יום שלישי, 16.12.2025 שעה 11:30

אספה פאוול לא ירוץ 100 מטרים באליפות העולם

החיים של בולט קלים יותר: הג'מייקני סובל מפציעה במפשעה ונאלץ לפרוש מהריצה בדאגו, עם זאת הוא יעשה מאמצים כדי לקחת חלק בריצת השליחים

|
אספה פאוול. לא יתחרה מול בולט (GettyImages)
אספה פאוול. לא יתחרה מול בולט (GettyImages)

אוסיין בולט יכול להיות רגוע. לאחר שיריבו הגדול, טייסון גיי הודיע על פרישה מאליפות העולם, גם חברו לנבחרת, אספה פאוול הנחשב לצלע השלישית במשולש הספרינטרים הבכירים, הודיע כי לא ירוץ 100 מטרים באליפות בדאגו בעקבות פציעה במפשעה.

סוכנו של פאוול, פול דוייל אישר את היעדרותו מהריצה אך הבהיר כי פאוול יעשה מאמצים כדי לרוץ 100x4 מטרים שליחים עם נבחרת ג'מייקה.

פאוול מחזיק בתוצאת השנה בעולם ב-100 מטרים ונחשב לאחד הבודדים המסוגל לאתגר את שיאן העולם אוסיין בולט בקרב על תואר האיש המהיר ביותר בעולם. פציעתו של פאוול מנעה ממנו להתחרות גם בליגת היהלום בלונדון לאחרונה.

עבור פאוול מדובר באכזבה קשה, רק לאחרונה הוא התבטא על רצונו לצאת מהצל של בולט ולגבור עליו באליפות העולם.

אוסיין בולט. נשאר לבד (GettyImages)
אוסיין בולט. נשאר לבד (GettyImages)
 




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */