אשקלון? (מור שאולי)
 

משחק מסקרן נוסף הוא הדרבי ההרצלייני. מכבי הרצליה שהשיגה את ניצחון הבכורה שלה במחזור החולף, 1:2 ביתי מול בני לוד, תארח את קבוצתו של תומר קשטן, הפועל, שטרם טעמה את טעם הניצחון או את טעם שער זכות העונה והיא מקדימה את לוד, שנמצאת מתחת לקו האדום, בשני שערים בלבד.

בוינטר, תנסה הפועל רעננה להתאושש מההתפטרות הסוערת של מאמנה אייל לחמן במשחק קשה מול הפועל ר"ג בוינטר. עבור הקבוצה מהשרון אליה הצטרף במקומו של לחמן איציק עובדיה מדובר במשחק קריטי משום שניצחון ישאיר אותה קרוב למוליכות.

מאמנה החדש של הפועל רעננה, איציק עובדיה, התייחס למשחק ואמר ל-ONE: “לתפיסתי והבנתי המשחק במחזור הרביעי עדיין שייך להתחלה וההשפעה היא לא כלכך קריטית. בדרך כלל שינויים כאלו ואחרים שקשורים לכדורגל קשורים לרגשות כאלו ואחרים. חלק מהמקצוע זה לדעת להצליח. אני לא מציב יעדים עדיין עד שאכיר לעומק את הקבוצה ואתווה את הדרך".

איציק עובדיה (מור שאולי)
איציק עובדיה. נכנס לנעליים של לחמן ברעננה (מור שאולי)
 

במשחק תחתית תנסה סקציה נס ציונה בביתה לברוח מהתחתית ולמנוע מסוגרת הטבלה, הפועל נצרת עילית, לצאת ממינוס הנקודה בה היא נמצאת.

הפועל ירושלים עם הקפטן, עידן טל, תארח את מכבי ב"ש בבת-ים. בשכונת התקווה, תפגשנה בית"ר ת"א/רמלה ומכבי א.א פאחם.




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */