יום חמישי, 06.03.2025 שעה 22:12
ONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורטONE - מספר 1 בספורט
ליגת העל Winner 24-25
5717-5125הפועל ב"ש1
5427-5425מכבי ת"א2
4730-5325מכבי חיפה3
4533-4725בית"ר ירושלים4
4129-3925הפועל חיפה5
3635-3725מכבי נתניה6
3133-2625מכבי בני ריינה7
3137-2525עירוני ק"ש8
2735-3025הפועל ירושלים9
2635-1925עירוני טבריה10
2441-2125מכבי פ"ת11
2335-1925בני סכנין12
1947-3325מ.ס אשדוד13
1740-2025הפועל חדרה14

עמוס לוזון ובלבול שוחחו: מעמדו של המאמן יציב

הנשיא יקיים השבוע שיחה קשה עם השחקנים אחרי ה-4:1 להפועל ת"א. סנסוני שוב על סף שחרור. אוזן: "מההפסדים המבישים בקריירה". צפו בתקציר

|
מרקו בלבול. עדיין מקבל את הקרדיט (יוסי ציפקיס)
מרקו בלבול. עדיין מקבל את הקרדיט (יוסי ציפקיס)

גם בסיוטים הכי גרועים שלהם לא ציפו במכבי פתח תקווה לפתיחת עונה כל כך גרועה שנגמרה בתבוסה 4:1 להפועל תל אביב אשר המחישה את הצורך של המלאבסים בחיזוק מיידי לחוליית ההגנה לפני שהם מתרכזים בהמשך העונה ומציבים לעצמם מטרות של צמרת גבוהה.

התחושות בקבוצה קשות מאוד ואנשי המועדון התקשו להסביר את היכולת הרעה של הקבוצה.

בסיום המשחק שוחח נשיא המועדון, עמוס לוזון, עם המאמן מרקו בלבול כפי שהם נוהגים לשוחח בסוף כל משחק ללא קשר לתוצאה. בשיחה שהוגדרה 'שיחת עבודה טובה' לא עלתה האפשרות כי בלבול יסיים את דרכו במועדון שכן מעמדו יציב אך השניים הביעו את אכזבתם מההופעה של הקבוצה וכמובן מהתוצאה.

כמו כן, במהלך השבוע מתכוון לוזון להגיע למתחם האימונים של הקבוצה ולקיים עם השחקנים שיחה בה הוא צפוי להטיח בהם האשמות קשות.

ל-ONE נודע כי הקבוצה שוקלת מחדש את אופציית שחרורו של הקשר הצרפתי, סבסטיאן סנסוני, שכזכור היה עם רגל וחצי מחוץ למועדון לפני חודש אבל קיבל צ'אנס נוסף מהמאמן.

"יכול להיות שמספר שחקנים ביניהם גם בכירים ישלמו את המחיר ובאופן מיידי. או שיקבלו הודעה על שחרור או שיעלו ליציע במשחק הקרוב", אמר גורם במועדון שהביע ביקורת על סנסוני כשהוסיף: "חוסר האחריות שלו עם הכרטיס האדום הוביל להתפרקות טוטאלית של הקבוצה".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
צפו ב-1:4 של הפועל על מכבי פ"ת

 במהלך השבוע הקרוב יתרכזו במועדון ממלאבס בהמשך החיפושים הקדחתניים אחר בלם זר לאחר שהבלם הגנאי הנבחן, גו'נתן קוורטי, לא הרשים ולא יוחתם בקבוצה. כבר עתה ברור כי מאמן הקבוצה, מרקו בלבול, יבצע לפחות שני שינויים לקראת משחק הליגה הבא נגד הפועל חיפה שייערך ביום ראשון באיצטדיון רמת גן.
 

אורי אוזן צייץ בחשבון ה'טוויטר' שלו לאחר ההפסד: "ערב קשה מאוד, דיכאון. מצפה לי לילה לבן וקשה. אחד ההפסדים הכואבים והמביישים בקריירה, חייבים להתאושש ביום ראשון".

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x
פרסומת
אבוטבול: עכשיו התחילה העונה שלנו

קפטן הקבוצה, עומר גולן, סיפר ל-ONE על התחושות הקשות לאחר ההפסד הכואב: "לא לפתיחה הזו פיללנו ולא חלמנו שניראה כל כך גרוע. אפשר להפסיד בכדורגל אבל לא בצורה כזו, אני אפילו לא יודע איך להסביר אותה. לא מתאים למכבי פתח תקווה כמועדון לשחק כזה כדורגל אבל גם לא צריך לנבא יותר מידי שחורות ולהגיד שחרב עלינו עולמנו. נעשה כל מה שצריך כדי לתקן עד שבוע הבא ואני מבטיח שלא ניראה ככה כי זה באמת לא מתאים".

עומר גולן (יוסי ציפקיס)
עומר גולן סובל בבלומפילד. "קיבלנו את העונש שלנו" (יוסי ציפקיס)
 

"אם אני מריץ את המשחק אחורה באמת שאני לא יודע להסביר את זה, הכל זה עניין של מחויבות בכדורגל וכנראה שלא היינו מספיק מחויבים. אמנם ברבע שעה הראשונה שיחקנו טוב, לחצנו ונראינו כמו קבוצה אבל אז איפשהו משהו התפקשש, הלכנו אחורה ונתנו להפועל להשתלט על המשחק ומפה נכנסו לאיזשהו סחרור שלא הצלחנו לצאת ממנו", הוסיף גולן.

אורי אוזן וניצן דמארי מאוכזבים (יוסי ציפקיס)
אורי אוזן וניצן דמארי. הרבה זמן לא ראינו ממכבי פ"ת תצוגה כזאת (יוסי ציפקיס)
 

גולן לא ניסה להתחבא מאחורי תירוצים כאלה ואחרים כשהוסיף: "אפשר להגיד שהכרטיס האדום והפנדל בדקה ה-45 שברו אותנו אבל זה לא צריך לקרות, אנחנו קבוצה וברגע שדבר כזה קורה אנחנו צריכים להישאר ביחד, שום דבר לא מהווה תירוץ ליכולת, לא האדום ולא הפנדל, פשוט נראינו לא טוב. אנחנו צריכים להתחזק אבל לא נתרץ את החוסר בבלם כסיבה להפסד. הבעיה לא היתה חוסר בשחקן כזה או אחר כי מי ששיחק היום מספיק טוב כדי לקחת את מכבי פ"ת קדימה על מנת לא להיראות ככה".

"ברור שרצינו להיראות אחרת ולשחק כמו ברבע השעה הראשונה עם כדורגל טוב, חכם, לחץ על המגרש ואנרגיות. החולשה הזו לא מאפיינת את מכבי פתח תקווה אבל צריך לקחת דברים בפורפורציות ולזכור שזה רק משחק ראשון, צריך ללמוד ממנו, לא לאבד את הראש ולקבל את הסטירה כי אני חושב שמי ששיחק היום נענש מספיק לתקופה הקרובה", אמר בסיום דבריו.

לירן שטראובר (יוסי ציפקיס)
לירן שטראובר טומן את ראשו במגבת (יוסי ציפקיס)
 

"אני פשוט בהלם ולא יכול להסביר מה קרה לנו היום, אין לי מילים, פשוט לא הופענו למשחק אבל אנחנו חייבים להתאפס עד המשחק נגד הפועל חיפה כי אם גם את המשחק הזה לא ננצח אז אוי ואבוי לנו, שלא יהיה כדור שלג. המשחק הזה הוכיח כמה אנחנו חייבים להתרכז בבלם וקשר אחורי כי הפועל הגיעו בקלות בלתי נסבלת ליותר מידי מצבים ואם לא שטראובר בכמה הצלות לקראת סוף המשחק, התוצאה היתה יכולה להיות גרועה הרבה יותר", הוסיף שחקן אחר.




טוען תגובות...
הוסף תגובה
בשליחת תגובה אני מסכים/ה לתנאי השימוש
שגיאה
אסור לפספס
נגןאנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
אנטוני וממפיס עם טכניקה עילאית בפרסומת
נגןלוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
לוקה בהלם: לברון בדרך ל-70,000 נקודות?!
נגןזהו זה: יש לנו זוכה בתואר שנה השנה בעלם
זהו זה: יש לנו זוכה בתואר שער השנה בעולם
נגןהצצה ליום כיף של מנור סולומון ודנה
הצצה ליום חופשי של מנור סולומון ודנה
כדורגל ישראלי חדשות
ליגת העל Winner
ליגה לאומית
ליגות נמוכות
גביע המדינה
גביע הטוטו
גביע הטוטו לאומית
ליגת העל לנוער
וולה נוער וילדים
ספורט תיכוניים
ליגת ''יעז'' פוצ'יוולי
נבחרת ישראל
ליגת העל לנשים
הליגה הלאומית לנשים
התאחדות/שופטיםכדורגל עולמי חדשות
ליגה ספרדית
ליגה איטלקית
ליגת האלופות
הליגה האירופית
קונפרנס ליג
ליגה אנגלית
ליגה גרמנית
ליגה צרפתית
ליגה בלגית
ליגה הולנדית
ליגה רוסית
ליגה טורקית
ליגה יוונית
ליגה קפריסאית
ליגה סקוטית
ליגה פורטוגלית
ליגה שווייצרית
ליגה אוסטרית
ליגה פולנית
ליגה ארגנטינאית
ליגה ברזילאית
ליגת האומות
מוק' מונדיאל 26 (אירופה)
מונדיאליטו
יורו עד 21
ליגות נוספותכדורסל ישראלי חדשות
ליגת ווינר סל
גביע המדינה
גביע ווינר
לאומית גברים
ליגת ווינר אתנה נשים
ליגת התיכונים
נבחרת ישראלכדורסל עולמי
חדשות
NBA
יורוליג
יורוקאפ
ליגת האלופות של פיב''א
ליגה ספרדית
ליגה יוונית
ליגה איטלקית
ליגה טורקית
ליגה צרפתית
/* LAST / NEXT ROUNDs */