יום חמישי, 18.12.2025 שעה 06:50

אוקראינה הביסה את ישראל, בוסאני: לא התרכזנו

אוניברסיאדה: הנבחרת האולימפית תסיים את דרכה בסין, אחרי ההפסד 95:80 בקרב על מקומות 9-16. המאמן: "לא עשינו דברים פשוטים כמו שצריך"

|
עמית שמחון, יועד בית יוסף ואנטון שוטבין (משה חרמון
עמית שמחון, יועד בית יוסף ואנטון שוטבין (משה חרמון

הנבחרת האולימפית של ישראל באוניברסיאדה בסין הפסידה היום (שבת) לנבחרת אוקראינה, במשחק על המקומות 9-16 בטורניר, 95:80. החניכים של המאמן רוני בוסאני ועוזרו מיקי גורקה תסיים את הטורניר מחר (ראשון) עם משחק על מקומות 13-16 מול אוסטרליה.

גל איתן, שלומי הרוש, סאמר ג'אסר, בן רייס ואנטון שוטבין פתחו בחמישייה של הנבחרת. הרבע הראשון הסתיים ביתרון של הנבחרת האולימפית של אוקראינה 19:25. במחצית האוקראינים הובילו 40:52 והמשחק היה נראה קרוב להסתיים.

החזרה מחדר ההלבשה לא בישרה על שום דבר חדש ובסיום הרבע השלישי היתרון של האוקראינים עלה ל-62:76. חניכיו של גורקה לא הצליחו לחזור למשחק, שהסתיים עם הפסד 95:80.

לנבחרת האולימפית קלעו: אנטון שוטבין 18 נקודות, יועד בן יוסף 15 נק', שלומי הרוש 12 נק', עמית שמחון 9 נק', רביב פיטשון 7 נק', בן רייס 6 נק', סאמר ג'אסר 4 נק', גל איתן 3 נק', גלעד קרני 2 נק', שון דניאל 2 נק', איל שולמן 2 נק'.

רוני בוסאני (מור שאולי)
רוני בוסאני: "היינו לא מרוכזים ולשנות את המומנטום שלהם" (מור שאולי)
 

מאמן הנבחרת האולימפית, רוני בוסאני אמר לאחר המשחק: "שיחקנו היום נגד נבחרת טובה מאוד עם כל הכלים שנבחרת צריכה. אנחנו היינו היום ביום לא טוב, לא מרוכזים, דברים פשוטים לא עשינו כמו שצריך. מהדקה הראשונה שלטו האוקראינים במשחק עד הסוף. למרות הניסיונות שלנו לחזור למשחק, לא הצלחנו לשנות את המומנטום של האוקראינים".




טוען תגובות...
אסור לפספס
נגןלאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
לאמין משחק באולינג, הצליח לעשות סטרייק?
נגןכך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
כך נראית אליפות עולם בטטריס עם רחפנים
נגןמפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
מפחיד מדי: מגרש כדורגל בגובה 1700 מטר
נגןלא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
לא לכל אחד: המעריצה שהחליפה חולצה עם מסי
/* LAST / NEXT ROUNDs */